HAARP

haarp utice na klimu...

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Супротно паничарском називу теме на овом линку тврди се да Сунце улази у период слабије активности сличан Маундеровом минимуму, назван тако по Британском физичару Маундеру, а вишедеценијски период смањенњ активности наше звезде одиграо се у 17 i 18. веку.
Линк:
http://www.astronomija.co.rs/sunev-sistem/sunce/4459-ta-se-deava-sa-suncem.html
Знам, мана линка је што је НАСА-ин, мада они који вештичаре о сунчевим олујама најчешће узимају податке од исте, само им је обрада истих крајње негативна/креативна.:think:
А ту се наравно нађу и ,,стручњаци" који знају да баш зато што ниједна релевантна институција из области соларне физике не паничи-е баш то је предзнак апокалипсе!!!:rotf:
Наравно, видимо се живи и здрави и за 6 месеци и за 6 година и тако па ....надаље.
Када већ сија 4,5G година, и када смо ту ми i многе друге живуљке и биљчице, без панике...
Што би у ,,Коси" рекли: Сунца, дај нам Сунца, нек нам Сунце вечно сја!!!
:bye:

Mesendzer koji je u orbiti oko merkura i sunca moze da izazovu neku katastrofu??
500x_mercury.jpg

Guglov logo koji je bio na dan pocetka leta... ukazuje na dva sunca. bebe, i trecu spiralnu suncevu zvezdanu kapiju, mozda trenutni polozaj Merkur planete u sazvezdju blizanaca. Sumnjive stvari se desavaju tamo gore u svakom slucaju.

murakami_summer-hp.png

Za pocetak zime bice takodje gugl logo http://gothamist.com/upload/2011/06/2011_06_murak2.jpg ovo je kreacija Takashi Murakami...
Ime mu pocinje na MUR, kao sto sam pricao pre u ovoj temi, poklapa se sa LemMURia sMURfs itd.

Poslednja izmena:
WOW!:worth:

moram da phvalim sve učesnike ovog thread-a na jednom od najzanimljivijih koje sam pročitao!!!... a ja eto do sad bunario na stranim sajtovima svakakve informacije...

elem, da se priključim i ja u diskusiju...
već duže vreme istražujem sve što mi razum kaže da može biti istina, a počeo sam od mitova i legendi, preko antičkih spisa i građevina i odgledanih gomila dokumentaraca...svuda se postavlja suštinsko egzistencijalno pitanje i opisuje duboka korelacija sa astronomskim pojavama... ono do čega je moja skromna logika došla je da na osnovu onoga što je bilo možemo da vidimo ono što će biti, a po meni to su 'apokaliptični' efekti koje možete naći opisane i kod nostradamusa, u bibliji, i većini antičkih civilizacija u različitoj formi ali istim prožimajućim efektima... a sve to sledi 21.12.2012, najpreciznije dato vreme prema Majama, specifično po tome što će tog dana, tačno u 11h11m planeta Zemlja,Sunce i centar naše galaksije biti u istoj liniji. dugo sam se pitao šta to može da znači jer je u centru svake galaksije, pa i naše, crna rupa (telo najintenzivnijeg energetskog polja) i ono što za mene danas jedino ima smisla jeste Sunce, iako sam se dugo vremena bavio mogućnostima promene magnetnih polova (doduše ne apsolutne već promene u usmerenju ose rotacije pod dejstvom sumarne graavitacije sunca i crne rupe).
ja mislim da je taj famozni NIBIRU (crvena planeta), u stvari Sunce baš u tom specifičnom položaju. na neki način 'drugo' Sunce kakvo nismo videli do tad, Sunce pod dejstvom elektromagnetnih talasa koji neprekidno izranjaju iz centra naše galaksije (jer se tamo crna rupa neprekidno hrani okolnim suncima xD ), Sunce koje će promeniti prirodu svoje aktivnosti i postati umesto Sunce života - Sunce smrti... a efekte možete da pročitate ali i da zamislite kada pod dejstvom elektromagnetne najezde ostanemo bez magnetnog polja na Zemlji?

voleo bih takođe da podelim mišljenja sa nekim koje imao prilike da pročita (ili još bolje ima) spise sumera u kojima se govori o nibiruu, ali ne interpretacija istih, već direktan prevod.

a u odbranu Blajbingera i Dreamera, nemojte da ih napadate, već ako vas nešto interesuje pitajte jer čitajući Dreamer-ove postove sam se i ja tako slatko smejao (ne zbog nelogičnosti istih, mada bilo je preterivanja malo tamo o Merkurcijancima itd., već zbog nasute gomile informacija koje kada neupućena osoba čita liči na bajku koju su pisala braća Grim...našmrkani,navareni i razvaljeni domaćom prepečenicom :hahaha:)

PS za Dreamera : jel si slike (ona gde je Sunce u položaju o kojem govorim gore) radio ti u nekom softveru? ako jesi, kojem?

Ako mislis na ove koje sam uslikao iz Stellarium softwera.. (http://www.stellarium.org link za download-- ctrl+s za slikanje, podesavanja dole levo) ostale slike sam nasao na internetu.

Ako pogledate ovaj program, videce te da je sunce jedan znak iza vaseg horoskopskog znaka, zapadni zodijak horoskop nije realan u odnosu na Sidreal astrosloki istocni zodijak koji cini i 13i znak Zmijonose. Tako da nema logike da vise zastareli zapadni horoskop od 12 znaka opstane, ali nekom to odgovara.

sa astronomskim pojavama... ono do čega je moja skromna logika došla je da na osnovu onoga što je bilo možemo da vidimo ono što će biti,
ovo si dobro rekao. to je to.

Galakticki centar sam spomenuo, mesto gde znak strelca pokazuje strelom ispod noge Zmijonose.
https://i.imgur.com/0C7lB.jpg 21 12 2012 11 11
U njemu se nalazi Leptirov cluster, Hunab Ku-a, majanski Bog tvorac, svevidece oko.
http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1187012/pg1

images

---

Juce na jednom masovnom koncertu na Uscu su prisutni veliki zuti baloni za crnim Raifhaisen Banka znakom lebdeli iznad glava, ljudi... sta to moze da signalizira u vezi sa 'zutim' suncem.
Crno-zuta boja ima veze i sa merkurom i suncem. a X simbol je za Saturn.

200px-Raiffeisen_Bank.svg.png

Citao sam danas nesto o Hourglass nebuli u sazvezdju Musca, (Pescani sat u Muvi), kazu da se sazvezdje Musca zvala Apis po pceli, latinskom nazivu za pcelu, koja je zuto crne boje. Zuto crnu kombinacju smatram izuzetno negativnom iz nekog iskustva.
Te boje sadrzi i logo ovog foruma, koji je verovatno sponnzorisan od strane te austrougarske banke.
Ciju sam baner reklamu video prekjuce na dnu ove stranice.
Ja donekle verujem da i ovaj forum a i vecina sajtova interenta su kontrolisani od vanzemaljaca sa servera koji se nalaze na Saturnu ili nekom drugom sazvezdju, satelitu ili dimenziji. Ali uskoro cu ih ja naci i unistiti te njihove planove.

Ova slika je dokaz da je ovaj sajt forum Krstarica povezan sa sazvezdjem Carina (Ladja)/krstarica) i Krst+ pcela-zuto/crna boja)

Poslednja izmena:
a što se ostale simbolike tiče... jel stvarno moguće da je ovo oficijelni intro za seriju? pazi, nikada je nisam gledao... ako je stvarno ovakva špica... ludilo !!! :pop2:

Ova slika je dokaz da je ovaj sajt forum Krstarica povezan sa sazvezdjem Carina (Ladja)/krstarica) i Krst+ pcela-zuto/crna boja)

smaras previse...

Nego poslao sam muve da ti "pljunu" u rucak, da sam na tvom mestu ne bi danas rucao... Moje muve su veoma mocne, Sekcam i Krang su mi dali veoma jak mutogen a moguce je da sam cak i ja preterao sa dozom :(

Nego jesi li ti znao da se te fotografije galaksija, nebula.... boje u programima....

@markons , stavljam te na ignore listu, . .ako postoji takva opcija ovde? ja ne rucam, jedem kad hocu i sta hocu nisam robot da imam ruckove vecere i da jedem otrovnu hranu, kao sluga porobljivackog poretka. moj bioloski sat je vezan za veneru i mars, spavanje ishrana mi nisu po zemaljskom/suncevom satu podeseni. a sunce ce spaliti NS uskoro, ne brini.

, sta ti predstavjas ovde na natprirodnim pojavama, je si li ti neki moderator, izjasni se, da nisi pandur, covek u crnom , idi na drugi deo foruma.

Carina znaci Ladja, Crux Krst, Apis/Muva Pcela , i koje veze bojenje u programu ima sa ovim, ne razumem, ako mislis na Pecani sat i ono oko? sta zelis da kazes da je oko nacrtano, a ne da je svevidece..http://www.mrdynastyempire.org/hourglass.htm

Poslednja izmena od moderatora:
Ti ces da mi kazes gde sa idem.... I da razjasnimo nesto ovaj deo foruma se zove NPiM a ne moja masta masta moze svasta.... Takodje, apsolutno me boli ina stvar sta ti jedes i kada jedes i po kom utripovanom vremenu/bioloskom satu zivis, a to sto se mota po tvojoj glavi je veliki problem, pocinjem da brinem... I hajde, gukni sta kaze program sa neta, kada ce Sunce da spali NS? Ti znas sve ( ha ha ha ), gospodar vremena si.... Al ja sam daleko mocniji, napravicu ogromno ogledalo mojim mentalnim sppsobnostima i odbiti Sunceve zrake taman na tvoju tintaru i dezintegrisacu te...

Otvorena interdimenzionalana kapija u obliku Mehura iznad Havajskog neba 30.5.
http://www.dailymail.co.uk/sciencet...een-Hawaii-internet-sky-watchers-puzzled.html
ili je to mozda zabelezena eksplozija gasnog coveka pogodjenog mojim suncevim projektilom u borbi u orbiti iznad zemlje, na koju sam ga doveo posle nezapamcenog kisnog nevremena i poplava koje sam izazvao u NSu, taktickim propagandnim manevrom lazne pretnje suncem oslabio sam mu gard nateravsi ga da svoju paznju usmeri ka suncu, a iznenada sam ga isprskao kisom, te je morao napusti svoje uzemljeno skroviste dolazeci mi na volej u orbiti, gasni covek nije ziv vise, ako se pojavi nova poruka ovde, to njegov robot program kuca poruke i mozda bi moderatori trebali da ga izbrisu. Planeta zemlja je sad mnogo bezbednije mesto i moze da se spava mirno bez bojazni od starsnog gasnog coveka i udara suncevih zraka Dreamer man je spasao svet ponovo... ali nova iskusenj dolaze.

Nemojte se više prepucavati.
Ignore lista postoji. Idite na profil korisnika koga želite da stavite na svoju ignore listu, i sa leve strane nađite opciju "dodajte u listu nepoželjnih".
Ili problem koji imate međusobno razjasnite preko pp. Nema potrebe da ceo forum čita vaša bacanja kamena s ramena.

Ne znam da li će sunce spaliti zemlju (a ponekad to poželim iz dubine duše, jer prerano naučismo hodati -trebali smo ostati gmizati) ali ove vručine me upravo podsećaju na to :)

Da li je ovo tropsko leto i poslednje leto za stvari koje hodaju i čovekom se zovu? Ostaje da se vidi...

I to u narednih par godina.

Aktivnost Sunca se naglo povecava i niko ne zna gde je tome kraj i da li ga ima.

Globalno podizanje temperature nije (iskljucivo) posledica ljudskog delovanja, vec nagle (i neocekivane) pojacane aktivnosti Sunca.

U prosloj godini dva puta su eksplozije na Suncu bile te snage da su naucnici mislili da ce eksplodirati.

Ovaj čovjek što bubne to ne može ni Tajson desnicom...
Pa j.e.b.o te navedi neki link...bilo šta...

Znači čoveče suzdržavam se ali ne mogu a da ne prokomentarišem ovog lika...

пре ће то људи да ураде, то нам главна занимација - спалим ја тебе спалиш ти мене па ајд у круг

Back