HAARP

haarp utice na klimu...

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
pa, jos uvek sam sa izvodjacima i naruciocima posla u kontaktu... a i sa Batom Lukicem sam dobar (ko zna Batu, zna o cemu pricam, ko ne..ybg..), tako da imam vrlo dobru predstavu sta je tamo radjeno.
Zatim sam pomno pratio dokumentaciju vezanu za HAARP, i zakljucio da to na toranj nije moglo da se nacukleci, a da funkcionise...

pa, jos uvek sam sa izvodjacima i naruciocima posla u kontaktu... a i sa Batom Lukicem sam dobar (ko zna Batu, zna o cemu pricam, ko ne..ybg..), tako da imam vrlo dobru predstavu sta je tamo radjeno.
Zatim sam pomno pratio dokumentaciju vezanu za HAARP, i zakljucio da to na toranj nije moglo da se nacukleci, a da funkcionise...

A jel ti palo na pamet da ni Bata nema pojma šta će sve da radi ?

Al kad bolje razmislim, što bih ti verovo ako radiš za NJIH....:mrgreen:

pa to ti sve vreme govorim...:mrgreen:

Ne treba da VERUJES ni meni ni bilo kome. Postoji nacin da SAZNAS istinu.

Ne postoji način da saznam nešto kad ni insajderi ne znaju već znaju samo svoj deo slike.

Svi lažu il iz neznanja iz iz zle namere.
Ti si bar lepo reko da si pomno pratio al da ne znaš kako bi to moglo da funkcioniše.
U tom i jes štos, da ni ti ni iko tamo ne zna šta radi.

Ne postoji način da saznam nešto kad ni insajderi ne znaju već znaju samo svoj deo slike.

Svi lažu il iz neznanja iz iz zle namere.
Ti si bar lepo reko da si pomno pratio al da ne znaš kako bi to moglo da funkcioniše.
U tom i jes štos, da ni ti ni iko tamo ne zna šta radi.
Sto manje znamo to bolje :cool:

samo ti veruj tima što truju i uništavaju ne samo nas već i ostale, daleko ćeš dogurati

i da se ispita ko je ta gospodža što postavlja antene po Srbiji i ko je to odobrio i da li su organi bezbednosti upoznati sa time, kako civilni tako i vojni i dal i oni plaćaju neku taksu za to očitavanje signala i da li plaćaju RTV pretplatu

Ja verujem činjenicama i dokazima. Imaš imena i institucije pa svako može da proveri. Ali neki ne žele ništa da proveravaju jer je lakše lupetati i izmišljati o nekakvoj nepostojećoj zaveri. Posle one glupe priče kako u Barajevu postoji HAARP u koji se mnogi uverili da ni traga nema od ničeg sličnog, ispali mnogi idioti i budale pa posle toga teško takvim teoretičarima zavere možemo išta verovati. Kao što je to bilo izmišljeno od glupih paranoika tako je izmišljeno sve ostalo. Sve mislim da zbog sve većeg problema i nevolja u društvu mnogi pribegavaju u neku paranoičnu imagirnarnu stvarnost. Kao što i tekst kaže koji sam postavio,ako nema krivca za naše probleme i nevolje ondak ćemo izmisliti krivca. A danas je na tapeti HAARP.

Ja verujem činjenicama i dokazima. Imaš imena i institucije pa svako može da proveri. Ali neki ne žele ništa da proveravaju jer je lakše lupetati i izmišljati o nekakvoj nepostojećoj zaveri. Posle one glupe priče kako u Barajevu postoji HAARP u koji se mnogi uverili da ni traga nema od ničeg sličnog, ispali mnogi idioti i budale pa posle toga teško takvim teoretičarima zavere možemo išta verovati. Kao što je to bilo izmišljeno od glupih paranoika tako je izmišljeno sve ostalo. Sve mislim da zbog sve većeg problema i nevolja u društvu mnogi pribegavaju u neku paranoičnu imagirnarnu stvarnost. Kao što i tekst kaže koji sam postavio,ako nema krivca za naše probleme i nevolje ondak ćemo izmisliti krivca. A danas je na tapeti HAARP.
Ne raspolažeš nikakvim činjenicama niti dokazima.

Veruješ na reč američkim "naučnicima" i "institucijama".

Nazivaš ljude koji sumnjaju u te tvoje autoritete budalama, teoretičarima zavere i paranoicima.

Avioni bez oznaka lete iznad Srbije i izbacuju aluminijumove i barijumove okside .

Ko je sad tu lud, pokazaće vreme.

Jedino što si potrefio, ko ona ćorava koka, je to da se namerno diže frka oko Barajeva, a ustvari Avala radi poso.

Poslednja izmena:
081015_MO_Sutanovac_Avalski_toranj_02.jpg

....................

Back