Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kisele kise? U Majdanpeku je za 100 dana kisa padala mozda 3-4 puta,i to nesto malo,na po 2h. Znaci,retko se desi da padne ''normalna'' kisa,a ne kisela...Mada mozda nesto zbog rudnika.
Oblačni front koji je gotovo celog leta zaustavljen negde kod Austrije, gde non stop pada kiša, da bi na Balkanu bila izazvana suša... nije plod ničije mašte...
http://static.astronomija.co.rs/suncsist/planete/zemlja/Klima/HAARP/Projekat_HAARP.htm
Čoveče otkud tolike energije koja pokreće taj mehanizam. Tako nešto postoji samo na Aljasci ali to je teritorija USA. Niko ne može tek tako bez ičijeg odobrenja postavljati antene, pogotovo ove vrste na teritoriju Srbije bez odobrenja vlade. Sve je ovo teorija zavere, ali vrlo kvalitetna![]()
Mnogo si ti naivan brale
a i neobavesten da bi se bavio ovom temom.
Postoji vise sistema u okviru HAARP-a i rasporedjeni su sirom planete sto se moze videti i na njihovom sajtu.
Informisi se pa dodji ako imas nesto pametno da kazes.
Moram da priznam da mi HAARP antene baš i nisu uža specijalnost, ali je jedno sigurno. Bez odobrenja vlade postaviti tako nešto je ne moguće. U slučaju da je vlada to odobrila onda je svesno neprijatelj ove zemlje. Ali sa obzirom da nam je vlada pro ruski opredeljena (nažalost) teško da su oni Amerikancima dozvolili ovde tako nešto...
Ma jel to site Dveri?Onda neka je. Samo mi je iskreno žao što u NATO nismo ušli za vreme gosp.Tadića.
Znači ovo je propaganda Zveri ...
ok nemam više o čemu da pričam, sve mi je jasno. Hvala lepo, prijatno.
Evo ti sa b92, meni je inace sve jednoMa jel to site Dveri?Onda neka je. Samo mi je iskreno žao što u NATO nismo ušli za vreme gosp.Tadića.
Znači ovo je propaganda Zveri ...
ok nemam više o čemu da pričam, sve mi je jasno. Hvala lepo, prijatno.

Ne znam sta su nam ukljucili ali ja se trudim da ne primecujem, ponasam se cool .

a ako je postavljen u srbiji...dobro,ajd da kazemo pro izdajnicka vlast....ali kako ga postavise u rusiji i kini???