Hairy pussy

Glup ili bolestan?

• Da li sam glup i trebam da idem na lechenje

• Da li sam samo glup?

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Helena,
sta ti imas protiv moga stila oblacenja
da nisi ljubomorna?
Sanduce mi je zatrpano porukama

mislim da tvoj "stil" oblachenja deluje previshe jeftino... ne daj boze da sam ljubomorna na bilo shta i bilo koga a posebno na "tako neshto"... verujem da ti je sanduche zatrpano porukama i ako te tako neshto raduje drago mi je zbog tebe...

mislim da tvoj "stil" oblachenja deluje previshe jeftino... ne daj boze da sam ljubomorna na bilo shta i bilo koga a posebno na "tako neshto"... verujem da ti je sanduche zatrpano porukama i ako te tako neshto raduje drago mi je zbog tebe...[/QUOTE]

Helena draga,
znam da nisi ljubomorna
i izvinjavam se sto sam to rekla(duboko se izvinjavam)
ali stil koji ja negujem
vise pristaje nama mladjima ,
i mogu ti reci da se tako nosi
u svakoj nasoj vecoj diskoteci
u Evropi

Helena draga,
znam da nisi ljubomorna
i izvinjavam se sto sam to rekla(duboko se izvinjavam)
ali stil koji ja negujem
vise pristaje nama mladjima ,
i mogu ti reci da se tako nosi
u svakoj nasoj vecoj diskoteci
u Evropi[/QUOTE]

nishta mila... ja i dalje tvrdim da tvoj "nachin" oblachenja nema veze sa stilom ali sa neukusom vec ima... a i za sluchaj da su fotke radjene pred tvoj izlazak u neku diskoteku :roll: zelim da ti kazem da jako dobro znam kako se ribe po evropi oblache za takve prilike i moram priznati da delimichno govorish istinu jer preko ima dosta nashih seljanki koje tako obuchene zaista izlaze van... a shto se mladosti tiche pa ne delujesh mi neshto mnogo mlado ili se ja previshe dobro drzim za svoje godine?! ;)

aj ne foliraj... tu je negde na 60-oj strani, chini mi se...:)

Nasao sam je, pa i tvoja je kiceraj i imas puno sminke. Zasto si onako u narandzastom?[/QUOTE]

cuti tu... gde ja i kicheraj, si normalan ti bre? :shock: shminke ima jer sam bila neispavana pa sam morala malo da kamufliram umor, inache nisam pristalica "mnogo" shminke... a narandzastu boju mnogo volim mada nemam puno krpica u toj boji...:D

cuti tu... gde ja i kicheraj, si normalan ti bre? :shock: shminke ima jer sam bila neispavana pa sam morala malo da kamufliram umor, inache nisam pristalica "mnogo" shminke... a narandzastu boju mnogo volim mada nemam puno krpica u toj boji...:D

Slazem se. U svakom slucaju je bolja od crne koju nasi seljaci i seljanke nose i ne izlaze iz te boje. Pa kad ih pogledas na stanici dok cekaju bus onako svi u crnom pa jos tmurne kao svi da idu sa sahrane.
To je gadan kompleks, ne znaju nista, nemaju kulture, nemaju svoj stil nego su svi na isti kalup, pa sve crno jer tripuju valjda, ako stave neku drugu boju da ne ide sa crnom, e koji su to mozgovi.:roll:

Slazem se. U svakom slucaju je bolja od crne koju nasi seljaci i seljanke nose i ne izlaze iz te boje. Pa kad ih pogledas na stanici dok cekaju bus onako svi u crnom pa jos tmurne kao svi da idu sa sahrane.
To je gadan kompleks, ne znaju nista, nemaju kulture, nemaju svoj stil nego su svi na isti kalup, pa sve crno jer tripuju valjda, ako stave neku drugu boju da ne ide sa crnom, e koji su to mozgovi.:roll:

hahahaha... aj stavi neku fotku da te vidimo...:)

Back