- Poruka
- 2.667
ajde dobro bre.. ne izvrci mi reci izvan konteksta.. nisam ni ja potpuno cist od programa masovne hipnoze, ali sam jedan od najsvesnijih i najblizih istini. i ne mogu ja sam sa sekirom u ruci da rusim... trebaju i ostali da mi se pridruze... doduse, ja kao vrlo vazna oosoba i vodja revolucije sam isuvise bitan da budem u prvim redovima.. samo cu da izdajem komande, a kad vi ostali srusite sve pozovite me da zadam zavrsni udarac....i dobro, znaci ti si jedan od retkih koji je nezombiran, ali ne bi da prljas ruke i rusis Haarp?

ok ovo za rat.. ima toga kod ljudi, ali sta ako ti ratovi nisu ni postojali vec su deo medijske iscenirane tv propagande?! Danas ratovi sluze samo retorici vladajucih stranaka da zastrasi glasace. Ocigledno negativna kampanja jedino uspeva, a oni koji su bili za pozitivnu... meni deluju kao da rade za vlast, to je sve posledica nametnutih religioznih dogmi o okretanju obraza, nametanju morala i ostalih bajki i kvazi mudrosti.
Sve je to u redu sto si napisao.. mada, ljudi nisu tek tako postali glupi da daju glasove istim.. izlozeni su decenijama raznim sistemima zracenja i propagande pinkova grandova b92 medijske kulture i vekovnog sistemskog nametanja matrica razmisljanja i vrednosti. Ali, ja sam ovde hteo da jedino istaknem problem nepravednog namestanja izbora, natprirodnim putem! a ne zanima me ko treba da smeni ove, zelim promene ne zelim da gledam ove iste, ja sam od onih nevazecih listca koju su glasali za Kadua, i zato se bunim jer ako bi se realno prebrojali glasovi Kadu bi bio predsednik.ti mora da se salis??/
a za koga da glasaju??? Tomu naprednjaka??? koji ima obraz tvrdji od djona na vojnickoj cizmi....jesi li ti pri svesti? za koga su glasali ti tvoji...za Jadranku Seselj,domacicu iz Batajnice...muftiju Zukorlica
kakvi bre izbori? ti mislis da niko drugi nebi krao? pa ja prvi bi,da me stave na neku funkciju probao da drmnem nesto,sta da te lazem sad ovde i da ti pricam...joj ja nebi,devet Jugovica i Kosovka Devojka...Srbija Srbima itd itd...i ti bi drmno lovu,samo da ti se da sansa
Prosto,Srbija tone punoim parom,jos od 1989...do danas,to je jedan nezadrzivi proces,cak i da smo i ti i ja na vlasti,nebi mogli da ga zaustavimo,taj Tadic jeste bolidcina,oko sebe ima bagru,ali,ko mesto njih....razmisljao sam mnogo o tome,i shvatio,da to nema nikakve veze sa harpom,veruj mi...vec bukvalno sa time,da su mu protivnici jos gore dno dna od njega....jer je zemlja takva kakva jeste,gde niko normalan,pametan i iskusan nece da se uhvati u kostac sa necim,sto propada
ko kad bi ti neko dao auto sa trulom limarijom i motor bez pola delove,da od njega stvoris limuzinu...e onda samo budale ko tadic i toma i ludi seselj,udju u trku da se nadmecu sza to,ko ce da se bavi tim majstorstvom...prosto,budaletine,svi do jednog....i ovaj narod,namuceni i zaglupeli od nemastine i laganja od kad zna za sebe...netreba njima haarp rode,gotovi smo mi i bez harpa i bez aviona i bez icega....posle ove tadiceve nove 4 godine...nece vise biti potreban nikakav harp.....no,veruj mi,ovi drugi bi jos vise razhebali
.