Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.747
...е шијо ми га Ђура...:-DSamo za Peachwise-a
volim i ja tebe
(samo da Djura ne sazna)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...е шијо ми га Ђура...:-DSamo za Peachwise-a
volim i ja tebe
(samo da Djura ne sazna)
...е шијо ми га Ђура...:-D
Закуни се да сам те ја сликао :shock:![]()
Helena,
sta ti imas protiv moga stila oblacenja
da nisi ljubomorna?
Sanduce mi je zatrpano porukama
mislim da tvoj "stil" oblachenja deluje previshe jeftino... ne daj boze da sam ljubomorna na bilo shta i bilo koga a posebno na "tako neshto"... verujem da ti je sanduche zatrpano porukama i ako te tako neshto raduje drago mi je zbog tebe...

Djura luksemburgnemoj samo da zavrsi ko Joca amsterdam
A gde si sad? Kod djure i dalje haha
ops: Fala fala...mislim...ovo ono...stidim se:razz:
Ma stavila sam,imam par slika ovde,ne znam sad tacno na kojim stranama al tu su negde:wink:
Nemam neke novije,a i ono,dosta tih par.

ako je po nasim diskotekama onda uopste ne sumnjam da je tako![]()
aj kazi na kojoj strani, da se zanimam malo...(volim da komentarishem, shta cu...)
ne znam ja sve nesto mislim da nas cirlidersica lozi nekako su mi slike previse hc tipa sajtovi za dejtove i tako to...sta ja znam,mozda i nisam upravu.nemoj banshee, ispashce sad da si i ti ljubomorna...8-)
ne znam ja sve nesto mislim da nas cirlidersica lozi nekako su mi slike previse hc tipa sajtovi za dejtove i tako to...sta ja znam,mozda i nisam upravu.
a stil odevanja definitivno nije po mom ukusu.
Da Luksemburg... ni manje drzave ni... hehe... daj jos neke slike ove sve na istu foruNe znam ko ti je taj Joca
i nije Amsterdam,tamo nikada nisam ni bila
Luksemburg covece L U K S E M B U R G
Da Luksemburg... ni manje drzave ni... hehe... daj jos neke slike ove sve na istu foru![]()

aj ne foliraj... tu je negde na 60-oj strani, chini mi se...![]()
cuti tu... gde ja i kicheraj, si normalan ti bre? :shock: shminke ima jer sam bila neispavana pa sam morala malo da kamufliram umor, inache nisam pristalica "mnogo" shminke... a narandzastu boju mnogo volim mada nemam puno krpica u toj boji...![]()
Slazem se. U svakom slucaju je bolja od crne koju nasi seljaci i seljanke nose i ne izlaze iz te boje. Pa kad ih pogledas na stanici dok cekaju bus onako svi u crnom pa jos tmurne kao svi da idu sa sahrane.
To je gadan kompleks, ne znaju nista, nemaju kulture, nemaju svoj stil nego su svi na isti kalup, pa sve crno jer tripuju valjda, ako stave neku drugu boju da ne ide sa crnom, e koji su to mozgovi.![]()

hahahaha... aj stavi neku fotku da te vidimo...![]()
Nisam lud, posle da imam problema kako da otkacim kokoshi.
Narandzasta je i moja omiljena boja :-)
Znas vise nego sto bi smela, jos jedino ostaje pitanje kako??? :shock: