HAARP

haarp utice na klimu...

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
И од те цркавице неки људи живе, а од те (или неке друге грантовске) и неки "невладини" се овајде.
И сад ако неко ко је радио 20 година буде проглашен антидржав... упс антинаучним елементом, може да постане дете улице, само што је одвише матор да би био дете.
Узгред, прођох као клинац кроз неко марксистичко образовање, заправо очешао се о то, но сећам се добро како је све што није било идеолоши исправно било проглашавано за "ненаучно"...

Ма лепо рекоше "Трули"

Dobro je što je tema premeštena, iz priloženog se vidi da nema ovde ni N od nauke.

Постоје званични подаци за мој град за посљедњих 200 година...
Рецимо, 1896. године поплава је била МНОГО већа и трајала мјесец дана.
Ту су и оне из 1965 па 76 године, итд...
ХААРП постоји али није оно шта се потенцира на теоријама завјере.
Крај приче.

Брабо Дацо, ти си наш идол.
Ајде сад иди, радимо :mrgreen:

Nećete se od tog rada leba najesti.

- - - - - - - - - -

Постоје званични подаци за мој град за посљедњих 200 година...
Рецимо, 1896. године поплава је била МНОГО већа и трајала мјесец дана.
Ту су и оне из 1965 па 76 године, итд...
ХААРП постоји али није оно шта се потенцира на теоријама завјере.
Крај приче.

Ne vredi govoriti, ludilo se teško leči, pogotovo kad se nove gluposti ubacuju u glavu.

дали-борк.а
" " је понижавајуће...
за оног ко их употребљава место чињеница.

Ti si poznat po širenju činjenica. Od znakova interpunkcije upoznat si samo sa tačkom i navodnicima. Velika slova na početku rečenice ti još nisu poznata, dobro ima vremena. Kad porasteš naučićeš da pišeš kao treba.

Најјаче од свега, ја кажем (уосталом ене ви уводно текст па читаЈте) како је цела та прича о ХААРПУ (и поплавама) да би се забашурила неспособност власти око поплава (а оне бујучне већ неколико година харају земљом Србијом), он каже то исто, ал' ме и даље напада.
Лепо рече ђаво да му је гордост омиљени грех :lol:
(иначе не верујем да во-ђа постоји, ал' кад га игра Ал Паћино, то даје сцени на тежини:D )

Уметничка визија, ускоро ће бити прилике да читате о ХААРПу у роману
http://www.vecnavatra.com/Svet.html

Најјаче од свега, ја кажем (уосталом ене ви уводно текст па читаЈте) како је цела та прича о ХААРПУ (и поплавама) да би се забашурила неспособност власти око поплава (а оне бујучне већ неколико година харају земљом Србијом), он каже то исто, ал' ме и даље напада.
Лепо рече ђаво да му је гордост омиљени грех :lol:
(иначе не верујем да во-ђа постоји, ал' кад га игра Ал Паћино, то даје сцени на тежини:D )

Уметничка визија, ускоро ће бити прилике да читате о ХААРПу у роману
http://www.vecnavatra.com/Svet.html

Ja ne znam šta ti čitao pa umislio da te neko napada.

Ti si poznat po širenju činjenica. Od znakova interpunkcije upoznat si samo sa tačkom i navodnicima. Velika slova na početku rečenice ti još nisu poznata, dobro ima vremena. Kad porasteš naučićeš da pišeš kao treba.

помагала су потребна богаљу.
помагала су неопходна неспособном...
ко уме, њему схватање иде...

Ниси "квотован", а ипак си се препознао, јер што би ми иначе одговорао :roll:
баш занимљиво...
Иначе, из твоје дискусије закључујем да ти се не свиђа пдф "Теорије завере", па ипак се са нама дружиш.
Знаш ону народну - с ким се дружиш таки си ;)

Ниси "квотован", а ипак си се препознао, јер што би ми иначе одговорао :roll:
баш занимљиво...
Иначе, из твоје дискусије закључујем да ти се не свиђа пдф "Теорије завере", па ипак се са нама дружиш.
Знаш ону народну - с ким се дружиш таки си ;)

Nisam ni sad kao što ti kažeš "kvotovan" da ne kažem citiran. Da li si se i sada možda nekome drugom obraćao?

Неко баш воли да његова буде последња :strika:

А ако неко мисли да ће троловањем обесмислити оно што је речено у уводном тексту, кажем да ће на новој страници теме уводни текст бити поновљен, или можда дат линк...

Za sve koje imaju internet ali nemaju volje da se inforimišu spomenuću da je poplava 1964 trajala 106 dana. Pre toga je bilo još dve takve poplave u 20 veku naspram kojih ova najnovija izgleda kao kišica. U 19. veku bilo 30 velikih poplava. Nije tada bilo harpa ni kemtrejlsa ali jeste bilo nesposobnih vlasti kao i danas. Njima su verovatno govorili da ih Bog kažnjava... mada to su i nama sad opet rekli.

..

Hmm...Ko zna?
Poplava, kao i drugih katastrofa je bilo, ima i biće. E sada, bilo bi zgodno da se to može 'preusmeriti' na nenastanjena područja....
a po nekima na 'neprijteljska' područja itd....

- - - - - - - - - -

Неко баш воли да његова буде последња :strika:

А ако неко мисли да ће троловањем обесмислити оно што је речено у уводном тексту, кажем да ће на новој страници теме уводни текст бити поновљен, или можда дат линк...

Ali zato neka ponovljeni uvodni tekst bude malo kraći i sažetiji!:super:

Најсажетије:
Упита ме на другом форуму човек шта је пропустио што није био на трибини, ја му кажем -

Да си био видео би пар клипова са јутјуба (признајем, вешто одабране глупости), игрицу која приказује како се шире гласине, гомилу паушалних напада, ругање "теоретичарима завере" и одбијање да се каже шта је заправо ХААРП, чему служи...

Онда неко рече шта је лоше у томе ругати се теретичарима завере, а ја му кажем

Види, ако ме већ питаш за квалификацију, ругати се некоме ко лупета, а не рећи шта је исправно (чак и кад си упитан) је благо речено неозбиљно. А ако то ради човек који је на позицији у министарству, ја као грађанин који га плаћа постављам питање његове компетентности...

Hmm...Ko zna?
Poplava, kao i drugih katastrofa je bilo, ima i biće. E sada, bilo bi zgodno da se to može 'preusmeriti' na nenastanjena područja....
a po nekima na 'neprijteljska' područja itd....

- - - - - - - - - -

Ali zato neka ponovljeni uvodni tekst bude malo kraći i sažetiji!:super:

Valjda bi sprečili one silne katastrofe koje se dešavaju po nekoliko puta godišnje u Americi.

nauka ima jedan problem koji se ponavlja.radi se o tome da se nova otkrica uzimaju sa prezirom ako ih prezentuje neko nov i mlad u svetu nauke.

tada se stariji naucnici ponasaju - nemas ti pojma sinak i sa nipodastavanjem gledaju ili ne gledaju tvoje otkrice .

ali kad napravis ime u tom krugu onda mozes i da lupis nesto i imaces sledbenike.

sto se tice haarpa evidentno je da ni oni ne znaju o cemu se radi i ponavljaju zvanican stav a kako ne postave pitanje cemu snaga od 3 mgw za prenos u sustini signala tj radio talasa

nauka ima jedan problem koji se ponavlja.radi se o tome da se nova otkrica uzimaju sa prezirom ako ih prezentuje neko nov i mlad u svetu nauke.

tada se stariji naucnici ponasaju - nemas ti pojma sinak i sa nipodastavanjem gledaju ili ne gledaju tvoje otkrice .

ali kad napravis ime u tom krugu onda mozes i da lupis nesto i imaces sledbenike.

sto se tice haarpa evidentno je da ni oni ne znaju o cemu se radi i ponavljaju zvanican stav a kako ne postave pitanje cemu snaga od 3 mgw za prenos u sustini signala tj radio talasa

Ne znam koju si ti nauku pratio, ali proboj u svetu fizike su uglavnom postigli ljudi mlađi od 30 godina...

To je fakat tacno. Razvicu i ja svoju harp teoriju, treba mi par nedelja :hahaha:
No, fakat je da vec sama zvanicna verzija pokrece niz pitanja, recimo samo da navedes vlasnistvo postrojenja i zvanicne ciljeve. Jer ukljucuje pojmove kao sto su DARPA, US Army, Air Force... a oni pajaci s tribune su to hteli da izbegnu. Onda sta, udri po budalama koje inace lupetaju sve u 16

Nego vidim i na fejsu zamerke da sam konfuzan, pa da ponovim ovde sta rekoh "u svoju odbranu" :lol:
znam da ima digresija, ali hteo sam ukazati na sve nedoslednosti, recimo kazes da je neko "ratni huskac", a podrzavaz vlast koja ga je postavila. Rugas se teoreticarima zavere, a precutkujes da njihov rad odgovara vlasti (ciji si clan ili sa kojom si u dilu)... Smejes se necijim lupetanima oko odredjenog entiteta, a ne kazes sta je taj entitet u stvari - zato sto bi i najkrace objasnjenje ukljucilo US Army (zapravo Air Force...) I tako... mozda je sve ispalo isuvise renesansno, ili barokno, al' sta cu - taki sam...

Back