Хаџифејзовић у емисији пита да ли Додика треба ликвидирати?

senad je kao i vecina bosnjaka opsednut rs , zeli njeno nestajanje od prvog dana dejtona, kao i svi bosnjaci, i ovih dana je pod poritiskom izbora, i ponovne pobede dodika, koja se pokusala ospiriti jos preuranjenim proglasenjem pobede trivicke kada nikako jos niko to nije mogao da tvrdi jer glasovi nisu prebrojani...

evo i njenog gostovanja...

dodik je toboz problem bosnjaka? pa im treba srbin ili srpkinja koja ce ovo izjavljivati?

Trivić: Dok sam živa, ne priznajem rezultate CIK-a! Dodik se bahati i krade! EU nam bliža od Rusije!

dakle senad je u klipu sa gostom takodje pricao o dodiku i gost ga je predstavlkjao kao onog koji je izvor korupcije, zla, namestanja izbora kradje izborne volje, izvor tenzija, bla bla bla (sto vecinom i jeste ali nista manje od bakira)

i onda senad upita onako bespomocno pa dobro majku mu sta vise snjim? ako ga ne mozes izborima decenijama skinuti jel krade sta onda/ smiriti ga? skloniti ga?

ubiti ga?

naravno da je mislio da mocne velklike sile i ameriku...

ne vidim tu nista toliko tragicno

dobro ovo poslusajte...

ima momenata kada ga senad upita, pa dobro majku mu ispocetkau tvojoj karijeri kolko si lajao protiv radovana rezima njihovog i svega prije tebe sto je bilo ja sam mislio da cete ubiti! ili tako nesto...a sada si posto nacionalista! vodeci...

ima i jos toga sto ukazuje dje senad pokazuje kolko ima mantru bosnjacku...

to znaci da ti imas problem
budi ozbiljan, senad nije problem
ejste bakiru dodiku i covicu

ali narodu obicnom nije jer govori ono sto su cinjenice za ovu trojicu

ovaj je problem, ovaj hoce i da snima film o heruju naseru oricu

ovaj prica tipicnu mantru bosnjacku... gde je trn u oku iskljucivo republika srpska i treba je unistiti a jedini cuvar sigurnosti muslimana je toboz sda...

Strašan govor Hadžihafizbegovića na skupu SDA u Mostaru​

ovo su idijotarije

PROBLEM KOD TEBE je sto senad i bakira smtra k.u.r.vinim sinom i lopovom...
Bakir i Dodik su sa Covicem braca blizanci u osiromasivanju vlastitog puka, ali izvjesni SH je Srbin i ne mozes ti to da mu porices. Jel ti imas tapiju na srbstvo i srbovanje?

Bakir i Dodik su sa Covicem braca blizanci u osiromasivanju vlastitog puka, ali izvjesni SH je Srbin i ne mozes ti to da mu porices. Jel ti imas tapiju na srbstvo i srbovanje?
pa senad uvjek govori u korist bosnjacke strane toliko klipova o tome ima

sta brboces tu
daj potkrepi to nekim validnim dokazima ?

Haždifejzovića ne gledam osim kada su bili baš interesantni gosti. Mislim da je naporan, dosadan i netalentovan ali je svakako hrabar novinar starog kova. Rekao je istinu. DodiG je KGB kriminalac, bahati medved. Draško je isto kukavičije jaje to se sad vidi a Bakir je isto kriminalac i lopuža.

Хацифејзовић је лик гадно оболио од србомржње. То смо могли примијетити у много интервјуа када би добио нежељен одговор и када би повиленио, правио гримасе праћене изљевима хистерије.
Но напокон се и тај србомрзац разголио, каква је та матрица која покреће ту србмржњу
У емисији (овдје, од заустављеног дијела) лик каже; "220 година, од првог српског устанка траје рат два народа"
Еј, 220 година по том србомрсцу, од првог српског устанка траје рат два народа? Која два народа? Србија је дигла устанак против дахија, против турског окупатора. Па који је то народ који ратује против Срба 220 година? Да ли то Хаџифејзовић поистиовјећује турске окупаторе са босанским муслиманима, новоуменованим Бошњацима? Или не може прежалити вријеме турчења и турског зулума?
Како каже српска изрека, не пада снијег да прекрије бријег, него да свака звјерка покаже свој траг.

Haždifejzovića ne gledam osim kada su bili baš interesantni gosti. Mislim da je naporan, dosadan i netalentovan ali je svakako hrabar novinar starog kova. Rekao je istinu. DodiG je KGB kriminalac, bahati medved. Draško je isto kukavičije jaje to se sad vidi a Bakir je isto kriminalac i lopuža.
Bejha i služi zato da bi političari mogli krasti.

Хацифејзовић је лик гадно оболио од србомржње. То смо могли примијетити у много интервјуа када би добио нежељен одговор и када би повиленио, правио гримасе праћене изљевима хистерије.
Но напокон се и тај србомрзац разголио, каква је та матрица која покреће ту србмржњу
У емисији (овдје, од заустављеног дијела) лик каже; "220 година, од првог српског устанка траје рат два народа"
Еј, 220 година по том србомрсцу, од првог српског устанка траје рат два народа? Која два народа? Србија је дигла устанак против дахија, против турског окупатора. Па који је то народ који ратује против Срба 220 година? Да ли то Хаџифејзовић поистиовјећује турске окупаторе са босанским муслиманима, новоуменованим Бошњацима? Или не може прежалити вријеме турчења и турског зулума?

Како каже српска изрека, не пада снијег да прекрије бријег, него да свака звјерка покаже свој траг.
To misli baš svaki bošnjački Osmanlija, a i po neki od sumanutijih Drugosrbijanaca.

Па који је то народ који ратује против Срба 220 година? Да ли то Хаџифејзовић поистиовјећује турске окупаторе са босанским муслиманима, новоуменованим Бошњацима?
pa jasno da je odgovor - DA!
Или не може прежалити вријеме турчења и турског зулума?
i to je jasno

Strašan govor Hadžihafizbegovića na skupu SDA u Mostaru​

pise da je video nedustupan, ali ako ovako kaze kal drogo, ja mu verujem, poturcenjaci su u ratu sa bosanskim srbima vec 22o godina, po njemu hjazfejgovicu - ma ne mogu da mu potrefim prezime
ovaj je problem, ovaj hoce i da snima film o heruju naseru oricu
pa, ne dajte mu, ... a taj je neki drugi hafiz i begovic
To misli baš svaki bošnjački Osmanlija, a i po neki od sumanutijih Drugosrbijanaca.
ja mislim da su oni eventualno do pola srbi, a od pola da nisu, na primer komsija, on ako je srbin 100% ja svoje ... izjedem

za aljeka znamo da nije, legalno od joce vuchicha iz tzv. ozloglasene vrazje divizije, a bioloski/genetski musliu aljbanjcik

Poslednja izmena:

Back