HAARP

haarp utice na klimu...

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Jedni oće da zaključam temu, drugi oće da se prepiru, ajd dogovorite se....Meni je lično tema O.K., a kad kažem prepirke, mislim na one koje prerastaju u svađe

ne, tema treba da postoji. ovo je pdf teorije zavere. to znaci da mogu da pisu sta god hoce sa kojim god hoce zarom. naravno tu si ti i ako dodje do psovki, uvreda i tako to, podelis vitamine. sve ostalo nema potrebe da se uopste mesas. ma koliko bilo glupo i neutemeljeno u zakonima prirode.

http://dnevno.rs/ekalendar/misterij...za-dva-dana-nas-ocekuje-zemljotres-video.html

Danas isključuju HAARP, tako da će za dva dana biti zemljotresi, jer kad se on isključi onda ova rupa koja je napravljena i koja izaziva ciklon, pomoću da kažem dve koordinate praktično možete da ga centrirate negde do 5-10 kilometara, a ako je teren ravan može da zahvati i druga područja – objašnjava Abramović.

http://www.rts.rs/page/stories/ci/s.../Јак+земљотрес+у+Грчкој,+тресао+се+и+Ниш.html

Јак земљотрес у Грчкој, тресао се и Ниш

Снажан земљотрес јачине 6,4 Рихтерових јединица погодио је приобално подручје на северу Грчке. Потрес се осетио и на југу Србије.

Епицентар земљотреса био је 77 километара југозападно од града Александрополиса, на обали Егејског мора, 40 километара од границе са Турском, на дубини од 91 километра, пренео је Ројтерс.

РТС-ов дописник из Ниша јавља да је тло подрхтавало и у Нишу, Врању, Лесковцу, Пироту.

nego...ko daje te informacije...kada se ukljucuje i iskljucuje HAARP...

tajni program strane vlade, a dostavljaju se podaci za novine, kad se pali i gasi..

jel se dobijaju obavestenja na mail...kad ce da okrenu prekidac :lol:

- - - - - - - - - -

Babe i žabe.
Monsunski vetrovi duvaju po pravcu i kiša ne pada non-stop šest meseci.

Ovde je u pitanju ciklon, kružno kretanje vazdušnih masa, koje se pomera i po pravcu.
Često taj pravac nije uopšte pravac, već vrludanje.
Ovde se radi o tome, da se ciklon nije pomerio po pravcu tri ili četiri dana.

ajde, daj snimak sa satelita da dokazes svoju tvrdnju. u suprotnom nemoj da me zamajavas.

- - - - - - - - - -

dnevno u poseku na planeti ima okjo 1000 zemljotresa...

ma ne, to je sve HAARP. takodje posle poplava su aktivna klizista. kada se kliziste pokrene, izaziva vibracije u zemljistu tj zemljotres. ali nema veze, to sto je nauka dokazala vekovima unazad, to nije vazno. vazno je da HAARP radi.

A vi ste teoretičari slučajnosti i spontanosti?

Kule bliznakinje: teroristi
Pao avion Poljske Vlade sa sve predsednikom posle odbijanja MMFa: slučajno
chemtrailsi: to su normalni izduvni gasovi
HAARP: to nije ništa
tri dana stoji oblak i sipa kišu: klima se menja
zemljotresi posle toga: to se stalno dešava...
Revolucije u arapskom svetu: spontane
Ukrajina: spontano
Svetska kriza: desilo se

i tako dalje i tako dalje...

samo za kemtrejlse ne mogu da tvrdim nista jer nemam opipljive dokaze...sa druge strane mogu da dokazem da se africki kontinent zaprasuje sredstvima za modifikaciju razvoja komaraca, i uticaj na gene koji prenose malariju.

a ova politicka pitanja tipa ukrajina, revolucije itd nema smisla mesati u pitanje utcaja na zdravlje tipa posipanje hemikalija i/ili izazivanje elementarne nepogode sa ciljem koji propagirate a to je smanjivanje ljduske populacije.

ako amerikanac radi nesto kao stvaranje oluje, zasto mislite da rusija ne radi to isto? rusi imaju daleko napredniju avioniku i svemirske programe od amerikanaca...daleko su tehnicki napredniji...ipak jedini problem su vam amerikanci. meni licno je to licemerno. zasto svaka teorija zavere mora biti vezana za ameriku i nikoga vise. ko da su svi ostali bezgresni andjeli...

Slažem se.

Mada mi i dalje nije jasno kako prase leže jaja.

:rotf:

dakle sve je moguce danas

gxcnbxt.png

Evo jos ovo od mene:

Mnogi su pomislili da je moj skepticki pristup ovoj temi ujedno i napad na neistomisljenike.
Ovu priliku(najverovatnije i poslednji moj post na ovoj temi)koristim da se izvinim svima koji su moje izlaganje shvatili kao napad ili kao uvredu.
Ukoliko je neki takav post i napisan i moze se tako protumaciti, uveravam vas da je izazvan i isprovociran, pa samim tim i ne odrazava moje stvarno misljenje, jer u afektu znam da kazem i stvari koje ne stoje kao istinite, samo da bih uvredio ili odgovorio na uvredu.

Nije mi do nikakvog pomirenja jer medju mojim protivnicima ima i zagrizenih budala koje su spremne da pristanu na bilo kakvu laz, samo ako bi time meni vratili "milo za drago"

Zasto onda?

Danas sam imao par ljudi u mojoj radionici koji su dosli da istovaruju materijal.Dakle, nikakvi naucnici, magistri ili slicno, vec obicni ljudi "iz naroda" cije misljenje sigurno nece uticati na politiku bilo koje drzave.
Par njih je bilo iz Obrenovca i okoline, i strasno su nastradali u poslednjim desavanjima.
Jedan od njih, deckic od nekih 20-ak godina, vatreno je zastupao teoriju da je vestacki bor u beogradskom naselju Kijevu,( koji sluzi za smanjenje agresivnog izgleda antena za mobilnu telefoniju) antena HAARP .

Na moje pitanje da li zna sta je HAARP i cemu sluzi, ponovio mi je ono sto je mogao ovih dana da procita u nekim dnevnim listovima i na drustvenim mrezama.

Za njega je taj bor antena HAARP.
Zato sto ne izgleda kao obicna antena mobilne telefonije.
Zato sto je "maskirana" da se ne bi primetila.
Zato sto je to cuo od prijatelja koji je gledao a youtube-u prilog o tome.

Kada sam mu pokazao sajt na kom se nudi siroka paleta slicnih maskiranih antena, poceo je da prica kako se u blizini "bora" na odredjenom rastojanju pali "neko svetlo" kada pridjes blize. Nema veze sto to nije istina i sto nije sam to video vec je cuo (od jednog coveka) i nema veze sto mi strugar zivi preko puta tog "bora"
Nije vredelo ni moje objasnjenje da je kamuflaza dovoljno losa da se vec posle prvih desetak sekundi uoci da je to vestacki objekat, on je rekao da ga nije video licno ali je cuo...(od znate vec koga)

Sirenje laznih i nedovoljno proverenih objava i proturanje istih kao vesti, nije dobro.
Moze se desiti da vase "vesti" potstaknu nekog ko miseci da ispada heroj, ubaci neku eksplozivnu napravu, koja pored materijalne stete moze i nekog povrediti..ne daj Boze, moze neko i glavu da izgubi.

Sa stanovista nekog ko ume da razmislja i da razluci istinu od izmisljotine, smatram da je HAARP jako precenjen projekat koji nije dao odgovarajuce rezultate, sto je i dovelo do odluke o zatvaranju postrojenja na Aljasci.

Budite uvereni, da su zeleli da ne znate za jedan takav projekat, sigurno ne biste.
Da takav jedan projekat moze da im sluzi, ne bi ga zatvarali i ne bi bilo toliko ocigledno njegovo postojanje.
Da mogu da koriste te antene za modifikovanje vremenskih uslova sigurno ne bi dozvolili da trpe enormne stete od uragana svake jebene godine, bez izuzetka.

Klima bi u Americi bila idealna za gajenje klope i uljarica, ne bi cetvrina SAD bila - pustinja.

Toliko od mene, jos jednom se izvinjavam onima koji prate i ucestvuju u raspravi.

meni zdrava logika zabranjuje da verujem da kada se sakupe oblaci povecava se temperatura. oblaci upravo smanjuju prodor suncevih zraka a ne obrnuto. i onda verujete u ovakve sarlatane koji pisu svasta samo gutate nebulozu.

- - - - - - - - - -

gde to pise u tekstu?

- - - - - - - - - -

:rotf:

- - - - - - - - - -

ovo nije Tesla.

- - - - - - - - - -

slihtaro.

- - - - - - - - - -

wow. ali trece oko je respektabilan magazin. ima znacajan tiraz. koliko budaletina toliko i para.
Molila bih te da me ne nazvivaš šlihtarom, naročito zato što dajem reputacije, ako ne umeš pristojno da se ponašaš, red bi bio da naučiš!

Чињеница: облаци СМАЊУЈУ температуру на Земљи.
Друга чињеница: не постоји начин да се КОНТРОЛИШЕ ЏЕТ СТРИМ на великим висинама...
Трећа чињеница: авиокомпаније муку муче СА УШТЕДОМ ГОРИВА на комерцијалним линијима.
Ако неко и даље мисли да ХААРП утиче на вријеме, а кемтрејлси постоје, добро - ваше уставно право...
Моје право је да се спрдам с тим и пишем о чињеницама.
Сутра ће (у суботу) да једне српске новине објаве додатак "Митови о ХААРП систему"...
Онима који кажу "не веруем" неће вриједити ни то - као што и треба да буде...
Крива се Дрина не исправља - и тема је ту да се прича...

Naravno da utiče.

To je do sad već potpuno jasno ko ume da razmislja i da razluci istinu od izmisljotine.

Sistem je unapredjen i razradjen u tolikoj meri da su spremni da zatvore zastarela postrojenja.

Svako ima pravo da se sprda, pa i sa osiromasenim uranijumom ili kradjom organa, ali je to krajnje nezrelo i neodgovorno.

Izmedju ostalog protivno je pravilniku i moderacija bi trebalo da brise i kažnjava takvu vrstu diskusije.

Imaju rezervu??

Зато је важно осврнути се још једном на могућности и утицај система какав је HAARP на Аљасци, са знањем да се још снажнији, веома сличан, систем гради на Гренланду. Реч је о планетарној антенској мрежи са 280 гигантских грејача јоносфере (до краја 2012. би требало да се прикључи још 60 нових антена). Систем сезове „Институт за истраживање јоносфере“, а истовремено је војна база за противракетну одбрану САД, у надлежности Ратног ваздухопловства и Ратне морнарице Сједињених Држава. Цео тај систем финансира компанијаARCO(Аркон – „пали анђео“) у власништву краљице Елизабете Друге, а велики утицај имају и британске нафтне компаније.

Људи који остварују свакодневну комуникацију посредством Интернета доставили су јавности податак од посебној активности HAARP-а два дана пред земљотрес у Јапану 11. марта 2011. и престанку рада непосредно пред земљотрес.
http://zelenenovine.wordpress.com/feljton/dosije-haarp-2/dosije-haarp/

poceo sam da citam temu ispocetka nakon teksta na b92 ali tema je pocela previse da bude mastovita.zato cu izneti svoj stav uz mogucnost da ponavljam neciji.

haarp je odasiljac koji moze emitovati razne frekvence a sve ima svoju frekvencu,atomi imaju svoju frekvencu tako da mislim da se haarp moze koristiti na sirokom podrucju delovanja i da moze imati mnogo siri spektar dejstva.

zamislite da svi haarp-ovi po svetu pocnu da salju frekvencu na primer atoma vodonika.da li bi to uticalo na atom ili ne.

http://sr.wikipedia.org/sr/Nejonizujuće_zračenje

tema http://forum.krstarica.com/showthread.php/679252-Lecenje-zvukom se indirektno slaze sa mojim misljenjem,jer ako vibracija moze da leci onda moze i da skodi.

imao sam slicno iskustvo kao ejbisidi sa losom vibracijom tj zvukom od kog sam se osecao lose.

Da li Amerikanci imaju čitavu mrežu antena „Harfa“?
Poligon „Gakon“ na Aljasci nije jedini. Još jedan objekat se nalazi na teritoriji Norveške, blizu grada Tromsa. Treća komponenta koja zatvara taj krug, nalazi se na Grenlandu. Sa ta tri objekta obrazovano je zatvoreno kolo neograničenog delovanja na prostor oko zemlje.
Postoje podaci da departman „S“ ima meteorološke laboratorije, a takođe i kompleks na Bermudskim ostrvima. Njemu je na raspolaganje stavljen brod-krstarica „Virdžinija“ prepun elektronske i druge tajne opreme.

Nije isključeno da su cunami u jugoistočnoj Aziji 2004. godine i cunami ove godine u Japanu, koji je izazvao katastrofu na nuklearnoj elektrani „Fukušima“, isprovocirani.
Neki naučnici tvrde da „HAARP“ može izazvati i zemljotrese. Ako su poznate tačke nestabilnosti na spojevima tektonskih ploča, onda se, teoretski, pomoću visokofrekventnih talasa može inicirati oslobađanje tog intenziteta. Mada, zemljotres se može izazvati na određenom mestu i u određeno vreme i drugim više „klasičnim“ metodama,

ruski naučnik i javni delatnik SERGEJ ŠATOHIN
http://www.pecat.co.rs/2011/05/sergej-satohin-klimatsko-oruzje-je-uzasnije-od-nuklearnog/

Тог јутра, пре но што се формирао облак, мој wireless је тотално полудео. Јачине сигнала WiFi станица у околини су се из секунде у секунд мењалe, скакалe са -15 do -90 dbm, буквално подивљалe на неких 1-2 сата пре циклона.“
http://www.pecat.co.rs/2014/05/dr-velimir-abramovic-filozof-etnicki-opredeljen-ciklon/

Poslednja izmena:

Back