HAARP

haarp utice na klimu...

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
i jedno pitanje za sve nas,glede ove slike pod tornjem...sta ce kog vraga oficir RViPVO na tom mestu sa ovim ljudima a narocito ministar vojske Sutanovac...jel to ta antena ima i neki vojni znacaj???

Naravno da ima. Šta si mislio da će to da bude samo u civilne svrhe? Avalski toranj je strateški važan kako civilni tako i vojni objekat. Šta misliš, zašto su ga ameri shebatali '99te?

081015_MO_Sutanovac_Avalski_toranj_02.jpg

ko je slikao ovo,znas li ga?

Toranj je visok 204.57m = 671.161417 stopa. Pre rušenja njegova visina je bila 202.87m= 665.58399 stopa.

Nisi se čak potrudio ni na google da proveriš rezultate. :roll:
Onakko uz put, stope, inče, jarde i milje koriste samo još ludi englezi i niko više. Ceo svet koristi SI sistem jedinica. Drugo, stopa baš nije ekvivalent koji bi se koristio namesto metra jer je stopa oko 0.3m. Logičnije bi bilo koristiti jarde, jer je jard oko 0.91m.... A onda teorija propada u vodu. Dodatno, 666 nije nikakv mitski broj iz ponora pakla i jedino mesto gde se on zaista spominje je Otkrovenje Jovana Bogoslova, odnosno u Svetom Pismu.

Toranj je visok 204.57m = 671.161417 stopa. Pre rušenja njegova visina je bila 202.87m= 665.58399 stopa.

Nisi se čak potrudio ni na google da proveriš rezultate. :roll:
Onakko uz put, stope, inče, jarde i milje koriste samo još ludi englezi i niko više. Ceo svet koristi SI sistem jedinica. Drugo, stopa baš nije ekvivalent koji bi se koristio namesto metra jer je stopa oko 0.3m. Logičnije bi bilo koristiti jarde, jer je jard oko 0.91m.... A onda teorija propada u vodu. Dodatno, 666 nije nikakv mitski broj iz ponora pakla i jedino mesto gde se on zaista spominje je Otkrovenje Jovana Bogoslova, odnosno u Svetom Pismu.

U pravu si sada sam proverio :ok:

Dodatno, 666 nije nikakv mitski broj iz ponora pakla i jedino mesto gde se on zaista spominje je Otkrovenje Jovana Bogoslova, odnosno u Svetom Pismu.

I to samo u novijim verzijama Otkrovenja se spominje. Prema najstarijoj postojećoj verziji koja datira iz trećeg veka (ali i prema nekim drugim drevnim spisima) taj broj je 616. :lol: Tolika graja oko pogrešnog broja. :lol:

A rostilj? Svi se nesto izvlace???

Pa, kad ne piše ni u jednoj veziji Otkrovenja.
Sad su ti svi postali vernici, a te takve novopečene, što sve shvataju doslovno, roštilj asocira na neke ne baš ugodne momente. Šta ćeš, takva smo sorta.
Što se mene tiče, od iduće nedelje prelazim na tanjiraču iliti talandaru kako je zovu u Novom Sadu
Roštilj je zastarela, prevaziđena tehnologija sa ozbiljnim nedostacima, glede upotrebe začina pre svega.
Kotlić na tronošcu je zakon, pobednik vremena, ali roštilj ima ozbilne nedostatke pred tanjiračom.

Tanjiraca je ok..i manje goriva treba, pa se moze smatrati "eco-friendly aparatusom", ima saft, zacini se bolje upijaju...sve to stoji...ali nema rostilja dok ne zamirise do poslednje kuce u ulici...Pa mleveno na plotnu a svinjski vrat i slanina na resetku.....

Ja, rado ali sam malo podaleko.
Trebali bi ranije da se dogovorimo. Ima u Barajevu garant, neko lepo mesto, sa kog vidi mesto na kom je HAARP ucrtan na nekoj od tih karata, pa sad ako ga nema u ovoj fizičkoj realnosti ne znači da ne može da se roštilja kod HAPAHAPAHAARPA
?

На, сада затвореној, теми "Америчке антене код Београда контролишу менталну свест Срба" сам спомињао текст из [Одбране], званичног гласила Војске Србије, од 15. фебруара 2012. године. Сад сам у прилици да вам га пренесем. Дакле, овде се отворено говори о ономе што неки још увек не желе себи да признају:

img1159if.jpg

img1160gc.jpg

img1161a.jpg

img1162x.jpg

img1163qx.jpg

img1164qv.jpg

:rtfm: samo se prica o tome kako je stetan,kao ga treba unistiti,ali niko da preduzme neki korak po tom pitanju!dajte da se nesto uradi a ne samo da se prica o tome po drustvenim mrezama!organizujmo se!!!!!!

:rtfm: samo se prica o tome kako je stetan,kao ga treba unistiti,ali niko da preduzme neki korak po tom pitanju!dajte da se nesto uradi a ne samo da se prica o tome po drustvenim mrezama!organizujmo se!!!!!!

Kako da uništimo nešto što ne postoji u Srbiji? Ako već postoji HAARP u Srbiji toliko ne mogu da lepo fotografišu taj sistem. Nego na svaki novinarski tekst o HAARP-u u Srbiji prilažu fotografiju HAARP-a iz Aljaske ili fotografiju obične antene sa krova zgrade. Pa mislim smešno je da ne može biti smešnije.

pa treba da postoji neki plan rada!prvo sve te informacije da se provere,ipak barajevo nije daleko,drugo da se ako postoji locira i slika,a za dalje,ako je sve istina sto pisu novine,da se onda lepo unisti!!!! i zato kazem da se ne sedi i komentarise iz sobe nego lepo da se sve to proveri!!!!!

Poslednja izmena:
Ja pozivao sve koji su zeljni da istrose visak energije, da odemo do Barajeva (Beljine) i da proverimo...pa ako nema antene, da napravimo rostilj...
Ja sam bio, uverio se i jede mi se rostilj...:)
Do sada se niko nije javio...

Ja pozivao sve koji su zeljni da istrose visak energije, da odemo do Barajeva (Beljine) i da proverimo...pa ako nema antene, da napravimo rostilj...
Ja sam bio, uverio se i jede mi se rostilj...:)
Do sada se niko nije javio...

Reko sam ti Brzi da to sa HAARP om i Barajevom neće da ima veze.

Glavni toranj ove priče je Avala.

Ostali predajnici su na GSM antenskim stubovima.

HAARP radi s kraja na kraj planete i nema potrebe da ga grade u Srbiji.

Buu...meni je do rostilja bez para...'ebe mi se za neku tamo izmisljenu antenu ili za haarp na Aljasci...:)
Mnogo pa uticaja ima na mene: radim da bih preziveo, zivim u zemlji koja ima korumpirane politicare od pocetka sveta, los narod koji mrzi sam sebe, istoriju bratoubistava ikrvoprolica.....kako ja gledam na stvari, haarp(ukoliko postoji) moze samo da popravi stvari....:)

Buu...meni je do rostilja bez para...'ebe mi se za neku tamo izmisljenu antenu ili za haarp na Aljasci...:)
Mnogo pa uticaja ima na mene: radim da bih preziveo, zivim u zemlji koja ima korumpirane politicare od pocetka sveta, los narod koji mrzi sam sebe, istoriju bratoubistava ikrvoprolica.....kako ja gledam na stvari, haarp(ukoliko postoji) moze samo da popravi stvari....:)

Negde sam napiso da nije barut zlo, već da sve zavisi od onoga ko usmerava cev.
Isto je i sa HAARP om.

Ijebi ga Brzi,narod je još i dobar s obzirom na internacionaline političare i titosektašku istoriju i ispiranje mozga koje je preživeo.

Menjaj to i popravljaj kolko možeš.

Back