HAARP

haarp utice na klimu...

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Kisele kise? U Majdanpeku je za 100 dana kisa padala mozda 3-4 puta,i to nesto malo,na po 2h. Znaci,retko se desi da padne ''normalna'' kisa,a ne kisela...;) Mada mozda nesto zbog rudnika.

Ovako, za rad te antene potrebne su od prilike dve hidroelektrane Đerdap, samo za nju. A kako Srbija uvozi struju za potrebe njenih građana. To su samo izmišljotine i plod nečije bujne mašte...

Oblačni front koji je gotovo celog leta zaustavljen negde kod Austrije, gde non stop pada kiša, da bi na Balkanu bila izazvana suša... nije plod ničije mašte...

http://static.astronomija.co.rs/suncsist/planete/zemlja/Klima/HAARP/Projekat_HAARP.htm

Čoveče otkud tolike energije koja pokreće taj mehanizam. Tako nešto postoji samo na Aljasci ali to je teritorija USA. Niko ne može tek tako bez ičijeg odobrenja postavljati antene, pogotovo ove vrste na teritoriju Srbije bez odobrenja vlade. Sve je ovo teorija zavere, ali vrlo kvalitetna ;)

Čoveče otkud tolike energije koja pokreće taj mehanizam. Tako nešto postoji samo na Aljasci ali to je teritorija USA. Niko ne može tek tako bez ičijeg odobrenja postavljati antene, pogotovo ove vrste na teritoriju Srbije bez odobrenja vlade. Sve je ovo teorija zavere, ali vrlo kvalitetna ;)

Mnogo si ti naivan brale ;)
a i neobavesten da bi se bavio ovom temom.
Postoji vise sistema u okviru HAARP-a i rasporedjeni su sirom planete sto se moze videti i na njihovom sajtu.
Informisi se pa dodji ako imas nesto pametno da kazes.

Poslednja izmena:
Mnogo si ti naivan brale ;)
a i neobavesten da bi se bavio ovom temom.
Postoji vise sistema u okviru HAARP-a i rasporedjeni su sirom planete sto se moze videti i na njihovom sajtu.
Informisi se pa dodji ako imas nesto pametno da kazes.

Moram da priznam da mi HAARP antene baš i nisu uža specijalnost, ali je jedno sigurno. Bez odobrenja vlade postaviti tako nešto je ne moguće. U slučaju da je vlada to odobrila onda je svesno neprijatelj ove zemlje. Ali sa obzirom da nam je vlada pro ruski opredeljena (nažalost) teško da su oni Amerikancima dozvolili ovde tako nešto...

Moram da priznam da mi HAARP antene baš i nisu uža specijalnost, ali je jedno sigurno. Bez odobrenja vlade postaviti tako nešto je ne moguće. U slučaju da je vlada to odobrila onda je svesno neprijatelj ove zemlje. Ali sa obzirom da nam je vlada pro ruski opredeljena (nažalost) teško da su oni Amerikancima dozvolili ovde tako nešto...

Da li si cuo za SOFA sporazum koji je potpisao bivsi predsednik Tadic?
Verovatno nisi.
Evo linka pa procitaj...
SOFA sporazum

Ma jel to site Dveri? :D Onda neka je. Samo mi je iskreno žao što u NATO nismo ušli za vreme gosp.Tadića.
Znači ovo je propaganda Zveri ...
ok nemam više o čemu da pričam, sve mi je jasno. Hvala lepo, prijatno.

Ma jel to site Dveri? :D Onda neka je. Samo mi je iskreno žao što u NATO nismo ušli za vreme gosp.Tadića.
Znači ovo je propaganda Zveri ...
ok nemam više o čemu da pričam, sve mi je jasno. Hvala lepo, prijatno.

Dveri su stavile na sajt sporazum.
I nije nikakva njihova propaganda nego vazeci sporazum koji je potpisan 2006.
Inace nisam ni za jednu politicku opciju.

Pošto su u novinama javili da će 12. oktobra aktivirati HAARP, evo ja pozivam sve zainteresovane da se taj dan, ko može, nađemo negde. Oni koji ne mogu neka meditiraju od kuće, te da ritualno, uz klanje kokošaka i morki, kao i meditativno, našom vlastitom energijom, pojačamo delovanje HAARP-a. Evo, ja mogu u Barajevu obezbediti kuću sa dvorištem gde bismo mogli da to ritualno i uradimo, i pokoljemo te kokoške i morke. Dakle, ko je za?

Back