HAARP

haarp utice na klimu...

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Sve je to pokušaj ali bez rezultata. Da Amerikanci mogu kontrolisati um, prvo bi kontrolisali um svog naroda da trpe i da ne budu masovne demostracije kao što imamo sve češće da vidimo,i kada bi mogli kontrolisati vreme ne bi Amerikanci trpili od tih silnih poplava,tornada,suša i drugih prirodnih nepogoda.

E ovako... Postoji evidencija da sam otisla u hitnu zbog otezanog do totalnog prekida disanja.Tog istog dana sam zatekla veliki broj ljudi sa istim simtomima. posto je na Djurdjevdan bilo glasanje a ja sam bila predsednik odbora morala sam biti prisutna bezs obzira sto sam kasljala a da doktori pojma nisu imali sta je.Uradila sam CT pluca..Nista... Neka mi neko objasni zasto?! Nisam imala pojma o haarpovim antenama tada.

Tog dana,kada su navodno pustene haarp antene je zaista bila tako jaka omorina da sam se pitala kud je vazduh nestao.Nije moglo da se dise i bilo je tako sivo...Kao u horor filmovima.. E sada,ono sto je jos zanimljivo..Nemam obicaj da fantaziram i predvidjam ili prividjam bilo sta ali sam sanjala jedan totalno apokalipticn san ..bas karajem aprila. nedelju dana pre izbora cela okolina je cula neke "bubnjeve" kako su nazvali te zvuke. Niko nije bilo jasno o cemu se radi. Culi su se od 3 do 8 ujutru svakog jutra.U nedelju sam morala da budem na birackom mestu u 6h kada sam i sama cula zvuke samo su mene vise asocirale na bas.. kao u kolima kada se muzika pojaca pa slusas iz daljine.ne znam kako bih objasnila. Dok sama nisam cula i verovala sam i ne..msm,sto bi svi lagali o tome .. Ali,cula sam.. Jednostvano,tih dana je sve bilo jako cudno..I nebo je jako cudno.. Nisam paranoik ali mi se ovo nista ne svidja.

Sve je to pokušaj ali bez rezultata. Da Amerikanci mogu kontrolisati um, prvo bi kontrolisali um svog naroda da trpe i da ne budu masovne demostracije kao što imamo sve češće da vidimo,i kada bi mogli kontrolisati vreme ne bi Amerikanci trpili od tih silnih poplava,tornada,suša i drugih prirodnih nepogoda.

Ljudi koji rade to sto rade ne vode racuna da li ce biti demonstracija ili cega vec..Njima i jeste cilj da uniste sto veci broj ljudi na planeti i zabole ih koje su nacionalnosti.. Planeta je prenaseljena,istina ali ima i drugih nacina da se smanji broj zitelja. Ne masovnim ubijanjem...Ali,sto je veca nesloga medju ljudima veci je profit drzavnicima.. To je ratna strategija.Razbij grupu,posvadjaj pa vladaj.Osiromasi,unisti,oslabi pa ce morati da zavise od tebe..msm,cista strategija.
Ako neko nije verovao u cetri jahaca apokalipse bilo bi vreme da pocne da veruje...

E ovako... Postoji evidencija da sam otisla u hitnu zbog otezanog do totalnog prekida disanja.Tog istog dana sam zatekla veliki broj ljudi sa istim simtomima. posto je na Djurdjevdan bilo glasanje a ja sam bila predsednik odbora morala sam biti prisutna bezs obzira sto sam kasljala a da doktori pojma nisu imali sta je.Uradila sam CT pluca..Nista... Neka mi neko objasni zasto?! Nisam imala pojma o haarpovim antenama tada.

Tog dana,kada su navodno pustene haarp antene je zaista bila tako jaka omorina da sam se pitala kud je vazduh nestao.Nije moglo da se dise i bilo je tako sivo...Kao u horor filmovima.. E sada,ono sto je jos zanimljivo..Nemam obicaj da fantaziram i predvidjam ili prividjam bilo sta ali sam sanjala jedan totalno apokalipticn san ..bas karajem aprila. nedelju dana pre izbora cela okolina je cula neke "bubnjeve" kako su nazvali te zvuke. Niko nije bilo jasno o cemu se radi. Culi su se od 3 do 8 ujutru svakog jutra.U nedelju sam morala da budem na birackom mestu u 6h kada sam i sama cula zvuke samo su mene vise asocirale na bas.. kao u kolima kada se muzika pojaca pa slusas iz daljine.ne znam kako bih objasnila. Dok sama nisam cula i verovala sam i ne..msm,sto bi svi lagali o tome .. Ali,cula sam.. Jednostvano,tih dana je sve bilo jako cudno..I nebo je jako cudno.. Nisam paranoik ali mi se ovo nista ne svidja.

Hoces reci da su ameri pomogli Nikolicu da dodje na vlast??? cisto sumnjam...a opet,ako su lobirali za tadica HAARP-om...nije im uspelo....mada,i Nikolic je njihov covek,ali mi nekako ne ide u glavu da bi mu pomogli da pobedi

Hoces reci da su ameri pomogli Nikolicu da dodje na vlast??? cisto sumnjam...a opet,ako su lobirali za tadica HAARP-om...nije im uspelo....mada,i Nikolic je njihov covek,ali mi nekako ne ide u glavu da bi mu pomogli da pobedi

pogresno razmisljas :)
oni su 'lobirali' za gljivicu pacica...znali su da je mali debeli prevrtljiv i da ce da se slize sa smeskom pikolicem...a sve da bi imali izgovor da nas zezaju jer je slobin burekmen postao 'baja' ...vracanje rezima iz 90-ih...
dakle..haarp radi :)

Ljudi koji rade to sto rade ne vode racuna da li ce biti demonstracija ili cega vec..Njima i jeste cilj da uniste sto veci broj ljudi na planeti i zabole ih koje su nacionalnosti.. Planeta je prenaseljena,istina ali ima i drugih nacina da se smanji broj zitelja. Ne masovnim ubijanjem...Ali,sto je veca nesloga medju ljudima veci je profit drzavnicima.. To je ratna strategija.Razbij grupu,posvadjaj pa vladaj.Osiromasi,unisti,oslabi pa ce morati da zavise od tebe..msm,cista strategija.
Ako neko nije verovao u cetri jahaca apokalipse bilo bi vreme da pocne da veruje...

O kakvom uništenju ljudi je reć kada je svakim danom sve više ljudi na zemlji. Ne treba kontrola uma i kontrola vremena da bi se ljudi svađali i ratovali. To su radili uvek tokom čitave istorije kada ih je bilo mnogo manje.
Što se tiće Amerikanaca kontrolom uma i vermena da bi kontrolisali sopstveni narod nema nikakvog smisla jer time neće biti zavisniji od Američke vlade.Uostalom dokazano da siti, puni u miru lakše se narod kontroliše nego kada je gladan,kada postoje socialni nemiri i bunt protiv vlade.To se pokazalo u Americi zato je tamo običan čovek uvek bolje živeo nego bilo gde na planeti.

U Srbiji se organizuju protesti protiv tajnog oružja HAARP

12. avgust 2012. 14:39 | 6 komentara

SNP Korak Srbije odlučio je da organizuje mirni protest zbog aktiviranja HAARP tehnologije u Srbiji, stoji u saopštenju tog pokreta.

Trenutno radimo na okupljanju ostalih vođa rodoljubivih udruženja koji deluju u otadžbini Srbiji sa namerom da ih podstaknemo da se uključe u ovu plemenitu i rodoljubivu inicijativu. Ukoliko imate volje i vremena, molim vas da podržite ovu plemenitu inicijativu i da podstaknete vaše prijatelje i poznanike da se uključe u ovu inicijativu. Ukoliko protest uspe, to će biti prvi protest ove vrste u svetu i svakako zaslužuje medijsku pažnju – stoji u saopštenju SNP Korak Srbije.

HAARP je patent koji je pripadao britanskoj kompaniji ARKO (ARCO Power Tehnologies Incorporated), ćerka Atlantik Ričfild kompani, jedna od najvećih naftnih kompanija u svetu. ARTI je bio izvođač primarnih radova na Aljasci. Sekundarne radove i ceo projekat otkupljuje američka korporacija E-sistems 1994. koja je poslovala pod patronatom CIA. Ova kompanija već je izvodila slične radove. Za poslovanje ove kompanije, godišnje se izdvajalo 1,8 milijardi dolara, a čak 800 miliona bili su namenjeni za tajne projekte.

Ovi projekti su bili toliko tajni, da ni Senat nije znao gde se ova sredstva troše. Iste godine u posao ulazi Rajteon korporacija, jedna od najvećih u odbrambenoj industriji i 42. korporacija po bogatstvu u svetu. Ova korporacija posedovala ja na hiljade patenata, od kojih su neki bili ključni za projektovanje HAARP-a.

Kičma projekta HAARP su 12 Rajteonovih patenata, koji se zasnivaju na sličnom principu, bežičnom prenosu informacija i energije na ogromne daljine. A svi zajedno, baziraju se na projektima Nikole Tesle nastalih u ranom 20. veku. Zato se i ne treba čuditi optužbama Irana da SAD koristi oružje srpskog naučnika Nikole Tesle.

Međutim, ovo ne treba shvatiti da je Nikola Tesla želeo da napravi oružje za masovno uništenje, već još jednu korisnu alatku koja će bežičnim putem besplatno proizvoditi i prenositi električnu energiju, što bi mnogo olakšalo život ljudi, posebno u ekonomskom smislu. Da su se kojim slučajem sve Tesline ideje koje je imao u glavi našle na papiru, pitanje je da li bi danas postojala planeta.

Daljim proučavanjem ovih patenata, došlo se do zaključka da osim bežičnog prenosa energije u stanju su da proizvedu masivne eksplozije, slične nuklearnim ali bez efekta radijacije, mogu da emituju enormnu toplotu na velikim površinama, da služe kao radar ogromnog dometa i sistem za detekciju i raspoznavanje letećih objekata.

Prema izjavama tadašnjih zvaničnika Ministarstva odbrane SAD, HAARP je još jedna defanzivna alatka korisna američkoj vojsci koja između ostalog služi za:

- emitovanje snažnih eksplozija sličnih nuklearnim, ali bez trajnih posledica na okolinu,

- alternativa zastarelom i masivnom sistemu komunikacija između podmornica,

- mogućnost ometanja komunikacija, bez ugrožavanja sopstvenih,

- alternativa sadašnjem projektu dalekodometnog radara, novim znatno funkcionalnijim i fleksibilnijim sistemom,

- alatka za geofizička istraživanja i lakšeg pronalaženja nafte,

- uređaj za detekciju i eliminisanje nisko letećih aviona i balističkih raketa.

Ova ideja zvuči fenomenalno za one koji veruju rečima Ministarstva odbrane SAD.

Daljim proučavanjem, vidi se da je ovo zaista moćno i opasno oružje po planetu. Rad ovog sistema bazira se na upotrebi jonosfere, sloja zemljine atmosfere zaduženog da filtrira i ublaži ogromnu sunčevu toplotu koja ide ka zemlji. Masovnom eksploatacijom, sloj propušta više toplote. A možda je ovo odgovor na globalno zagrevanje?

Zašto da ti verujem ?
Sve žive novine trube o haarp-u kod Barajeva.

I niko od novinara nije postavio sliku te famozne antene. Ubacivali su uz članak samo fotografiju HAARP sistema na Aljasci koji je veličine 14 fudbalskih stadiona. Da je nešto tako postavljeno u Srbiji budi siguran da bi ga bilo nemoguće sakriti.

ti si inače konstruktor ove antene pa si upućen?
ovde imate i ko je zadužen za antenu kod nas

Pokrili su skoro ceo svet pa eto i barajevsku zonu. Schumanov spektar koji (izmedju ostalog) snimaju je korelativan sa čovekovim moždanim sistemom. Međutim, pored snimanja atmosferskih, stratosferskih… ili kakvih već spektara, „eho“ovako niskih frekvencija koje lako prodiru u zemlju omogućuju i precizno lociranje „šupljina“ i još „koječega“.

Lokacija kod nas je samo jedna od nekoliko stotina sirom sveta.

Ko zna koja je prava uloga tih antena i da li ti koji rukuju sa njima znaju njihovu pravu namenu. Već to što se radi o tehnologiji VRLO NISKIH FREKVENCIJA pokazuje da to vuče poreklo od mračne strane. Tesla se bavio pretezno visokim frekvencijama kao korisnim za ljude.

Na sajtu VLF Field Sites se nalazi aktivna mapa sa položajem antene HAARP-a koja se nalazi u mestu Beljina kod Beograda malo iza Barajeva.

Za ovu antenu se na sajtu čas navodi da je linijski pojačivač, čas da je to linijski prijemnik.

Antena je kao i sve ostale prikazane na ovoj mapi pod upravom Stenford univerziteta iz amerike koji se i inače bavi raznim radnjama uperenim protiv ljudske populacije na zemlji.

Zadužen za ovu antenu kod nas je Morris Cohen profesor na Stenfordu. Antene su, vidljivo na mapi, rasporedjene po celoj planeti osim u Rusiji.

Može se primetiti da se kružić – oznaka za antenu – pomera na mapi što otežava njeno precizno lociranje. Kada se klikne na kružić prikažu se osnovni podaci o anteni.

U PDF dokumentu na adresi:
http://nova.stanford.edu/~vlf/IHY_Te…IHY_3-9-10.pdf vide se fotografije antena koje pripadaju istom projektu kao i ova koja je kod nas, to je projekt označen kao IHY. Vidi se na slikama da su neke antene instalisane u zatvorenom prostoru tako da nije moguće uočiti ih, jer se ne nalaze na otvorenom prostoru.

A ti biras u sta verujes na internetu? Ili verujes samo onome sto tebi odgovara?Ja obicno, proverim nas licu mesta.....

Naravno da razmišljam o onome u šta ču da verujem.
O mnogim stvarima razmišljam kao moguće,neke odbacujem ,ali nisam isključiv.
ne verujem u sve što vidim i u sve što čujem.
Neke od ovih stvari o kojima pišemo su sasvim moguće i tako ih prihvatam.Tako da moje učešće na ovom forumu može da se shvati i kao deo amaterskog istraživanja i učenja,jer ne znam baš sve na ovom svetu.
jednostavno ne bojim se da otvorim svoj um i da neke stvari pogledam i sa druge strane i da o tome raspravljamo na nivou kulturnih i svesnih bića.

Odgovorno tvrdim da ima,svi ovde to znaju.
Cak sta vise,tu blizu,u Belljini imam 2 brata od tetke,na cca 100 metara odatle.

Blizu naselja ili kuća ni u teoriji ne može biti postavljen HAARP antenski sistem a ne praktično.Ako mi ne veruješ stavi ruku u mikrotalasnu i probaj da je uključiš pa ćeš razumeti o čemu pričam. Šta misliš zašto je Američki HAARP antenski sistem udaljen stotinama kilometara od naselja? Isto tako HAARP sistem sa jednom antenom kao što neke novine prikazuje je besmisleno.To nije HAARP već obična antena.HAARP se sastoji na stotine ogromnih antena koje vuku ogromnu struju da bi mogle da funkcionišu svrsi.A čisto sumnjam da Elektroprivreda Srbije ima viška struje i da zastareli i ovako slab eletroenergetski sistem srbije može istrpiti takav udar.

Poslednja izmena:
U Srbiji se organizuju protesti protiv tajnog oružja HAARP

12. avgust 2012. 14:39 | 6 komentara

SNP Korak Srbije odlučio je da organizuje mirni protest zbog aktiviranja HAARP tehnologije u Srbiji, stoji u saopštenju tog pokreta.

Trenutno radimo na okupljanju ostalih vođa rodoljubivih udruženja koji deluju u otadžbini Srbiji sa namerom da ih podstaknemo da se uključe u ovu plemenitu i rodoljubivu inicijativu. Ukoliko imate volje i vremena, molim vas da podržite ovu plemenitu inicijativu i da podstaknete vaše prijatelje i poznanike da se uključe u ovu inicijativu. Ukoliko protest uspe, to će biti prvi protest ove vrste u svetu i svakako zaslužuje medijsku pažnju – stoji u saopštenju SNP Korak Srbije.

HAARP je patent koji je pripadao britanskoj kompaniji ARKO (ARCO Power Tehnologies Incorporated), ćerka Atlantik Ričfild kompani, jedna od najvećih naftnih kompanija u svetu. ARTI je bio izvođač primarnih radova na Aljasci. Sekundarne radove i ceo projekat otkupljuje američka korporacija E-sistems 1994. koja je poslovala pod patronatom CIA. Ova kompanija već je izvodila slične radove. Za poslovanje ove kompanije, godišnje se izdvajalo 1,8 milijardi dolara, a čak 800 miliona bili su namenjeni za tajne projekte.

Ovi projekti su bili toliko tajni, da ni Senat nije znao gde se ova sredstva troše. Iste godine u posao ulazi Rajteon korporacija, jedna od najvećih u odbrambenoj industriji i 42. korporacija po bogatstvu u svetu. Ova korporacija posedovala ja na hiljade patenata, od kojih su neki bili ključni za projektovanje HAARP-a.

Kičma projekta HAARP su 12 Rajteonovih patenata, koji se zasnivaju na sličnom principu, bežičnom prenosu informacija i energije na ogromne daljine. A svi zajedno, baziraju se na projektima Nikole Tesle nastalih u ranom 20. veku. Zato se i ne treba čuditi optužbama Irana da SAD koristi oružje srpskog naučnika Nikole Tesle.

Međutim, ovo ne treba shvatiti da je Nikola Tesla želeo da napravi oružje za masovno uništenje, već još jednu korisnu alatku koja će bežičnim putem besplatno proizvoditi i prenositi električnu energiju, što bi mnogo olakšalo život ljudi, posebno u ekonomskom smislu. Da su se kojim slučajem sve Tesline ideje koje je imao u glavi našle na papiru, pitanje je da li bi danas postojala planeta.

Daljim proučavanjem ovih patenata, došlo se do zaključka da osim bežičnog prenosa energije u stanju su da proizvedu masivne eksplozije, slične nuklearnim ali bez efekta radijacije, mogu da emituju enormnu toplotu na velikim površinama, da služe kao radar ogromnog dometa i sistem za detekciju i raspoznavanje letećih objekata.

Prema izjavama tadašnjih zvaničnika Ministarstva odbrane SAD, HAARP je još jedna defanzivna alatka korisna američkoj vojsci koja između ostalog služi za:

- emitovanje snažnih eksplozija sličnih nuklearnim, ali bez trajnih posledica na okolinu,

- alternativa zastarelom i masivnom sistemu komunikacija između podmornica,

- mogućnost ometanja komunikacija, bez ugrožavanja sopstvenih,

- alternativa sadašnjem projektu dalekodometnog radara, novim znatno funkcionalnijim i fleksibilnijim sistemom,

- alatka za geofizička istraživanja i lakšeg pronalaženja nafte,

- uređaj za detekciju i eliminisanje nisko letećih aviona i balističkih raketa.

Ova ideja zvuči fenomenalno za one koji veruju rečima Ministarstva odbrane SAD.

Daljim proučavanjem, vidi se da je ovo zaista moćno i opasno oružje po planetu. Rad ovog sistema bazira se na upotrebi jonosfere, sloja zemljine atmosfere zaduženog da filtrira i ublaži ogromnu sunčevu toplotu koja ide ka zemlji. Masovnom eksploatacijom, sloj propušta više toplote. A možda je ovo odgovor na globalno zagrevanje?

Ovo me podseća na ono kad su babe skupljale peticiju da se Kasandra pusti iz zatvora :hahaha:

Back