HAG SUDI I NJEGOŠU

Simpatični su mi srpski mitovi. A što kaže taj tvoj mit, zašto su ti Srbi u zaleđu mahom svoj jezik nazivali ARVACKIM JEZIKOM. Da se nisu zabunili? Kako su to ODJEDNOM, kao po Duhu Svetom, zaboravili da su Srbi? :lol:

Kažem ti, mani se jalovih pokušaja provokacije. Ne ide ti. ;)

Mnogo su vas Latini zaveli,
da ne znate ni ko ste ni sta ste.
Mnogih ste se lazi nagutali.

Sinovi bludni.

Хрвати су Илири, староседеоци Балкана од стољећа седмог, прије нове ере.

Они су мирно причали док им нису Срби украли језик па сад серу на уста.

- - - - - - - - - -

Где онај Бошњо што има скениране књиге подебљане фломастерима, он би нам све лако објаснио.:lol:

Vi ste naš nadmašili. :( Vi ste nastali prije ameba.

Evo kako Austrija vidi svoje stanovništvo, otprilike u Njegoševo doba. Čak i Slovenaca ima više nego Hrvata. :)

999536_383998655050130_677714792_n.jpg

Evo kako Austrija vidi svoje stanovništvo, otprilike u Njegoševo doba. Čak i Slovenaca ima više nego Hrvata. :)

999536_383998655050130_677714792_n.jpg

I to što je popisano više Slovenaca od Hrvata nije ti pomoglo da ti proradi mozak? Tko su Iliro-Srbi? Sama činjenica da autor tog grafikona među :navodnik: Iliro-Srbe nabraja i Hrvate dokazuje da se radi o metodološkoj greški. Čak bi i boodala mogla uočiti da je brojka od 313.000 Hrvata nemoguća te da su Hrvati u popisu podvedeni pod Srbe. :lol:

Doduse u tom ispitvanju su Bunjevci i Sokci iz nekog razloga ubrajani u Srbe.

Tako da bas i nije pouzdano najverovtnije su uzeli podelu Jerneja Kopitara.

Nije to nikakva greska, ranije Bunjevci i Sokci nisu ni znali da su Hrvati...Na kraju je Titova vlast formalno uvela obavezu da se pisu kao Hrvati. Bunjevci su poreklom hercegovacki Srbi a Sokci bosanski. I jedni i drugi su se raseljavali tako da ih danas ima svuda. Ali je ostalo zabelezeno da su ih zvali Srbima.

I to što je popisano više Slovenaca od Hrvata nije ti pomoglo da ti proradi mozak? Tko su Iliro-Srbi? Sama činjenica da autor tog grafikona među :navodnik: Iliro-Srbe nabraja i Hrvate dokazuje da se radi o metodološkoj greški. Čak bi i boodala mogla uočiti da je brojka od 313.000 Hrvata nemoguća te da su Hrvati u popisu podvedeni pod Srbe. :lol:

Brojka je 813.300.
Menjaj dioptriju.

- - - - - - - - - -

Pa nisu mi baš jučer ispali mliječni zubi. Čitao sam to još u srednjoj.

Nisi čuo da se Povijest izmenila?

Back