HAARP

haarp utice na klimu...

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Sada ce te mi se smejati, a dodje mi i sam sebi da se smejem...
Kada je pocelo bombardovanje, u stvari malo pre toga (kada su javili da je nato zver krenula) prva misao mi je bila "videce oni boga svoga, nije dzaba Tesla bio nas)...Bio sam uveren 70% da imamo tajnog keca u rukavu (teslin stit) i da ce ga natovci "nayebhati".

Kada sam cuo da se vode borbe iznad Beograda, jako, jako sam se razocarao....
Ipak, previse sam ocekivao, i ispao sam sebi smesan...i danas mislim isto koliko sam naivan bio (sreca, nisam to nikome pricao okolo)
A sve to iz slepog besa i nemoci prema agresoru..

To je sve master plan.
Zamisli da smo tada upotrebili najmocnije oruzje na planeti i da smo razje*ali go8na...i uz pomoc njega ostvarili svetsku dominaciju....ne ide.....
Mada, ko zna kakav je taj sef.....kad Tesla zakljuca, zakljuco je....

Sinoć, kad sam napisao svoje mišljenje o ovome, mom provajderu je vrisnuo uplink pa nisam mogao da pošaljem poruku. grr... Mora da je neka svjetska zavjera u pitanju....

Mislim da nešto takvo, neko tajno teslino oružje, ne postoji i nikada nije ni postojalo.

Tesla se bavio naizmjeničnim strujama, od struja niskih pa do struja visokih frekvencija, kao i pratećim efektima - elektromagnetskim zračenjima - koji iz toga nastaju.

Danas je to veoma dobro poznata oblast, sve do frekvencija koje nekoliko redova veličine prevazilaze ono što je Tesla mogao uraditi. I, to je dostupno svima (ili skoro svima) da slobodno eksperimentišu.

Ako malo pogledate u istoriju pronalazaka, inovacija, ideja, možete vidjeti da ni jedan izum nije došao samostalno, izuzetnim genijem njegovog autora. (ovim ne tvrdim da ti autori nisu bili geniji svog vremena), Svaki izum nastane onda kada se slože uslovi za njegov nastanak. Kada se to desi, uvijek ima više ljudi koji, na raznim dijelovima planete, rade na tome. Najbržem pripadne slava i to je to.

Uzmimo, kao primjer, radio prenos. Na tome su istovremeno radili Tesla u SAD, Markoni u Italiji i (ovo je malo poznato) jedan indijski naučnik u Bombaju, kome sada ne mogu da se sjetim imena. Znate li ko je bio prvi...? Sumnjam da znate!

Ergo, da rezimiramo:
1. da je Tesla došao do nekog moćnog oružja, do sada bi mnogi došli do toga
2. da je Tesla izmislio tako nešto, Ameri bi to odmah ukrali i do sada negdje probali (jer oni su takvi, ne mogu oni to kriti u bunkeru). A takva proba ne bi mogla proći nezapaženo.

masteru, jel Vi to o dalekovodima i kratkovodima drzite predavanje ovijeh dana?
beshumno cu se uvuci u poslednju djacku klupu i slusati sta ima novo na koji m talasima.... :)

Za šta drugo ?

Invaziju vanzemaljaca možda?

Mislim ako 99-te nije bilo dovoljno gusto da se upotrebi, šta to treba da se desi pa da bude dovoljno gusto?

I ako ga čuvaju za to nešto drugo, onda se nadam da ga nikad neće upotrebiti.

Mi nemamo oruzje,samo parametre za pokretanje - takozvani kljuc!
Ameri imaju oruzje,i drze ga na Aljasci i drze ga u vojnoj bazi nadomak Fairbanksa.

Mi nemamo oruzje,samo parametre za pokretanje - takozvani kljuc!
Ameri imaju oruzje,i drze ga na Aljasci i drze ga u vojnoj bazi nadomak Fairbanksa.

Inače u americi žive najveće dileje na svjetu i prosječan IQ im je -50 pa do sada nisu uspjeli da provale kako se to čudo pali, pa makar i na gurku.

Jesi čuo ikad za nešto što se zove reverzibilni inžinjering?

e sad, ko je igrao return to castle wolfenstein zna da je najbolje oruzije tesla gun i chudnu prichu o nacistichkim eksperimentima, e to je uvod u dalju prichu!

glavno je da je george bush stariji ustvari george scherff chovek koji je za naciste direktno od tesle krao dokumentaciju i izume. postoji prica i da je amerika zatim 1935. predala te dokumente nacistima koji su radili na razvoju letecih tanjira i nuklearne bombe, baron von braun. po zavrsetku rata nemci su svu dokumentaciju vratili amerima, vise o ovome proguglajte sa ovim imenima.

amerika zatim 1935. predala te dokumente nacistima koji su radili na razvoju letecih tanjira i nuklearne bombe, baron von braun. po zavrsetku rata nemci su svu dokumentaciju vratili amerima, vise o ovome proguglajte sa ovim imenima.

Sto znaci da ti nacrti i nisu bili nesto, posto nikakvi leteci tanjiri nisu napravljeni :)

Ako nam Boris mahne sa meseca / na koji je odleteo indiskim letelicama sto se pominju u Mahabharatu / znacemo da je prodao kljuc.:lol:
Sta jos Srbi nebi prodali ? :think:

Back