HAARP

haarp utice na klimu...

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Kako mediji lažu.
Дај тај доказ да нас увериш.

То је све рекла казала.
Иначе баш су ти амерички медији покренули аферу Вотергејт, масакр у вијетнамском селу Ми Лај, мутљавине око Ф-35, аферу Вајтвотер клинтонових, слање и мејлова Клинтонке с личног мобилног итд.
Ниједан неамерички медиј није оспорио нпр прекид финансирања ХААРП-а, е сад ако ти имаш неки доказ да финансирање није укинуто изволи...

Prvi amandman američkog Ustava dozvoljava svima da pišu i da govore šta god hoće. Nema verbalnog delikta, štampa je slobodna da objavi sve predsedničke afere. Kod nas štampa ne sme da objavi ni da se premijer oženio, a kamoli da je isflekao haljinu nekoj pripravnici u svom kabinetu. Velika razlika... shodno tome, nema razloga sumnjati da će neko preneti objektivne vesti, kao i da će neko slagati, na nama je da sami procenimo šta je istina. Ovde čak i nema sukobljavanja, niko ne tvrdi ovo što neki teoretičari ovde tvrde, osim njih samih...

Ali na potpuno isti način se osporava neka "teorija zavere".

Pusti ti američke amandmane i bajke, to je široka tema i ima tu da se kaže mnogo toga.
A koga je predsednik/premijer povalio boli me ***** šta on radi privatno. Zanima me šta radi kao funkcija i da li radi dobar.

Ja nemam nameru nikoga ovde da uverim u nešto, pa ne vidim zašto bi i tebe?
Samo hoću da kažem, da se vi ne razlikujete mnogo od ovih koje smatrate "teoretičarima zavere".
Ти пребацујеш другима да не верују у оно што сам пропагираш при том не нудећи никакав извор којим би то поткрепио?!?
Неозбиљно, а тиме само дерогираш властите идеје и себе чиниш неубедљивим саговорником.

Ти пребацујеш другима да не верују у оно што сам пропагираш при том не нудећи никакав извор којим би то поткрепио?!?
Неозбиљно, а тиме само дерогираш властите идеје и себе чиниш неубедљивим саговорником.

Drugi put: Ja nikoga ne ubeđujem! A ne verujem im i za to mi ne treba link, ne znam šta si zapeo toliko za link?

Pusti ti američke amandmane i bajke, to je široka tema i ima tu da se kaže mnogo toga.
A koga je predsednik/premijer povalio boli me ***** šta on radi privatno. Zanima me šta radi kao funkcija i da li radi dobar.
Da li ti stvarno misliš da u zemlji u kojoj mediji ne smeju da jave da se premijer oženio, smeju da izveštavaju objektivno o rezultatima njegovog rada?
Realno, i mene zabole šta on i njegovi rade privatno, ali sve to sa privatnim životom je samo jedan pokazatelj toga koliko mi ne znamo šta se stvarno zbiva, ni privatno ni službeno.

Da li ti stvarno misliš da u zemlji u kojoj mediji ne smeju da jave da se premijer oženio, smeju da izveštavaju objektivno o rezultatima njegovog rada?
Realno, i mene zabole šta on i njegovi rade privatno, ali sve to sa privatnim životom je samo jedan pokazatelj toga koliko mi ne znamo šta se stvarno zbiva, ni privatno ni službeno.

To Sizo lutko. :lol:
Uvek sam verovo u tebe........:super:
Znao sam da ćeš pre ili kasnije i ti početi da kapiraš stvari i izaći na prave duži.

Pa da, to i pričam otkuda neko ovde sa foruma zna šta se dešava tamo u nekoj vukojebini američkoj kad ne zna ni šta se dešava u komšiluku.
A ni on ne ide na nacionalnu televiziju... jel i to "neka teorija zavere" ? Jel neko može biti moćniji od premijera?

Ajde ovo što kažeš da je on zabranio, to nekako i ima logike, ali ko je njemu zabranio?

Јел твоје лично уверење види неки доказ финансирања ХААРП-а, или што би било још убедљивије његов утицај на климу?

Ne vidi. Ali vidi vojni projekat za koji mali broj ljudi zna kako funkcioniše a još manji da li se nešto radilo van zakonskih i moralnih normi, ja samo tvrdim da to niko ovde na forumu ne zna.

Ne vidi. Ali vidi vojni projekat za koji mali broj ljudi zna kako funkcioniše a još manji da li se nešto radilo van zakonskih i moralnih normi, ja samo tvrdim da to niko ovde na forumu ne zna.
Не види се ефекат, нема резултата, укинули им финансирање... неко је дрпио лову, стандардна прича.
ХААРП имају и Руси и Кинези и сви су их баталили.

Не види се ефекат, нема резултата, укинули им финансирање... неко је дрпио лову, стандардна прича.
ХААРП имају и Руси и Кинези и сви су их баталили.

Да ли ти знаш ко је и колико дрпио лове, када си толико сигуран?

Sto se tice uticaja na klimatske uslove to je potpuno nemoguce pogotovo ne sa tim harpom naravno da iluminati ako postoje tipicno orvelovski upravljaju ovim svetom tj ne mozemo znati pravu istinu mi obica narod ali ako moze da se vuku oblaci signalima moze i kroz vreme da se putuje

Sto se tice uticaja na klimatske uslove to je potpuno nemoguce pogotovo ne sa tim harpom naravno da iluminati ako postoje tipicno orvelovski upravljaju ovim svetom tj ne mozemo znati pravu istinu mi obica narod ali ako moze da se vuku oblaci signalima moze i kroz vreme da se putuje

Шалиш се?
Да ли ти схваташ да једна противградна ракета утиче на климатске услове? :D
Како сад да ти верујем да си стручњак за ХААРП?

Tesla je bio fizicar kakwog jos nece biti skoro.

Posle njegove smrti pola njegovih spisa,wezano za fiziku i oktrica,je nestalo.Hmmm,ko bi mogao da ih uzme?

I jos nesto,Tesla je napravio izum kojim moze da bukvalno razdrma ili tako nesto,uglavnom da stvara jake vibracije kojim moze da itekako naskodi zemlji.Koje gledao Mythbusters-e,u epizodi kad testiraju Teslin aparat,koji pomera sipku lewo desno,stvarajuci ogromne vibracije.Naime aparat od 30 cm,je stavljen na weliki gvozdeni most,i naravno ceo most je bio pod vibracijama.Voditelji nisu mogli da weruju :)

Sta god je Tesla nasao,a nasao je mnogo toga,neko drugi koristi....
))) Ti to ozbiljno??
Teorija Tesle je da svaki objekt ima svoju frekvenciju (da kazem kriticna frekvencija),pri kojoj moze da se raspadne,dezintegrise itd.
U teoriji naprimer most ako se izlaze svojoj frekvenciji (koja zavisi od mase,zapremine,materijala koji su ugradjeni itd) moze da pocne da toliko vibrira da se jednostavno raspadne.
Obicno je rec o niskim frkvencijama,a Mythbusters-i koliko ja znam nisu ama bas nista dokazali.
Vibraciju je prenosio metal i beton kao sto je normalno,ni menje ni vise.
Hocete li biti ljubazni da malo konkretnije kazete sta je to? Virus, oruzje....?

Uredjaj kojim su Ameri i njihovi saveznici pokusavali da izmene vremenske uslove koristeci razne frekvencije i njihovo sudaranje u visim delovima atmosfere...
Propala investicija,cak su i Rusi probali isto i nista )))
Mada,Rusi imaju neki sistem kontorle mikroklime,naprimer za vojnu paradu u Moskvi (9 maja svake godine) oko Moskve koliko god da je kisa i nevreme,u samom gradu je vedro i vidi se aviomiting kao na dlanu)))

Back