HAARP

haarp utice na klimu...

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Od kad su kondenzatori akumulatori?
:rotf:
Jeste. I to od 10.000 Ah! Još se smeješ sebi. Idi pitaj nekog iz osnovne škole dali postoji kondenzator od 10.000 Ah. Ali prvo traži od njih da ti se ne smeju. :rotf:

Ti i tvoje poznavanje teme ste na nivou unimera i nemam nameru da te dalje krstim ..
Pa ti si se prekrstio od mleka jarca. Zato si toliko pametan i nalupetao toliko.

Svakom ko se bavi fizikom biće jasno ko ovde lupeta i to neverovatno.
Naravno da će mu biti jasno,ili će umreti od smeha od tvojih postova.

Jeli kod tebe još seva i grmi?

Poslednja izmena:
Ne, ne krivim te za nesves koje nisi svesan.
Više si mi tragikomičan , al nema sad veze.

Sevaj.

Ja ti kažem da maneš ono što ne razumeš i nastavi da se baviš ovcama i jarcima. Nije ovo nauka za tebe. A to što ti radiš copy/paste može i petogodišnje dete. A pri tome je jasno da nemaš pojma šta postavljaš.
Mora da je oluja velika kod tebe kada toliko seva i grmi. :hahaha:
Hteo si da muzeš jarca jeli?

Dobro se on izrazio blooseru, biće ti jasno ako propratiš kontinuitet postova pre citiranog.

Radi se samo o tome da je neprecizno reći da kapacitivnost planete iznosi 700nF.

Voleo bih da mi Pirke ili Paganko pokažu akumulator od 10000 Ah koji mogu da stave u džep pa da pričamo o akumulisanoj snazi u odnosu na zapreminu .

Naravno da je svakom ko malo razmotri sve ovo o čemu pričamo jasno da je napon između jonosfere i površine - litosfere toliko veliki a jedino što sprečava pražnjenje izuzetno visoka izolaciona moć atmosfere.
HAARP se izmeđuostalog bavi i iskorištavanjem te energije za zagrevanje ili hlađenje čitavih oblasti na planeti.
Neki kažu da je tehnologija kojom je moguće ostvariti razorna pražnjenja razmera poput onih u nuklearnim eksplozijama, ali da bi se takav napad, poput Tunguske, smatrao otvorenom agresijom i izazvao adekvatan odgovor.

Umesto toga zezaju se sa klimatskim i geološkim uticajima za koje ne mogu tek tako da budu optuženi od strane protivničke ekipe jer se takve stvari ionako prirodno dešavaju, a sva mudrost im se svodi na dodavanje intenziteta već započetim prirodnim događajima.

P.S. Pirke ne razume o čemu pričamo a Paganko razume, al se mudro povukao.

To je zanimljiva ideja, jedino bi trebalo da postoji i ona civilna varijanta.
Deluje realistično da se moćnici danas čarkaju tako što navode vodu jedni drugima na glave, a ponajviše na glave slabih i neukih, jer glavni cilj je ipak, da se eksperimentiše.
Ali, mora da ima neki način da se od tog napona izvuče i nešto opšte korisno, a ne samo razorno.

To je zanimljiva ideja, jedino bi trebalo da postoji i ona civilna varijanta.
Deluje realistično da se moćnici danas čarkaju tako što navode vodu jedni drugima na glave, a ponajviše na glave slabih i neukih, jer glavni cilj je ipak, da se eksperimentiše.
Ali, mora da ima neki način da se od tog napona izvuče i nešto opšte korisno, a ne samo razorno.

Ima puno pisanja o Teslinim eksperimentima vezanim za tu temu.

Ovde sad pričamo o zloupotrebi skrivanju zloutrebe/ba i smejemo se majstor Pirketovom nepoznavanju elementarnih pojmova.

Nigde u dokumentaciji nije pisalo da će da postave predajnike?

Ne mogu da verujem u to da tebe i ostale podizvođače niko nije obavestio.

znas...mozda kod nekoga i pale te price o tudjoj krivici za sopstvene greske...ja, znam da kada zajebem nesto ili ne uradim kada treba, sam sam kriv...ne Ameri sa Haarpom...
Ceo svet koristi haarp kao izgovor za losu godinu, za lose prinose, visoku temperaturu, ergo, ni njima zato nije dobro...a za sve je kriv haarp na Aljasci...

Beko , Kostic, Miskovic...na njih Haarp ne deluje???:eek:, e, onda pocnu price o "njima" reptilima...
Smesno i zalosno, ali ispada da je haarp danas, ono sto je crnomagijasenje bilo 90-ih:" Imas problema..vidim...sve je to od haarp-a...daj hiljadarku da ti napravim zastitu u vidu priveska za kljuceve..."

Buu..cenim te kao kolegu, ali nisi mi pruzio ni jedan dokaz da haarp radi to sve...znaci: dokazi, pa ce da polemisemo....ja ne verujem,( a ne tvrdim) da ne radi..znaci, ne moram da ti dokazujem da ne radi, vec ti da radi...

Kada to budem procitao, onda cu da ti kazem zbog cega (po logici stvari) haarp ne moze da radi to sto ti kazes da radi...

ma ja ne verujem u Haarp...ipak bi Ameri sprecili susu i poplave kod sebe...i tornada, i zemljotrese..i socijalnu krizu...i moguci ustanak...i kriminal...i...ma nema sanse!

Naravno, kada je jasno da nema jasnih dokaza da HAARP izazavao nešto predodređeno,pogotovo kada je kontrola uma i vremena u pitanje. Samo su nagađanja i pretpostavke paranoika. Obično kod njih pršti i seva u glavi kao što smo mogli da vidimo,a misle da je to od HAAR-pa.

znas...mozda kod nekoga i pale te price o tudjoj krivici za sopstvene greske...ja, znam da kada zajebem nesto ili ne uradim kada treba, sam sam kriv...ne Ameri sa Haarpom...
Ceo svet koristi haarp kao izgovor za losu godinu, za lose prinose, visoku temperaturu, ergo, ni njima zato nije dobro...a za sve je kriv haarp na Aljasci...

Beko , Kostic, Miskovic...na njih Haarp ne deluje???:eek:, e, onda pocnu price o "njima" reptilima...
Smesno i zalosno, ali ispada da je haarp danas, ono sto je crnomagijasenje bilo 90-ih:" Imas problema..vidim...sve je to od haarp-a...daj hiljadarku da ti napravim zastitu u vidu priveska za kljuceve..."

Buu..cenim te kao kolegu, ali nisi mi pruzio ni jedan dokaz da haarp radi to sve...znaci: dokazi, pa ce da polemisemo....ja ne verujem,( a ne tvrdim) da ne radi..znaci, ne moram da ti dokazujem da ne radi, vec ti da radi...

Kada to budem procitao, onda cu da ti kazem zbog cega (po logici stvari) haarp ne moze da radi to sto ti kazes da radi...

Nije ovo sud niti naučna disertacija.
Dokazi, da ih je moguće tek tako dati , verovatno ne bismo na ovom pdf u pričali o svemu tome.

Postoje daklem dve opcije, da pričamo na nivou ćaskanja ili da se tema i čitav pdf zatvori.

Ja vidiš verujem da se već dugo igraju sa tim istraživanjima i zato volim da pročitam zanimljive tekstove vezane za tu temu.

Naravno da mi nije na kraj pameti da nosim šlem od aluminijumske folije niti da kuću oblažem rabic žicom praveći od nje Faradejev kafes.

Back