HAARP

haarp utice na klimu...

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
...i dobro, znaci ti si jedan od retkih koji je nezombiran, ali ne bi da prljas ruke i rusis Haarp?
ajde dobro bre.. ne izvrci mi reci izvan konteksta.. nisam ni ja potpuno cist od programa masovne hipnoze, ali sam jedan od najsvesnijih i najblizih istini. i ne mogu ja sam sa sekirom u ruci da rusim... trebaju i ostali da mi se pridruze... doduse, ja kao vrlo vazna oosoba i vodja revolucije sam isuvise bitan da budem u prvim redovima.. samo cu da izdajem komande, a kad vi ostali srusite sve pozovite me da zadam zavrsni udarac. :)
ok ovo za rat.. ima toga kod ljudi, ali sta ako ti ratovi nisu ni postojali vec su deo medijske iscenirane tv propagande?! Danas ratovi sluze samo retorici vladajucih stranaka da zastrasi glasace. Ocigledno negativna kampanja jedino uspeva, a oni koji su bili za pozitivnu... meni deluju kao da rade za vlast, to je sve posledica nametnutih religioznih dogmi o okretanju obraza, nametanju morala i ostalih bajki i kvazi mudrosti.
ti mora da se salis??/

a za koga da glasaju??? Tomu naprednjaka??? koji ima obraz tvrdji od djona na vojnickoj cizmi....jesi li ti pri svesti? za koga su glasali ti tvoji...za Jadranku Seselj,domacicu iz Batajnice...muftiju Zukorlica

kakvi bre izbori? ti mislis da niko drugi nebi krao? pa ja prvi bi,da me stave na neku funkciju probao da drmnem nesto,sta da te lazem sad ovde i da ti pricam...joj ja nebi,devet Jugovica i Kosovka Devojka...Srbija Srbima itd itd...i ti bi drmno lovu,samo da ti se da sansa

Prosto,Srbija tone punoim parom,jos od 1989...do danas,to je jedan nezadrzivi proces,cak i da smo i ti i ja na vlasti,nebi mogli da ga zaustavimo,taj Tadic jeste bolidcina,oko sebe ima bagru,ali,ko mesto njih....razmisljao sam mnogo o tome,i shvatio,da to nema nikakve veze sa harpom,veruj mi...vec bukvalno sa time,da su mu protivnici jos gore dno dna od njega....jer je zemlja takva kakva jeste,gde niko normalan,pametan i iskusan nece da se uhvati u kostac sa necim,sto propada
ko kad bi ti neko dao auto sa trulom limarijom i motor bez pola delove,da od njega stvoris limuzinu...e onda samo budale ko tadic i toma i ludi seselj,udju u trku da se nadmecu sza to,ko ce da se bavi tim majstorstvom...prosto,budaletine,svi do jednog....i ovaj narod,namuceni i zaglupeli od nemastine i laganja od kad zna za sebe...netreba njima haarp rode,gotovi smo mi i bez harpa i bez aviona i bez icega....posle ove tadiceve nove 4 godine...nece vise biti potreban nikakav harp.....no,veruj mi,ovi drugi bi jos vise razhebali
Sve je to u redu sto si napisao.. mada, ljudi nisu tek tako postali glupi da daju glasove istim.. izlozeni su decenijama raznim sistemima zracenja i propagande pinkova grandova b92 medijske kulture i vekovnog sistemskog nametanja matrica razmisljanja i vrednosti. Ali, ja sam ovde hteo da jedino istaknem problem nepravednog namestanja izbora, natprirodnim putem! a ne zanima me ko treba da smeni ove, zelim promene ne zelim da gledam ove iste, ja sam od onih nevazecih listca koju su glasali za Kadua, i zato se bunim jer ako bi se realno prebrojali glasovi Kadu bi bio predsednik.

.

ajde dobro bre.. ne izvrci mi reci izvan konteksta.. nisam ni ja potpuno cist od programa masovne hipnoze, ali sam jedan od najsvesnijih i najblizih istini. i ne mogu ja sam sa sekirom u ruci da rusim... trebaju i ostali da mi se pridruze... doduse, ja kao vrlo vazna oosoba i vodja revolucije sam isuvise bitan da budem u prvim redovima.. samo cu da izdajem komande, a kad vi ostali srusite sve pozovite me da zadam zavrsni udarac. :)

.

...pa nista, to nesto ko pokret otpora "alo, alo harp"?
ti Rene, ja Dzejn, tj, ja cu biti "listen carefully i shall say this only once"..a vi ostali kako hocete ;)

Mozes i Ivet da budes.. samo da mi posluzis nekako...
inace pisao sam skoro o opasnosti frankokratije, ne bi francuzi trebalo da su nam uzori u ovoj borbi.

Recite meni koja je svrha tog haarp-a, prvi put čujem. Inače, nama ne treba strano delovanje jer je ovaj narod sam po sebi konfliktan i zaostao. Možda to ima veze i sa genetikom da pravimo stalno pogrešne izbore.

Sve je to u redu sto si napisao.. mada, ljudi nisu tek tako postali glupi da daju glasove istim.. izlozeni su decenijama raznim sistemima zracenja i propagande pinkova grandova b92 medijske kulture i vekovnog sistemskog nametanja matrica razmisljanja i vrednosti. Ali, ja sam ovde hteo da jedino istaknem problem nepravednog namestanja izbora, natprirodnim putem! a ne zanima me ko treba da smeni ove, zelim promene ne zelim da gledam ove iste, ja sam od onih nevazecih listca koju su glasali za Kadua, i zato se bunim jer ako bi se realno prebrojali glasovi Kadu bi bio predsednik.

.[/QUOTE]

Najjaci je bio sa Betmenom...ipak :):):)

Izbori su mamesteni,ali u dogovoru sa Tomom...to je sve bila planirana igranka.....zato ih je ovaj ovako brzo i raspisao,u roku od mesec dana,cak su i Zukorlica pustili u igru,da bude jos veca sprdnja...jos grdja konkurencija.....znas,sad bez radikala u skupstini,vise nema opozicije...ovi sad...su svi na vlasti skupa,ovde su i vlast i opozicija na vlasti...dele pare,donose odluke itd itd...svi su u koaliciji

sto se tice haarpa...to postoji,ali utice prenstveno na izazivanje zemljotresa itd...mislim da nemoze bas da utice na stanje svesti ljudi...mozda i moze,ali posto smo mi mala zemljica,da bi opalili po nama...morali bi da promene svest i Hrvatima i Bosancima i Rumunima i Madjarima i sta ti ja znam kome....mi smo mnogo mali brate,nemogu da pogode iz prve,mora malo prebacaj,podbacaj :)

Složio bih se sa ovim gore...samo pratite trag Tadića gde on bude tu posle njega nastane zemljotres i cunami (čovek je pokretni HAARP najnovije čudo od tehnike)... nek ide malo u svoju ideološku domovinu Englesku i Nemačku ! A Tomu pošaljite njegovim američkim republikancima...

Evo vam sneg u maju širom Balkana (recimo usred Sarajeva). A u januaru nam je bilo oko 25 stepeni. Ako vam je to normalno - onda ne treba da verujete u manipulaciju od strane HAARP-a.

Recite meni koja je svrha tog haarp-a, prvi put čujem. Inače, nama ne treba strano delovanje jer je ovaj narod sam po sebi konfliktan i zaostao. Možda to ima veze i sa genetikom da pravimo stalno pogrešne izbore.

HAARP je visokofrekventni odašiljac mikrotalasa preko mnoštvo antena raspoređene na velikoj površini. Vrše mikrotalasno zračenje gornje atmosfere koja dolazi do usijanja i punjenja ogromnom energijom veličine oko 50 kilometara u prečniku. Zbog tog usijanja taj deo spoljnog dela atmosfere se izdiže i stvara se rupa na nebu. Bolje rečeno stvara se rupa u zaštitnom omotaču zemlje koji štiti od strahovitih uticaja sunca i solarnih vetrova. Ta rupa se kreće preko gornje atmosfere propuštajući strašno štetne uticaje na površini zemlje a ujedno štetno zračenje vrši i taj deo atmosfere koje je ozračen.
U javnim saopštenjima se govori o eksperimentima čije posledece nisu svesni niti znaju rezultat takvih eksperimenata što je vrlo jezivo. Čak se govorilo da tako mogu zapaliti i spoljni omotač zemlje i adios životu na zemlji. Na vremenske prilike ta rupa ima veliki uticaj ,ali nikako na zemljotrese ili nije reč o direktnom zračenju iz HARRPA na ljude. Zračenje na ljude može doći zbog razaranja zaštite na spoljnom sloju zaštitnog omotača zemlje i propuštanja zračenja sunca i solarnih vetrova i delom od zračenja ozračene atmosfere od strane HARRP-a.
Zemljotresi su posledice žešćih pomeranja tektonskih ploča usled promena i sve većih pomeranja položaja magnetnog polja zemlje. Uzroci promena na zemlji su najvećim delom kosmičke pridore jer na to ukazuju i čudne promene na suncu. Znači na zemljotrese ne utiče HAARP.
To je sve što sam dosad uspeo da saznam.

HAARP je visokofrekventni odašiljac mikrotalasa preko mnoštvo antena raspoređene na velikoj površini. Vrše mikrotalasno zračenje gornje atmosfere koja dolazi do usijanja i punjenja ogromnom energijom veličine oko 50 kilometara u prečniku. Zbog tog usijanja taj deo spoljnog dela atmosfere se izdiže i stvara se rupa na nebu. Bolje rečeno stvara se rupa u zaštitnom omotaču zemlje koji štiti od strahovitih uticaja sunca i solarnih vetrova. Ta rupa se kreće preko gornje atmosfere propuštajući strašno štetne uticaje na površini zemlje a ujedno štetno zračenje vrši i taj deo atmosfere koje je ozračen.
U javnim saopštenjima se govori o eksperimentima čije posledece nisu svesni niti znaju rezultat takvih eksperimenata što je vrlo jezivo. Čak se govorilo da tako mogu zapaliti i spoljni omotač zemlje i adios životu na zemlji. Na vremenske prilike ta rupa ima veliki uticaj ,ali nikako na zemljotrese ili nije reč o direktnom zračenju iz HARRPA na ljude. Zračenje na ljude može doći zbog razaranja zaštite na spoljnom sloju zaštitnog omotača zemlje i propuštanja zračenja sunca i solarnih vetrova i delom od zračenja ozračene atmosfere od strane HARRP-a.
Zemljotresi su posledice žešćih pomeranja tektonskih ploča usled promena i sve većih pomeranja položaja magnetnog polja zemlje. Uzroci promena na zemlji su najvećim delom kosmičke pridore jer na to ukazuju i čudne promene na suncu. Znači na zemljotrese ne utiče HAARP.
To je sve što sam dosad uspeo da saznam.
Sa visine 10 000 m na kojoj letimo avionima se gradovi i postrojenja - ljudske tvorevine jedva vide...Ljudi raspolažu mizernim energijama u odnosu na sile naše planete...HARP je mravlji prdež!
Pretpostavljam da je u pitanju sistem solarnog pračenja i stanja viših slojeva atmosfere...
A i to s globalnim zagrevanjem-treba bolje virtuelizovati-previše je politike u tome a malo nauke...Treba obrnuto da je... Naši instituti se ne bave time-nema para za te projekte-uzimaju se
projekti oni koje niko na zapadu neće...I dok stigne na mrežu neka informacija-davno prošao voz...Na HARP JE BILA POVIKA I RANIJIH GODINA I?

kad je vec konkretno rec o klimi u par postova iznad mogu da kazem ako to ima neke veze i koliko mogu sam da primetim da mi je u subotu za 3-4 sata vrat toliko izgoreo od sunca da je to uzasno, evo jos posledice i ne nazire se smirivanje situacije, a inace znam kojim tempom mi sunce smeta i ovo mi deluje bas onako cudno, jos nisam bio ni znojav tad sve ide brze i meni je tako da mi nikad nije smetalo sve do jula, a nije da sam sad bio vise izlozen nego pre, svake godine priblizno isto...

Sa visine 10 000 m na kojoj letimo avionima se gradovi i postrojenja - ljudske tvorevine jedva vide...Ljudi raspolažu mizernim energijama u odnosu na sile naše planete...HARP je mravlji prdež!
Pretpostavljam da je u pitanju sistem solarnog pračenja i stanja viših slojeva atmosfere...
A i to s globalnim zagrevanjem-treba bolje virtuelizovati-previše je politike u tome a malo nauke...Treba obrnuto da je... Naši instituti se ne bave time-nema para za te projekte-uzimaju se
projekti oni koje niko na zapadu neće...I dok stigne na mrežu neka informacija-davno prošao voz...Na HARP JE BILA POVIKA I RANIJIH GODINA I?

Ovde ne govorimo o čvrstim materijalima na zemlji već o jonosferi koja nas štiti od štetnih zračenja.
A da sa mravljim prdežom možemo praviti poprilični uticaj i štetu dokazao i Nikola Tesla. Dali treba da sumnjamo u Nikolu Teslu?
Mikrotalasno zračenje jonosfere nema nikakve veze sa bilo kakvom praćenjem.
Što se tiče klime ne treba neko da bude naučnik pa da primeti da su drastične promene. A to najviše mogu primetiti oni koji se rodili pre 30-40 godina. Javnost nije ni svesna da čovečanstvo sa kakvim destruktivnim silama se igra sa sve vidljivim posledicama.
Ni atomska bomba nije pokazala odmah svu svoju destruktivnu moć prilikom otkrića cepanja atoma.

Poslednja izmena:
kad je vec konkretno rec o klimi u par postova iznad mogu da kazem ako to ima neke veze i koliko mogu sam da primetim da mi je u subotu za 3-4 sata vrat toliko izgoreo od sunca da je to uzasno, evo jos posledice i ne nazire se smirivanje situacije, a inace znam kojim tempom mi sunce smeta i ovo mi deluje bas onako cudno, jos nisam bio ni znojav tad sve ide brze i meni je tako da mi nikad nije smetalo sve do jula, a nije da sam sad bio vise izlozen nego pre, svake godine priblizno isto...

Inače sve više slabljenje magnetnog polja zemlje koja nas štiti od solarnih vetrova sunca dodatno razara gornji zaštitni sloj atmosfere pa svake godine destruktivno zračenje na živi organizam bude sve veća. To je ono što primećuješ. A pojačano zračenje na žalost ima i vrlo negativni uticaj na psihu ljudi koja se ispoljava kroz sve veće agresivnosti i netoleranciji što se već primećuje kod čovečanstva.

Inače sve više slabljenje magnetnog polja zemlje koja nas štiti od solarnih vetrova sunca dodatno razara gornji zaštitni sloj atmosfere pa svake godine destruktivno zračenje na živi organizam bude sve veća. To je ono što primećuješ. A pojačano zračenje na žalost ima i vrlo negativni uticaj na psihu ljudi koja se ispoljava kroz sve veće agresivnosti i netoleranciji što se već primećuje kod čovečanstva.

mislim da su sad ljudi najmanje agresivni doli ikad...nekada se svako malo ratovalo,sad je manje vise svud u svetu mirno

ohd.jpg

Kompleks antena HAARP na Aljasci.

-----------------------------------------------------

Eksperimenti se vrše tako što se izuzetno moćnom tehnologijom za proizvodnju visoko frekventnih elektromagnetnih talasa bombarduju čestice u jonosferi i zagrevaju se. Elektromagnetni talas onda odskoči natrag i ekstremno niskom frekvencijom podire u sve na Zemlji - i živo i mrtvo. Kod ljudi ovo može izazvati i oštećenja mozga.

Zagrevanjem jonosfere remeti se magnetno polje Zemlje, pa se ometaju telekomunikacije neprijatelja. Pored toga stvaraju se ozonske rupe u atmosferi iznad teritorije neprijatelja pa se stanovništvo i vojska izlažu smrtonosnom zračenju iz svemira. Najzad, mogu se izazvati velike vremenske nepogode, kao ogromne padavine sa poplavama i suše.

Drugi metod je upotreba talasa ekstremno niske frekvencije (ELF) koji prolazeći kroz more, zemlju i atmosferu mogu izazvati mehaničke vibracije na velikim udaljenostima i tako ciljano podstaći zemljotrese i promenu vremena. Pored eksperimenata sa elektromagnetnim talasima, zarad promene klime korišćene su i hemikalije, kao barijum i litijum, koji su ubacivani iznad ozonskog sloja atmosfere. Ove hemikalije izazivaju pored oštećenja ozonskog omotača i jak svetlosni bljesak i stvaraju veštačke svetlucave oblake, kakvi su recimo vidjani iznad Severne Amerike 1980. i 1990.

...

vidim da ti nije poznata teorija haosa

prema njoj mravlji prdež na jednom kraju planete može da izazove uragan na drugom kraju planete

-----------------------------------------------------

Eksperimenti se vrše tako što se izuzetno moćnom tehnologijom za proizvodnju visoko frekventnih elektromagnetnih talasa bombarduju čestice u jonosferi i zagrevaju se. Elektromagnetni talas onda odskoči natrag i ekstremno niskom frekvencijom podire u sve na Zemlji - i živo i mrtvo. Kod ljudi ovo može izazvati i oštećenja mozga.

Ne treba zaboraviti da su mnogi tekstovi pisani isključivo na osnovu teoriji zavere bez ikakvog osnovnog znanja fizike,radiotehnike ili nauke. A ne retko se koristi i za preuveličanje moći harpa za psihološki rat kroz zastrašivanje neprijatelja Amerike. Upravo su tako izmišljeni moći HARRP-a da stvara zemljotrese,upravlja vremenom,manipuliše voljom ljudi i slično. HARRP jeste destruktivna i razarajuća tvorevina čiju destruktivnost niti mogu upravljati niti usmeravati. Već pravi štetu čije posledice su nepredvidljivi na sve stanovnike zemlje pa čak i na Ameriku i na stvoritelje tog HAARP-a.
Visokofrekventni elektromagnetni talas u punoj snazi nikako ne može da odskoči od jonosfere,već samo u tragovima koje možemo registrovati samo sa antenama. To svakom radioamateru,fizičaru i naučniku jasno.
"VHF (Very High Frequency) čine frekvencije od 30MHz do 300MHz i osnovna karakteristika ovog opsega je da se radio talasi šire skoro pravolinijski, ne odbijaju od jonosfereali se delimično reflektuju od objekata."
http://www.radista.info/vhf_radio.htm
Isto važi i za ekstremne visoke frekvencije vrednosti od nekoliko Gigaherca.
Da je istina da se visokofrekventni talasi odbijaju, sateliti ne bi mogli zračiti svoje signale na zemlju zbog odbijanja od jonosfere,takodje ni toranj Avala ne bi morala da stoji na najvišem uzvišenju za slanje signala,već bi bila u dolini zraćeći emisiju u jonosferu i mogla bi čitava Evropa da prima TV signal iz Srbije. Što naravno nije tako.
Takodje jonosfera nije sočivo koja usmerava visokofrekventne talase, a raspršene talase ne mogu koncentrirano ucitati na zemlju. Stoga zemljotresi od HAARP-a teoretski nemogući.

Zagrevanjem jonosfere remeti se magnetno polje Zemlje, pa se ometaju telekomunikacije neprijatelja. Pored toga stvaraju se ozonske rupe u atmosferi iznad teritorije neprijatelja pa se stanovništvo i vojska izlažu smrtonosnom zračenju iz svemira. Najzad, mogu se izazvati velike vremenske nepogode, kao ogromne padavine sa poplavama i suše.

Sa ovim se slažem. Samo remeti i telekomunikaciju i oko HAARP-a. Zato je udaljen što više od telekomunikacionih uređaja.
Takodje položaj ozonske rupe zavisi od kretanja u gornjem slojevima atmosfere koje mogu predvideti ali ne i upravljati.

Drugi metod je upotreba talasa ekstremno niske frekvencije (ELF) koji prolazeći kroz more, zemlju i atmosferu mogu izazvati mehaničke vibracije na velikim udaljenostima i tako ciljano podstaći zemljotrese i promenu vremena. Pored eksperimenata sa elektromagnetnim talasima, zarad promene klime korišćene su i hemikalije, kao barijum i litijum, koji su ubacivani iznad ozonskog sloja atmosfere. Ove hemikalije izazivaju pored oštećenja ozonskog omotača i jak svetlosni bljesak i stvaraju veštačke svetlucave oblake, kakvi su recimo vidjani iznad Severne Amerike 1980. i 1990.

Autor ovog teksta nije uzeo jednu bitnu činjenicu u obzir. Da je sve ovo tačno. Bila koja sila koja može pokretati ogromne mase izpod zemlje, na živi svet na površini bi učinila neverovatno razaranje,jer ta sila prvo mora proći kroz atmosferu,kroz život na površini zemlje pa tek ondak da dospe u dubine. Jer i čovek, i zemlja ispod naših nogu,pa i čitava planeta vibrira na istoj frekvenciji. Uticaj na vreme je logično, jer upravo promena energetskog stanja u atmosferi pokreće vreme.
Što nikako ne može da se kaže za ogromnu masu ispod zemlje.

Poslednja izmena:
mislim da su sad ljudi najmanje agresivni doli ikad...nekada se svako malo ratovalo,sad je manje vise svud u svetu mirno

Nemoj mešati političko stanje u nekim vremenskim periodima i psihološkog zdrastvenog stanja danas usled uticaj pojačanog elektromagnetnog zračenja pre svega iz kosmosa na ljude. Pogotovo što kosmičko zračenje od sunca drastično povećao zbog slabljenja zaštitnog omotača zemlje i slabljenja magnetnog polja zemlje. A to mnogi osećaju čak bukvalno i na koži.

"Dr Nil Čeri u studiji izloženoj majа 2000. godine pred Parlamentom na Novom Ze-
landu i u junu iste godine u Italiji, Austriji, Irskoj i Evropskom parlamentu zaključuje da će
najverovatnije Elektromagnetna zračenja (EMZ) izazvati mnoge neurološke bolesti i tumore
mozga u narednih 10 do 20 godina. Oni će isto tako, povećati broj prevremenih porođaja,
kancera, karakterističnih neuroloških i kardiovaskularnih bolesti.
O opasnosti po zdravlje čoveka na sajtu Svetske zdravstvene organizacije objav-
ljeno je preko 1000 projekata (http://www.who.int/topics/electromagnetic_fields/en/), gde
su na konkretnim mestima u svetu primećena i evidentirana procentualna povećanja već
spomenutih bolesti."
http://www.biogen.rs/wp-content/uploads/Uticaj_stetnih_zracenja.pdf

Poslednja izmena:

Back