Хаџифејзовић у емисији пита да ли Додика треба ликвидирати?

JankoTheGreat

Buduća legenda
Poruka
27.326
https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=491853

Хаџифејзовић у емисији пита да ли Додика треба ликвидирати?​

Власник и директор сарајевске Фејс телевизије Сенад Хаџифејзовић је, током разговора са гостом у емисији о томе шта да се ради са српским чланом Предсједништва БиХ Милорадом Додиком, упитао да ли је рјешење да се "смијени, смири, убије?".

Сенад Хаџифејзовић - Фото: www.youtube.com

Сенад ХаџифејзовићФото: www.youtube.com
Хаџифејзовић је у Централном дневнику на Фејс телевизији заједно са гостом, аналитичарем Душаном Јањићем, разговарао о начинима шта радити са Додиком.
- Када говориш да је Додик лутајући дрон, бајрактар и да је опасан као такав, да може да изазове сукобе, не мислиш да би Вучић требао да реагује? Шта ја знам, да га смири, смијени, али да реагује и да реагује неко са Запада. Евопа никаква, њемачку улогу си објаснио, али Америка? Да ли би требало да га се шта, како? Смијени, смири, убије? - упитао је Хаџифејзовић госта током разговора.
Јуче када је емитован разговор са Јањићем, гост Хаџифејзовићу била је и кандидат ПДП-а за предсједника Републике Српске Јелена Тривић.

Napomenuti da se u fentralnom dnevniku ove tv samo smenjuju predstavnici tzv opozicije. Od trivicke, borenovica, vukana pa do draska praska
Драшко се не смјењује у емисијама тог србомрсца Хаџифејзовића (нема га више од годину и неће се појавити до ко зна кад) и иако из наизглед исте политичке опције млађани Станивуковић не припада друштву поменутих љигавих ликова и ликуша који се већ данима смјењују код тог лика.

1667160444333.png

Hadžifejzović: Odgovor Drašku Dodikovom

Poštovane kolege, novinari, zahtijevam od vas da ovo moje pismo, stav, odgovor , objavite u cjelosti, bez vašeg redigovanja, skraćivanja i lektorisanja.

1667160361548.png

30.10.2022 | 20:03

Ovo je moj autorski odgovor i zahtijevam da bude prenesen ovako kako ga pišem, sa malim, velikim slovima, u originalu, i u redovima koji slijede. Hvala.

Odgovor Drašku Dodikovom.

Ti, Draško Dodikov i tvoj Draško Dodik, i Dodikov brat u bolesti ,Bakir Draško, vi ste RAK ovog društva.

I Draško Čović je RAK.
I, imamo još RAK-onja.

Naša zemlja ima RAK- vas. Metastaza.

Imamo karcinom, strano tijelo.
Hemo-kemoterapija protiv RAK-a je Istina.
Istina je da sam rekao:SMIJENI,SMIRI, UMIRI.
To čuje, to je jasno svakom ko čak ima i RAK.

Nisam rekao UBIJE.

Pozivam sve Audio Ton Doktor Majstore Svijeta da utvrde, daju dijagnozu da RAK glumi da ima rak slušnog organa, uha. I da ne glumi da nema mozak.
RAK razara i nedjeljom. Niko ne radi nedjeljom, osim RAKA.

Pravno kazano, RAK prejudicira odluku nedjeljom.

Novinarski rečeno, RAK presuđuje nedjeljom.

RAK je presudio: Ukinut ćemo Face!

Citiram Dodik Draška: " Protiv Face-a rigorozne mjere...skraćen postupak....najveća moguća novčana kazna i suspenzija programa i oduzimanje tv licence..

Draško Dodik Bakir Čović Inkvizicija.
No pasaran! Nećete proći!

Ni u ratu nisam rekao UBITI, a ni u miru.
No, istinom treba UBITI laži.

DaBogda svaki Draško živio 100 godina i doživio ubijanje istinom.

Moje ime je Senad Hadžifejzović, 2024.godine biće tačno 50 godina od kada je objavljen moj prvi tekst u jednoj velikoj novini. Imao sam samo 12 godina.

Inače imam 33 godine, ranije sam imao i manje.

Draškali su me, draškao sam ih, to je usud, sudbina novinara. To je moj, naš posao.
Draškat ću ih dok sam živ.
Dok me,ako ne UBIJU.
Nisam rekao UBITI.

Nikada u životu nisam rekao UBITI.

Cijeli život govorim javno, uživo,UMIRITI.

Ne izvinjavam se, ****** se Draško Dodik Bakir Dragan Ostali.

SMIJENI,SMIRI, UMIRI.

Senad Hadzifejzovic

1667160624616.png

Nova režimska podvala: Hadžifejzovićevu riječ "UMIRI" režim pretvorio u riječ "UBIJE" (poslušajte usporeni snimak)

Povodom informacije koju su prenijeli režimski mediji gdje je novinar Senad Hadžifejzović tokom razgovora u emisiji upitao da li bi trebalo da se lider SNSD-a Milorad Dodik "smijeni, smiri ili ubije", munjevito su reagovali ljudi iz SNSD-a kao i RAK.

1667160607415.png

30.10.2022 | 20:00

Direktor Regulatorne agencije za komunikacije Bosne i Hercegovine Draško Milinović najavio je rigorozne mjere protiv FACE televizije, čiji je vlasnik i direktor Senad Hadžifejzović.

Milinović je rekao da je RAK danas po službenoj dužnosti pokrenuo postupak protiv tog medija.

10302022074642.jpg

Osim režimskih medija kojima je ovo bila udarna vijest, oglasio se i portparol SNSD-a Radovan Kovačević i zatražio da Tužilaštvo BiH “hitno reaguje na sramne i skandalozne pozive na ubistvo Milorada Dodika koji se dogodio sinoć u programu uživo jedne sarajevske televizije”.

10302022074809.jpg

Međutim, Hadžifejzović je ragovao saopštenjem za javnost u kome se kaže da ovakve tvrdnje nisu tačne, te da nije koristio riječ "ubije" već "umiri".

Sve je dokazano i audio snimkom.

(BN)

Milinović je rekao da je RAK danas po službenoj dužnosti pokrenuo postupak protiv tog medija.
pa jel posao medija da poziva ... na "smirivanje" predsednika? mislim, strvarno, komso senade, zabidzio si brate, stani malo, upitaj se sta je novinarski profesionalizam
Да ли би требало да га се шта, како? Смијени, смири,
rece li umiri, ili umori? da ne preslusavam, jer ako vec rece SMIRI, ZASTO BI DODAVAO I UMIRI, to je sinonim?

Poslednja izmena:
*Pokrali

Slede protesti na ulicama po modelu 5. oktobra
Испушила је опозиција, не могу они ништа Додику.Глатко је победио, а изоловане неправилности(којих увек има) не утичу на ваљаност избора.

Додарина победа је 10 пута чистија од Бајденове.

Back