HAARP

haarp utice na klimu...

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
I ti takođe i dalje zastupaš svoje stavove. A o mišljenjima je besmisleno diskutovati. Svako ga ima, kao i gyzicu. Besmisleno je diskutovati ako nemaš argumente, a ti ih ovde nisi izneo. Ponavljaš se kao pokvarena ploča... proročanstvo ovo, proročanstvo ono, a ne kažeš koje proročanstvo, da malo prodiskutujemo o je6enom proročanstvu, malo ga zapišamo i tako to... Je6o te život, živiš u XXI vveku a veruješ u proročanstva. :rida:

Za to što ti govoriš nema nikakvih činbjenica i dokaza. Napisao sam ti gore kako funkcionišu proročanstva, kako se naručuju, pišu i ispunjavaju, a kako onda maloumnici slepo veruju u njih. Ne radi se o mom neverovanju (kako ti nepismeno kažeš „ne verovanje“), već o argumentovanom dokazu protiv svih proročanstava, prdon, pardon, „proročanstava, ma koliko bio uporan da mi imputiraš bilo šta što nisam rekao ili napisao.

Ne razumem zašto možeš da se razbiješ koliko god hoćeš trudeći se da mi nametneš svoje neverovanje (kako ti nepismeno veliš „ne verovanje“), ali razumem da ti bez dokaza i činjenica to apsolutno ništa ne vredi.

Eh, drago mi je da si barem malo pomenuo HAARP, što i jeste ova tema, pa makar šta rekao o tome. Diskutuj o HAARP-u, razbijaj šta hoćeš i možeš, ili misliš da možeš, ali u religiju se razumeš kao Marica u krivu oklagiju, što si i dokazao svojim postovima. A ako hoćeš da se raspravljaš sa mnom o religiji, izvoli na podforum Religija, ako se upetljaš u moju mrežu - proći ćeš kao i ostali vernici koji veruju u sve što čuju i vide na Internetu, koji razmišljaju glavama ljudi kojih nema nekoliko hiljada godina, umesto svojom glavom.

Naravno da ne verujem u proročanstva. Dokazao sam gore, u gornjim postovima, kako funkcionišu proročanstva, kako se naručuju, pišu i ispunjavaju, a kako onda maloumnici slepo veruju u njih. Ako hoćeš da diskutuješ - diskutuj do kraja, ili zaćuti. Nećeš da navedeš jadno i bedno, mizerno (kao svako) i je6eno proročanstvo, zato što bismo ga pobalegali i poslali u kaku, gde mu je i mesto.

P.S. Znam da je lepo razgovarati sa mnom, ali samo ukoliko imaš argumente za razgovor. Počinješ da mi ličiš na klon-inteligenciju samozvanog sungazing gurua, koji misli da je centar svemira i da sve postoji zbog njega. I vidi se koliko si siguran u ovu "proročanstvo" diskusiju čim si ažurirao post; voleo bih da vidim na šta je ličio pre ažuriranja. :hahaha1:

I, naravno, ako ti je žao, bilo čega, gubićeš ogromnu bioenergiju na žaljenje, a od toga niko neće imati nikakve koristi. Zašto ne možeš sačuvati svoj mir,staloženost i pristojno izražavanje u diskusiji? Zato što živiš u XXI veku a i dalje veruješ u je6ena proročanstva. Duhovnost. Moj teren. Pošto sva živa bića koja se nalaze na višem nivou svesti znaju da po prirodnom zakonu energija ne može da bude bolesna, niti da umre, odnosno da se samosvesna energija vrti u krug, ostaje nepoznanica u kom se pravcu kreće svaka samosvesna energija u svom karmičkom krugu - da li u pozitivnom ili negativnom smeru. Naime, ono samosvesno biće koje je dostiglo izvesni duhovni nivo, bez nazadovanja, a napredovalo je u pozitivnoj duhovnosti, obično se na svim naseljenim planetama u univerzumu, kojih po „Bhagavad gita“-i ima kao latica lotosovih cvetova, rađa kao neki veliki umetnik ili humanista; dok neko samosvesno biće koje je dostiglo visok duhovnio nivo, a napreduje u negativnoj duhovnosti, može da se na svim tim planetama rađa kao sve veći i veći zločinac, koji će voditi horde bića na nižem nivou svesti u periodične katastrofe (recimo velike ratove). Otuda imamo bića, na svim naseljenim planetama, koja namerno i svesno čine zlo znajući da nema ko da ih kazni, jer niko nikoga ne kažnjava. Pri tom u potpunosti isključujem takozvani robovski mentalitet (strah od nekakve božje ili đavolje kazne itd.), što je karakteristika svih bića koja se nalaze na nižem nivou svesti. Znači, jedan veliki vođa nekog naroda koji je taj narod vodio u osvajanja bio je veoma produhovljen, ali se nalazio u takozvanoj negativnoj duhovnosti - i on je potpuno ravnopravan (u duhovnom smislu) sa onim ko je najveći umetnik i humanista, i ko je dostigao najveće moguće visine u pozitivnoj duhovnosti. To objašnjava i te vernike koji „ubijaju u ime boga“... Dakle, ako je neko u negativnoj duhovnosti - njegov je zadatak da kritikuje duhovnost kod drugih. Ojha!

I ti takođe i dalje zastupaš svoje stavove. A o mišljenjima je besmisleno diskutovati. Svako ga ima, kao i gyzicu. Besmisleno je diskutovati ako nemaš argumente, a ti ih ovde nisi izneo. Ponavljaš se kao pokvarena ploča... proročanstvo ovo, proročanstvo ono, a ne kažeš koje proročanstvo, da malo prodiskutujemo o je6enom proročanstvu, malo ga zapišamo i tako to... Je6o te život, živiš u XXI vveku a veruješ u proročanstva. :rida:

Baš je pravo uživanje sa tobom diskutovati. Da te nema ne bi znao kako da ubijem vreme.

Moji stavovi su zasnovani na javnim dokazima i činjenicama za razliku od tvojih stavova.
Svako ima svoje mišljenje ali jedni svoje mišljenje zasnivaju na već poznatim dokazima i činjenicama kao što je kod mene, a drugi svoje mišljenje zasnivaju isključivo na svoje ne verovanje i izmišljene pretpostavke kao što je kod tebe,što nikako nije dokaz niti činjenica.
Žao mi je što ti je to toliko teško razumeti upravo zato moram ponavljati. Jer nekima mora sto puta ponavljati kao pokvarena ploča kako bi na kraju nešto shvatili. A stvarno je problem ko ni posle stoti put ništa ne shvaća.

Kada ti mene ubediš da veruješ u proročanstvo ondak ću ti reći koje je to proročanstvo, dotle o tome ne vredi diskutovati.

Jeste, živim u XXI veku gde su dostupni dovoljno informacija dokaza i činjenica da bi zaključili nešto kao što je i proročanstvo.
Teško onom ko ni pored toliko informacija do kojih ima pristupa ostaje u neverovanju.
Zato me čudi i to da pored jasnih detalja o funkcionisanju HARRP-a ima ljudi koji veruju u nemoguće mogućnosti HAARP-a.
Možda nisu prostudirali sve o HAARP-u kao što ni ti nisi prostudirao pojavu proročanstva pa sve ostaje na mišljenja preko prazne pretpostavke bez osnova kod tebe koje su obično pogrešne.

Za to što ti govoriš nema nikakvih činbjenica i dokaza. Napisao sam ti gore kako funkcionišu proročanstva, kako se naručuju, pišu i ispunjavaju, a kako onda maloumnici slepo veruju u njih. Ne radi se o mom neverovanju (kako ti nepismeno kažeš „ne verovanje“), već o argumentovanom dokazu protiv svih proročanstava, prdon, pardon, „proročanstava, ma koliko bio uporan da mi imputiraš bilo šta što nisam rekao ili napisao.

To smo već rasčistili i glupo ponovo da se pozivaš na nešto što je pobijeno samo zato što nemaš ništa drugo. Pa i tvoju frustraciju to opravdava. Ja sam tačno postavio kontra argument dokaze i činjenice koji su pobili sve tvoje pretpostavke koji nisi mogao komentarisati dalje. Stoga što se mene tiče to je rešeno.
Jeli treba da postavim post sa tvojim rečima. Nije prvi put da tvrdiš kako nisi nešto rekao ono što je bilo jasno napisano u tvom postu.
Bit će ti lakše ako prihvatiš činjenice. Ovako ćeš sebe još više mučiti i umrsiti i dokazačeš ono što nema potrebe ni napisati.

Ne razumem zašto možeš da se razbiješ koliko god hoćeš trudeći se da mi nametneš svoje neverovanje (kako ti nepismeno veliš „ne verovanje“), ali razumem da ti bez dokaza i činjenica to apsolutno ništa ne vredi.

Aha, milion puta viđeno, kada neko ostane bez argumenata a frustracija na maksimumu hvata se za pismenost.
Jeli treba dalje to komentarisati kada to sve objašnjava.
Teško tebi ako su ti problem i sitne greške u pravopisu i ako ti je to jedini argument na iznete činjenice.

Eh, drago mi je da si barem malo pomenuo HAARP, što i jeste ova tema, pa makar šta rekao o tome.

Naravno da pominjem i HAARP pošto HAARP ima veze i sa reptilima,kataklizmom, zemljotresima itd. a oni sa proročanstvom.
Sve je to povezano i u jednom paketu. Da je reč samo o HAARP-u moglo bi se postaviti sve o HAARP-u na jednoj stranici i gotova tema i priča. Zato je diskusija širokog spektra sa činjenicama koji imaju i indirektnu vezu sa HARRP-om.
Samo je tvoj problem što u nekim podpitanjima nemaš tlo ispod nogu pa mlataraš u prazno. I nikako da odustaneš i da priznaš ono što treba da priznaš.

P.S. Znam da je lepo razgovarati sa mnom, ali samo ukoliko imaš argumente za razgovor.

Dosad jedino imali tebe bez argumenata, a argumente koje si imao pobijeni su kontraargumentima koje dalje nisi mogao da komentarišeš iz poznatih razloga. Stoga i ono što si imao od argumenata kao da ih nisi ni imao jer su pobijeni.

Na tebe je dali ćeš dalje postavljati tvoje mišljenje ili jasne dokaze i činjenice koje su usput i prihvaćene u svetu.

Poslednja izmena:
Baš je. Znam. Tako ti je kad moraš da ubiješ vreme da bi što pre ostario. I da bi zamenio svoj mozak mozgovima ljudi kojih nema hiljadama godina. Ne piše se “ne bi” nego “ne bih”. Nauči da se izražavaš na maternjem jeziku pa ponda dođi na diskusiju.

Tvoji stavovi vezani za HAARP jesu zasnovani na dokazima i činjenicama. Ali ono što si pisao o je6enim proročanstvima, prdon, pardon, “proročanstvima” je ***** od ovce. Ne piše se “ne verovanje” nego “neverovanje”; I ne piše se “ondak” nego “onda”. Nauči da se izražavaš na maternjem jeziku pa ponda dođi na diskusiju.

Ne mogu da te ubedim da verujem u proročanstvo, jer ne verujem niti ću ikada verovati. Naprotiv. Pišam na sve proroke i sva proročanstva. Šta god ti ponavljao i mučio se, i žalio sebe i druge, i trošio energiju na žaljenje, ovo nisi pobio, niti ćeš ikada pobiti; niti će iko pobiti...

Nema ni proroka ni proročanstava. Masoni ih naručuju, “proroci” ih pišu, masoni ih opet ispunjavaju, a maloumnici veruju... Kakva genijalna igra. Kao, proročanstvo treba da se ispuni, pa onda se kao ispuni, a kad se kao ispuni, onda se osuđuju njegovi akteri, koji kao treba da ispune proročanstvo, i kao ispune ga, a kad ga ispune onda se osuđuju, kao nisu znali šta čine... Strašno. Ovo podseća na šizofreniju.

Jevrejska elita je veoma davno, verovatno kada su se Jevreji organizovali kao narod, osnovala brojna tajna društva. Jedno od njih, ujedno i najopasnije, bilo je „B'Nai B'Rith”, odnosno „Sinovi zaveta”. Njihov primarni interes i cilj bilo je uspostavljanje što je moguće šire vladavine jevrejske elite; njihov sekundarni cilj bio je da od bistrijih ljudi odaberu „proroke”, kojima će naložiti da pišu proročanstva, koja će oni ispunjavati. I to se i dogodilo. Imali smo gomilu proroka u Starom zavetu koji su pisali „proročanstva“, Sinovi zaveta su ih ispunjavali - a slepe narodne mase su verovale da se proročanstva ispunjavaju do detalja.

Proročanstva ne postoje. Pripadnici tajnih društava ih naručuju, pišu i ispunjavaju, a ljudi sa ispranim mozgom veruju u njih. I to je to.

E, a, kako se to proročanstvo pojavljuje tek posle, a ne pre nekog događaja? Malo je to simptomatično. Nikad se proročanstvo ne oglasi pred sam događaj, nego kad se nešto dogodi onda “proroci” izađu iz mišjih rupa i prde kako su oni to pogodili.

Slične prevare rađene su sa Nostradamusom, koji je pisao stihove bez pominjanja bilo kakvih imena i godina, ali čim se nešto dogodi - “tumači” dođu i kažu kako se “to poklapa sa ovim ili onim”...

Slično je i sa Kremanskim proročanstvom. Čitao sam izdanje iz 1940. i 1992. godine, sredinom 90-tih. U izdanju iz 1940. nigde se ne pominje ni WW II, ni Hitler, ni Tito, ni televizija, ni čovek na Mesecu, ma ništa; u izdanju iz 1992. piše kako su Tarabići sve to pogodili. Pa nisam budala, namerno sam ih paralelno čitao. A u izdanju iz 2001. piše da će u Srbiji na vlast doći čovek koji se preziva slično kao što se zove selo iz koga potiče, te da je Koštunica iz Koštunića, da će “srediti” Srbiju itd. A nije se pominjao tokom 90-tih. A on je došao 2000. I kako je to “sredio Srbiju”?

Takođe i Biblijska proročanstva. Dođe neki blentavi i polupismeni propovednik, zatucani verski fanatik, i kaže, otprilike, ovako: “Taj i taj prorok je pre 2700 godina rekao da će se dogoditi to i to, to se dogodilo pre 2300 godina. Eto, to je proročanstvo koje se ispunilo.” Pa nije. Ono što se dogodilo pre, recimo, 2300 godina, a „prorečeno“ je pre 2700 godina, iz današnjeg ugla posmatrano, nije proročanstvo. Želim da vidim “proročanstvo” koje danas govori o sutra... I željno iščekujem 2012-tu... mada sam siguran da je i to histerija i prevara.

Evo ga jedan banalan i blentavi primer disfunkcije proročanstva, pardon, „proročanstva“:

1. “božji” sin je rekao Judi da ide i da ga izda, jer je tako “prorečeno” (a već smo diskutovali o tome kako se proročanstva naručuju, pišu i ispunjavaju i kako lakoverni veruju u njih);

2. zatim avramski bog osuđuje onoga ko je izdao “božjeg” sina za to što je učinio, kao da nije ni bilo “prorečeno”.

Iskaz broj 1 u potpunosti pobija iskaz broj 2, i obrnuto. Nekome ovde nije dobro, a to nisam ja. Ha ha ha.

Nabijem na onu stvar sve proroke i sva proročanstva. Dno dna...

Mentalni program, napisan od strane "B'Nai B'Rith”-a, sve što je “prorečeno” je poteklo iz njihove kuhinje. Samo što neće biti ni blizu onoga što vi očekujete.

Ja sam ovde i na drugim temama izneo mnogo materijala koga vi “busači u grudi da ste jedini u pravu” niste oborili argumentima, a i objasnio sam vam u par postova šta znači biti naivan. Toliko sam naivan da nikada nisam pripadao nijednoj crkvi, tako da nemam obavezu prema učenju bilo koje, a kad god me neki propovednik napadne sa svojim glupim pričama toliko ga isponižavam argumentima (jer poznajem sve religije) da može samo da obori pogled i trepuće očima kao semafor, u RL, a na forumima da laže (govori nebuloze) u moje ime, te da lupa minuse.

Ja ću uvek da pođem od toga da ni moje učenje nije 100% tačno, počistiću prvo svoje dvorište, pa onda gledati u tuđe, a ne kao neki (koji vode čak i države), napravili su haos u svom društvu, a hoće da uređuju međunarodne odnose... propovednici koji poznaju samo jednu religiju nastalu pre 130-ak ili 140-ak godina (“bog se krio dotle od ljudi”) hoće bez argumenata da kritikuju religije čija su učenja doktorati za njihovo učenje... a zapravo najviše ih boli istina da to u šta oni veruju nije ništa do obične bajke.

Teško tebi ako živiš u XXI veku i veruješ u je6ena proročanstva, kao I u to da nisi živo biće sa slobodnom voljom, već biološka mašina koju neko pokreće na daljinski.

Do sada smo jedino imali tebe bez argumenata, a argumente koje si imao pobijeni su kontraargumentima koje dalje nisi mogao da komentarišeš iz poznatih razloga. Stoga i ono što si imao od argumenata kao da ih nisi ni imao, jer su pobijeni. Razbio sam te kao zvečku.

Na tebe je da li ćeš dalje postavljati tvoje mišljenje ili jasne dokaze i činjenice koje su usput i prihvaćene u svetu. Ili ćeš i opet kao i do sada da namećeš drugima mentalne programe i konstrukcije. I, da, da ažuriraš post, pošto ne stojiš iza svojih stavova.

Baš je. Znam. Tako ti je kad moraš da ubiješ vreme da bi što pre ostario. I da bi zamenio svoj mozak mozgovima ljudi kojih nema hiljadama godina. Ne piše se “ne bi” nego “ne bih”. Nauči da se izražavaš na maternjem jeziku pa ponda dođi na diskusiju.

Dali ti čitaš ono što pišeš? Lupetaš bez ikakve osnove pa nije ni čudo što i u vezi proročanstva lupetaš.

Kada bi se ja izražavao na mom maternjem jeziku ti ne bi razumeo ni jednu reč.

Tvoji stavovi vezani za HAARP jesu zasnovani na dokazima i činjenicama. Ali ono što si pisao o je6enim proročanstvima, prdon, pardon, “proročanstvima” je ***** od ovce. Ne piše se “ne verovanje” nego “neverovanje”; I ne piše se “ondak” nego “onda”. Nauči da se izražavaš na maternjem jeziku pa ponda dođi na diskusiju.

Kao što su moji stavovi vezani za HAARP zasnovani na dokazima i činjenicama isto tako i moji stavovi u vezi proročanstva zasnovani na dokazima i činjenicama. Jer sam se potrudio da budem malo informisaniji od tebe i da dođem do materijala koje ti nikada nećeš doći. Stoga tvoje mišljenje se bazira na ne informisanju i isključivo na pogrešnim pretpostavkama sopstvenog mišljenja sa mržnjom prema religiji kao osnovu.

Opet tvoja frustracija i nemoć koju pokazuješ kroz kritiku pismenosti. Misliš da to nekog interesuju?

Ne mogu da te ubedim da verujem u proročanstvo, jer ne verujem niti ću ikada verovati. Naprotiv. Pišam na sve proroke i sva proročanstva. Šta god ti ponavljao i mučio se, i žalio sebe i druge, i trošio energiju na žaljenje, ovo nisi pobio, niti ćeš ikada pobiti; niti će iko pobiti...

Ondak nemoj ni mene ubeđivati u ono što ti ne veruješ. Ti veruj u šta hoćeš ni u šta te ne ubeđujem, ali kao što sam rekao tvoje neverovanje u proročanstvo nije dokaz da proročanstvo ne postoji. Meni žao što ovakvu priprostu činjenicu nisi u stanju da shvatiš.

Nema ni proroka ni proročanstava. Masoni ih naručuju, “proroci” ih pišu, masoni ih opet ispunjavaju, a maloumnici veruju... Kakva genijalna igra. Kao, proročanstvo treba da se ispuni, pa onda se kao ispuni, a kad se kao ispuni, onda se osuđuju njegovi akteri, koji kao treba da ispune proročanstvo, i kao ispune ga, a kad ga ispune onda se osuđuju, kao nisu znali šta čine... Strašno. Ovo podseća na šizofreniju.

:dash:Ovo smo već raščistili. Čisto da te podsetim.

Jevrejska elita je veoma davno, verovatno kada su se Jevreji organizovali kao narod, osnovala brojna tajna društva. Jedno od njih, ujedno i najopasnije, bilo je „B'Nai B'Rith”, odnosno „Sinovi zaveta”. Njihov primarni interes i cilj bilo je uspostavljanje što je moguće šire vladavine jevrejske elite; njihov sekundarni cilj bio je da od bistrijih ljudi odaberu „proroke”, kojima će naložiti da pišu proročanstva, koja će oni ispunjavati. I to se i dogodilo. Imali smo gomilu proroka u Starom zavetu koji su pisali „proročanstva“, Sinovi zaveta su ih ispunjavali - a slepe narodne mase su verovale da se proročanstva ispunjavaju do detalja.

Proročanstva ne postoje. Pripadnici tajnih društava ih naručuju, pišu i ispunjavaju, a ljudi sa ispranim mozgom veruju u njih. I to je to.

E, a, kako se to proročanstvo pojavljuje tek posle, a ne pre nekog događaja? Malo je to simptomatično. Nikad se proročanstvo ne oglasi pred sam događaj, nego kad se nešto dogodi onda “proroci” izađu iz mišjih rupa i prde kako su oni to pogodili.

Slične prevare rađene su sa Nostradamusom, koji je pisao stihove bez pominjanja bilo kakvih imena i godina, ali čim se nešto dogodi - “tumači” dođu i kažu kako se “to poklapa sa ovim ili onim”...

Slično je i sa Kremanskim proročanstvom. Čitao sam izdanje iz 1940. i 1992. godine, sredinom 90-tih. U izdanju iz 1940. nigde se ne pominje ni WW II, ni Hitler, ni Tito, ni televizija, ni čovek na Mesecu, ma ništa; u izdanju iz 1992. piše kako su Tarabići sve to pogodili. Pa nisam budala, namerno sam ih paralelno čitao. A u izdanju iz 2001. piše da će u Srbiji na vlast doći čovek koji se preziva slično kao što se zove selo iz koga potiče, te da je Koštunica iz Koštunića, da će “srediti” Srbiju itd. A nije se pominjao tokom 90-tih. A on je došao 2000. I kako je to “sredio Srbiju”?

Takođe i Biblijska proročanstva. Dođe neki blentavi i polupismeni propovednik, zatucani verski fanatik, i kaže, otprilike, ovako: “Taj i taj prorok je pre 2700 godina rekao da će se dogoditi to i to, to se dogodilo pre 2300 godina. Eto, to je proročanstvo koje se ispunilo.” Pa nije. Ono što se dogodilo pre, recimo, 2300 godina, a „prorečeno“ je pre 2700 godina, iz današnjeg ugla posmatrano, nije proročanstvo. Želim da vidim “proročanstvo” koje danas govori o sutra... I željno iščekujem 2012-tu... mada sam siguran da je i to histerija i prevara.

Evo ga jedan banalan i blentavi primer disfunkcije proročanstva, pardon, „proročanstva“:

1. “božji” sin je rekao Judi da ide i da ga izda, jer je tako “prorečeno” (a već smo diskutovali o tome kako se proročanstva naručuju, pišu i ispunjavaju i kako lakoverni veruju u njih);

2. zatim avramski bog osuđuje onoga ko je izdao “božjeg” sina za to što je učinio, kao da nije ni bilo “prorečeno”.

Iskaz broj 1 u potpunosti pobija iskaz broj 2, i obrnuto. Nekome ovde nije dobro, a to nisam ja. Ha ha ha.

Nabijem na onu stvar sve proroke i sva proročanstva. Dno dna...

Mentalni program, napisan od strane "B'Nai B'Rith”-a, sve što je “prorečeno” je poteklo iz njihove kuhinje. Samo što neće biti ni blizu onoga što vi očekujete.

Ja sam ovde i na drugim temama izneo mnogo materijala koga vi “busači u grudi da ste jedini u pravu” niste oborili argumentima, a i objasnio sam vam u par postova šta znači biti naivan. Toliko sam naivan da nikada nisam pripadao nijednoj crkvi, tako da nemam obavezu prema učenju bilo koje, a kad god me neki propovednik napadne sa svojim glupim pričama toliko ga isponižavam argumentima (jer poznajem sve religije) da može samo da obori pogled i trepuće očima kao semafor, u RL, a na forumima da laže (govori nebuloze) u moje ime, te da lupa minuse.

Ja ću uvek da pođem od toga da ni moje učenje nije 100% tačno, počistiću prvo svoje dvorište, pa onda gledati u tuđe, a ne kao neki (koji vode čak i države), napravili su haos u svom društvu, a hoće da uređuju međunarodne odnose... propovednici koji poznaju samo jednu religiju nastalu pre 130-ak ili 140-ak godina (“bog se krio dotle od ljudi”) hoće bez argumenata da kritikuju religije čija su učenja doktorati za njihovo učenje... a zapravo najviše ih boli istina da to u šta oni veruju nije ništa do obične bajke.
.

Tvoje nepoznavanje materijala i pogrešne pretpostavke ti dovedu do pogrešnog zaključka kao i to da prave proroke biraju ljudi što nije tačno za šta ima bezbroj dokaza i činjenica. Takođe greške gatara pripisuješ prorocima što nikako ne možeš. To je kao da si rekao da je HAARP konstruisao i napravio električar, pa kada dođe do neke greške i havarije okrivimo naučnike. Između jednog električara i naučnika je nebo i zemlja i ne možeš ni da ih uporediš kao ni te tvoje gatare sa prorocima. Autori Kremenskih proročanstva,Nostardamus i slični su obični gatari. Ne poznaješ činjenice stoga brkaš pojmove. Da ne govorim o ostalim tvojim tvrdnjama koje su isključivo produkt tvog mišljenja koji nikako nisu zasnovani na opšteprihvaćenim činjenicama i dokazima u svetu već isključivo na mržnji.
Kao što rekao tvoje mišljenje me ne interesuje. Postavi tvrdnje koje imaju debelu pozadinu i u naučnim krugovima. Tvoja mrža prema religiji nikako nije dobra pozadina. Upravo tako su izmišljeni i besmislice o HAARP-u kako radi čudo neviđeno kao rezultat zavere Amerikanaca prema svetu, ili kako je to projekat reptila kao opet neka zavera prema čovečanstvu sve zasnovano i izmišljeno na osnovu mržnji prema Americi. Sa takvim krojenim zlonamernim tvrdnjama na osnovu mržnje ne možeš istupiti. Izvini.

Kao što si sam rekao uživaš u ponižavanju onih koji ne razmišljaju kao ti odnosno ako se bave sa onim što ti mrziš kao i taj sveštenik koga si uživao da ponižavaš sve govori o tebi. Ja te razume što mrziš Boga, ali to nikako nije razlog da se boriš protiv Boga.
Mene ne možeš niti poniziti,niti vređati, niti ljutit, niti nervirati jer sve to sebi činiš pri svakom pokušaju prema meni što već možemo primetiti preko tvojih postova.
Proročanstva isto tako postoje kao i HAARP. Funkcioniše i jedno i drugo ali nikako na nivo zavere kako neki opsuju.

Dali ti čitaš ono što pišeš? Lupetaš bez ikakve osnove pa nije ni čudo što i u vezi proročanstva lupetaš.

Kada bi se ja izražavao na mom maternjem jeziku ti ne bi razumeo ni jednu reč.

Kao što su moji stavovi vezani za HAARP zasnovani na dokazima i činjenicama isto tako i moji stavovi u vezi proročanstva zasnovani na dokazima i činjenicama. Jer sam se potrudio da budem malo informisaniji od tebe i da dođem do materijala koje ti nikada nećeš doći. Stoga tvoje mišljenje se bazira na ne informisanju i isključivo na pogrešnim pretpostavkama sopstvenog mišljenja sa mržnjom prema religiji kao osnovu.

Opet tvoja frustracija i nemoć koju pokazuješ kroz kritiku pismenosti. Misliš da to nekog interesuju?

Ondak nemoj ni mene ubeđivati u ono što ti ne veruješ. Ti veruj u šta hoćeš ni u šta te ne ubeđujem, ali kao što sam rekao tvoje neverovanje u proročanstvo nije dokaz da proročanstvo ne postoji. Meni žao što ovakvu priprostu činjenicu nisi u stanju da shvatiš.

:dash:Ovo smo već raščistili. Čisto da te podsetim.

Tvoje nepoznavanje materijala i pogrešne pretpostavke ti dovedu do pogrešnog zaključka kao i to da prave proroke biraju ljudi što nije tačno za šta ima bezbroj dokaza i činjenica. Takođe greške gatara pripisuješ prorocima što nikako ne možeš. To je kao da si rekao da je HAARP konstruisao i napravio električar, pa kada dođe do neke greške i havarije okrivimo naučnike. Između jednog električara i naučnika je nebo i zemlja i ne možeš ni da ih uporediš kao ni te tvoje gatare sa prorocima. Autori Kremenskih proročanstva,Nostardamus i slični su obični gatari. Ne poznaješ činjenice stoga brkaš pojmove. Da ne govorim o ostalim tvojim tvrdnjama koje su isključivo produkt tvog mišljenja koji nikako nisu zasnovani na opšteprihvaćenim činjenicama i dokazima u svetu već isključivo na mržnji.
Kao što rekao tvoje mišljenje me ne interesuje. Postavi tvrdnje koje imaju debelu pozadinu i u naučnim krugovima. Tvoja mrža prema religiji nikako nije dobra pozadina. Upravo tako su izmišljeni i besmislice o HAARP-u kako radi čudo neviđeno kao rezultat zavere Amerikanaca prema svetu, ili kako je to projekat reptila kao opet neka zavera prema čovečanstvu sve zasnovano i izmišljeno na osnovu mržnji prema Americi. Sa takvim krojenim zlonamernim tvrdnjama na osnovu mržnje ne možeš istupiti. Izvini.

Kao što si sam rekao uživaš u ponižavanju onih koji ne razmišljaju kao ti odnosno ako se bave sa onim što ti mrziš kao i taj sveštenik koga si uživao da ponižavaš sve govori o tebi. Ja te razume što mrziš Boga, ali to nikako nije razlog da se boriš protiv Boga.
Mene ne možeš niti poniziti,niti vređati, niti ljutit, niti nervirati jer sve to sebi činiš pri svakom pokušaju prema meni što već možemo primetiti preko tvojih postova.
Proročanstva isto tako postoje kao i HAARP. Funkcioniše i jedno i drugo ali nikako na nivo zavere kako neki opsuju.

Da li (a ne dali) ti pišeš ono što čitaš? Prdiš sa svim osnovama kao da imaš osnove za proročanstva (koja uzgred ni ne postoje), a nemaš čak ni osnova za prdež.

Naravno da ne bih razumeo mukanje i meketanje.

Nisam rekao da se nešto naročito razumem u HAARP, ali za religiju sam doctor nauka. Deder dođi na podforum Religija i ima da te oderem kao Musa jarca, kao što sam odrao sve vernike. Tvoji stavovi u vezi proročanstava nisu čak ni rekla-kazala, a da ne govorimo o HAARP-u. Duhovnost koju sam ja spoznao izbegavajući GMO hranu je nešto do čega ti nikad nećeš doći. Naravno da ne postoje proročanstva. Samo budale veruju u proročanstva. A HAARP postoji i remeti nam klimu.

Opet tvoja nemoć koju pokazuješ kroz bežanje sa teme u relihgiju, u koju se bolno ne razumeš (a ne nerazumeš). Koga to zanima? Pa sve sledbenike obrezanih ljudi i njihove krvi.

Onda (a ne ondak) te niko ni u šta ne ubeđuje. Možeš dfa veruješ i u wc šolju. Tvoja je stvar. Ali mene ne možeš ubediti u smrdljive proroke i smrdljiva proročanstva, jer proročanstva ne postoje zato što svi imamo slobodnu volju. No možda je ti nemaš? Zašto nisi u stanju da shvatiš tako malu činjenicu? Zato što živiš u srednjem veku, kad su glupaci verovali u proročanstva. Je6eš svba proročanstva.

Nismo ništa raščistili. Samo da te podsetim. Dođe neki blentavi i polupismeni propovednik, zatucani verski fanatik, i kaže, otprilike, ovako: “Taj i taj prorok je pre 2700 godina rekao da će se dogoditi to i to, to se dogodilo pre 2300 godina. Eto, to je proročanstvo koje se ispunilo.” Pa nije. Ono što se dogodilo pre, recimo, 2300 godina, a „prorečeno“ je pre 2700 godina, iz današnjeg ugla posmatrano, nije proročanstvo. Želim da vidim “proročanstvo” koje danas govori o sutra... I željno iščekujem 2012-tu... mada sam siguran da je i to histerija i prevara.

Tvoje nepoznavanje svega i svačega te može dovesti do toga da veruješ u sve što vidiš, jer ne znaš ništa, a onaj ko ne zna ništa može da poveruje u sve što vidi. Ne postoje nikakvi proroci, pa samim tim ni “krivi” a ni “pravi” proroci. Možda su se tvoji krivi proroci iskrivili kao gudalo, a pravi ispravili kao strela. ali opet niko od njih ne zna šta ćeš ti sutra uraditi, jer imaš slobodnu volju. Uh. Izvinjavam se. Ti hoćeš da nas ubediš kako si robot pa nemaš slobodnu volju, već te neko pokreće na daljinski; neki smrdljivi “prorok”. Tvoja volja. Pametni ljudi imaju slobodnu volju. Ne poznaješ ništa, stoga brkaš sve što vidiš. Tvoja mržnja prema znanju je tvoja privatna stvar. Mrzeti religiju (lopovsku poraksu) i sveštenike (najveće lopove) nije isto što i mrzeti boga. Moj um ne može ni zamisliti to što upražnjavaš (mrzeti boga), jer je nemoguće. Apsurdno je to da se neko bori protiv boga. To je nemoguće. Ali ima ludaka koji misle da je moguće. Štaš. Svet je pun ludaka.

izvini, pirox, što se mešam, al da ne tražim, koje proročanstvo je u pitanju?

Ne postoji nikakvo proročanstvo. Pa ni to koje govori o HAARPU. Proročanstva se pišu nakon što se stvari dogode, nikako pre njih. Kad bi ti rekao koje je proročanstvo, toliko bismo ponizili to “proročanstvo” da ne bi znao gde se nalazi. Zato neće da nam kaže. A i obrukao bi se, kao što se već obrukao, jer živi u XXI veku a veruje u “svete ljude” I “proroke”. Ha ha ha.

ХААРП је кеса, глоопост којом војни лобисти у најбанкротиранијој сили света извлаче кинту од пореских обвезника.
Нешто попут Раптора који 20 година после формацијског уласка у РВ САД још увек није оперативан, а већ се сматра застарелим.

pa da!lova!

ok...gledao sam po Barajevu,(google earth) na osnovu skice koja je prilozena, rekao bih da je to onaj put koji vodi juzno od Barajeva...danas idem kod tasta, pa cu da svratim i da slikam...Ili da nadjem les postavljaca teme..:mrgreen:

Nije Bravar neki uspavani japanac, pa da se neki tamo HAARP sakrije od njega...elem...nema nicega..a da slikam tacnu lokaciju nisam mogao jer nigde nisam video nista ni nalik anteni koja bi se videla kilometrima unaokolo...:(
Taman sam pomislio kako cu raskrinkati svetsku zaveru...kad ono: sipak!
Video sam , doduse, dosta dzanarika, pa smo tast i ja poceli da spremamo iste za rakiju...:)

Nije Bravar neki uspavani japanac, pa da se neki tamo HAARP sakrije od njega...elem...nema nicega..a da slikam tacnu lokaciju nisam mogao jer nigde nisam video nista ni nalik anteni koja bi se videla kilometrima unaokolo...:(
Taman sam pomislio kako cu raskrinkati svetsku zaveru...kad ono: sipak!
Video sam , doduse, dosta dzanarika, pa smo tast i ja poceli da spremamo iste za rakiju...:)

Sklonili antene kad su čuli da si krenuo.

Sledeći put probaj da ih iznenadiš.

Ovi forumi se redovno prate i nadgledaju.

I pazi na medvede.

Back