Ima puno pisanja o Teslinim eksperimentima vezanim za tu temu.
Ovde sad pričamo o zloupotrebi skrivanju zloutrebe/ba i smejemo se majstor Pirketovom nepoznavanju elementarnih pojmova.
On samo usavršava srpski jezik i to zajedno sa mentalitetom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima puno pisanja o Teslinim eksperimentima vezanim za tu temu.
Ovde sad pričamo o zloupotrebi skrivanju zloutrebe/ba i smejemo se majstor Pirketovom nepoznavanju elementarnih pojmova.
On samo usavršava srpski jezik i to zajedno sa mentalitetom.
ma ja ne verujem u Haarp...ipak bi Ameri sprecili susu i poplave kod sebe...i tornada, i zemljotrese..i socijalnu krizu...i moguci ustanak...i kriminal...i...ma nema sanse!
Da si dobro pratio znao bi,ovako pedala![]()
e, stvarno...prijateljska firma, za koju cesto radim kao podizvodjac, je radila u okviru Ratka Mitrovica na tornju...nema sanse...bio sam na, u i iznad i pored istog....
znas...mozda kod nekoga i pale te price o tudjoj krivici za sopstvene greske...ja, znam da kada zajebem nesto ili ne uradim kada treba, sam sam kriv...ne Ameri sa Haarpom...
Ceo svet koristi haarp kao izgovor za losu godinu, za lose prinose, visoku temperaturu, ergo, ni njima zato nije dobro...a za sve je kriv haarp na Aljasci...
Beko , Kostic, Miskovic...na njih Haarp ne deluje???, e, onda pocnu price o "njima" reptilima...
Smesno i zalosno, ali ispada da je haarp danas, ono sto je crnomagijasenje bilo 90-ih:" Imas problema..vidim...sve je to od haarp-a...daj hiljadarku da ti napravim zastitu u vidu priveska za kljuceve..."
Buu..cenim te kao kolegu, ali nisi mi pruzio ni jedan dokaz da haarp radi to sve...znaci: dokazi, pa ce da polemisemo....ja ne verujem,( a ne tvrdim) da ne radi..znaci, ne moram da ti dokazujem da ne radi, vec ti da radi...
Kada to budem procitao, onda cu da ti kazem zbog cega (po logici stvari) haarp ne moze da radi to sto ti kazes da radi...
A usput nauči i ponešto elementarno što je propustio da nauči na kursu za servisere.
Ništa ti nisi naučio.........![]()
no,sta ustanovismo na kraju...ima li ili nema harpa?
Ја знам да су Кинези и Руси успјешно на ограниченом простору изазивали кишне падавине.
Користили су такозвани сребро-јодид (ако ме памћење служи) који су прскали из авиона.
Али, облаци си већ били ту, дакле нису их они правили.
Шта могу разне фреквенције да ураде човјеку, знам.
За атмосферу, нисам сигуран.
Али јесам сигуран да се суша, ако се уопште може изазвати, НЕ ИЗАЗИВА антенским системима.
Ја знам да су Кинези и Руси успјешно на ограниченом простору изазивали кишне падавине.
Користили су такозвани сребро-јодид (ако ме памћење служи) који су прскали из авиона.
Али, облаци си већ били ту, дакле нису их они правили.
Шта могу разне фреквенције да ураде човјеку, знам.
За атмосферу, нисам сигуран.
Али јесам сигуран да се суша, ако се уопште може изазвати, НЕ ИЗАЗИВА антенским системима.
pogrešno
voda kada se izloži dejstvu mikrotalasnog zračenja ona se zagreva, a isto se dešava sa vodenom parom u oblacima
povećanjem temperature vodene pare sprečava se kondenzacija, a samim tim i nastanak kapi koje su dovoljno teške da bi pale na zemlju u obliku kiše
ОК, али пошто не знам довољно о том ХААРП-у, тек понешто, занима ме је ли то параван?
Можда амерички идиоти спроводе неки други експеримент?
Па та англосаксонска багра је зрачила своје људе атомским пробама четрдесетих и педесетих прошлог вијека.
Ми им онда дођемо као неки нови Индијанци?
Већ сам написао да пратећи метео карте и сателиске снимке (аматерски, годинама) примјећујем нешто чудно.
Посљедњих година љети се и најјачи олујни системи ломе или заустављају око линије Мањача - Балатон.
Грубо речено, наравно (да, ЗНАМ да је Панонска низија сушнија од нашег простора).
Da ta teorija može da se primeni kod HAARP-a videli bi rezultate a Amerika ne bi imala poplave. Jel tako?
Inače ta teorija ima jako puno nedostataka da bi bila izvodljiva.
08.03.2011
Nezapamćene poplave u SAD-u
Jake kiše i topljenje snijega uzrokovali su poplave u zapadnom Connecticutu.
http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/video-nezapamcene-poplave-u-sad-u.html
11 Septembar 2011
Poplave u Americi, kuće nošene bujicom
Podsjetimo, tropska oluja Lee obrušila se u petak na američku saveznu državu Pennsylvaniju i druge države na istoku SAD-a, uzrokujući masovne poplave koje su potopile gradove...
http://www.plima.info/index.php?option=com_content&task=view&id=10523&Itemid=55
Poplave u Centralnoj Americi
U poplavama i klizištima, koji su nastali zbog intenzivnih kišnih padavina u Centralnoj Americi, u proteklih šest dana stradala je 81 osoba.
http://www.trtbosanski.com/bs/news/detail/svijet/14/poplaveucentralnojamerici/2131
Ima milion izveštaja o poplavama zbog jakih padavina. I gde je tu HAARP?
ne ulazim u motive i rasprave o tome šta bi bilo kad bi bilo
ono što sam naveo je suva fizika i nepobitno je
Nisu Ameri jedini koji raspolažu tehnologijom