HAARP

haarp utice na klimu...

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
I to u narednih par godina.

Aktivnost Sunca se naglo povecava i niko ne zna gde je tome kraj i da li ga ima.

Globalno podizanje temperature nije (iskljucivo) posledica ljudskog delovanja, vec nagle (i neocekivane) pojacane aktivnosti Sunca.

U prosloj godini dva puta su eksplozije na Suncu bile te snage da su naucnici mislili da ce eksplodirati.

Aktivnost Sunca se naglo povecava i niko ne zna gde je tome kraj i da li ga ima.

Globalno podizanje temperature nije (iskljucivo) posledica ljudskog delovanja, vec nagle (i neocekivane) pojacane aktivnosti Sunca.

U prosloj godini dva puta su eksplozije na Suncu bile te snage da su naucnici mislili da ce eksplodirati.

a kako to da ti znas da ce sunce spaliti zemlju u narednih par godina,
to nije nemoguce cak sta vise.... ali ne u narednih par godina

a kako to da ti znas da ce sunce spaliti zemlju u narednih par godina,
to nije nemoguce cak sta vise.... ali ne u narednih par godina

Naucnici su mislili da ce se gleceri na Zemlji otopiti tek za vise od 100 godina...

Medjutim, otopice se za samo par godina...

Ovaj proces naglo UBRZAVA RITAM.

I niko ne zna da li ce vec sledeca godine temperatura na Zemlji da se poveca za 10 stepeni sto bi za vecnu vrsta vec bilo pogubno.

uh, pa da kupimo onda kremu za sunčanje sa nekim astronomskim faktorom zaštite?:hahaha:

JAO, kako cemo onda da postujemo na Krstarici!

Naucnici su mislili da ce se gleceri na Zemlji otopiti tek za vise od 100 godina...

Medjutim, otopice se za samo par godina...

Ovaj proces naglo UBRZAVA RITAM.

I niko ne zna da li ce vec sledeca godine temperatura na Zemlji da se poveca za 10 stepeni sto bi za vecnu vrsta vec bilo pogubno.

ja te lepo pitam kako ti znas da ce sunce da sprzi zemlju za par godina

kada si ovde lepo rekao da niko ne zna dali ce sledece godine temperatura da skoci za 10 stepeni?!?

ja te lepo pitam kako ti znas da ce sunce da sprzi zemlju za par godina

kada si ovde lepo rekao da niko ne zna dali ce sledece godine temperatura da skoci za 10 stepeni?!?

To niko ne zna, ali nesto se da zakljuciti....

Jesi li ti gledao kada pada led kako temperatura naglo padne za desetak i vise stepeni?

Cim se led otopi - temperatura SKOCI za desetak i vise stepeni...

Dok je bilo mnogo leda na polovima - temberatura je bila niska (kao kada pada led).

A led na polovima (severnom) je pred potpunim otapanjem...Na juznom se isto topi naglo..

Pozari na celoj planeti gutaju MILIONE hektara sume koja je JEDINA ZASTITA...

STA OCEKIVATI KADA SE LED NA POLOVIMA OTKRAVI, A SUME BUDU DESETKOVANE?

A to ce se dogoditi U NAREDANIH 10 godina!

Prvo iznosi svoje da sunce povećava aktivnost, pa onda obrče da su šumski požari krivi.
Na upit za izvor info, lupa na nasin sajt.

Jebte, Blajbingeru, nemoj nas više zasmejavati. Ima ovde klinaca koji će te ozbiljno shvatiti....

To ti je propaganda zapada, ima nas u Srbiji jedno 10-tak hiljada koji radimo solarnu jogu dakle direktno u Sunce
okreće se čovek polako prirodi :mrgreen:

Pa prije negdje si pisao da se gasi a sad da pojačava aktivnost pa što prepadaš ljude mislim gluposti :dontunderstand:
Sunčeva aktivnost periodično slabi pa se opet pojača i tako ukrug .Snažnih eksplozija na sunčevoj površini sigurno je bilo i ranije to što je čovječanstvo danas više nego ikad osjetljivo na te sunčeve oluje to je nešto drugo .
Vjerovatno su i te eksplozije rezultat buđenja sunca jer je mislim stagniralo dobrih desetak godinica

Prvo iznosi svoje da sunce povećava aktivnost, pa onda obrče da su šumski požari krivi.
Na upit za izvor info, lupa na nasin sajt.

Jebte, Blajbingeru, nemoj nas više zasmejavati. Ima ovde klinaca koji će te ozbiljno shvatiti....

Sal, ja sam jedno vreme mislio da si ti malo ozbiljniji forumas, mada su me neki koji te bolje poznaju uveravali u suprotno.

Sad vidim da su imali pravo.

Da mozda de mislis da ja cuvam pun komp sajtova i tema gde sam sta procitao, pa cim mi neki klinac nesto trazi da cu odmah da trcim i da mu trazim?

malo morgen.

Nek trazi sam.

Oprosti ali moram da se nasmejem na ovaj post. Naucnici su mislili da ce eksplodirati? HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA

AJOJ BOZE, E, hvala ti ulepsao si mi dan.

Mogu da ti garantujem da nijedan naucnik koji drzi do sebe nije mislio da ce sunce eksplodirati, jer je to jednostavno nemoguce. Nema te sile koja ce nasumicno naterati Sunce da eksplodira.

Sunce je tu gde jeste i kako jeste 4.5 milijardi godina. I bice tu jos toliko. S vremena na vreme svaka zvezda prodje kroz promene luminoznosti i povecane aktivnosti. Hvala bogu, pa imamo ceo univerzum da posmatramo, tako da znamo dosta o zvezdama glavnog niza, kao sto je nase Sunce.

EDIT: Kada pocnes temu, pogotovo sa ovakvom izjavom, obicajno je da postavis barem jedan apsolutno poverljiv izvor. Ako si ozbiljan postavices vise. Inace, tema ima 0 kredibiliteta.

Oprosti ali moram da se nasmejem na ovaj post. Naucnici su mislili da ce eksplodirati? HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA

AJOJ BOZE, E, hvala ti ulepsao si mi dan.

Mogu da ti garantujem da nijedan naucnik koji drzi do sebe nije mislio da ce sunce eksplodirati, jer je to jednostavno nemoguce. Nema te sile koja ce nasumicno naterati Sunce da eksplodira.

Sunce je tu gde jeste i kako jeste 4.5 milijardi godina. I bice tu jos toliko. S vremena na vreme svaka zvezda prodje kroz promene luminoznosti i povecane aktivnosti. Hvala bogu, pa imamo ceo univerzum da posmatramo, tako da znamo dosta o zvezdama glavnog niza, kao sto je nase Sunce.

EDIT: Kada pocnes temu, pogotovo sa ovakvom izjavom, obicajno je da postavis barem jedan apsolutno poverljiv izvor. Ako si ozbiljan postavices vise. Inace, tema ima 0 kredibiliteta.

Tako je to kad neko nista ne cita ni ne prati....

Onda ostane u neznanju i gluposti.

Tako je to kad neko nista ne cita ni ne prati....

Onda ostane u neznanju i gluposti.
Upravo si opisao sebe druze. Mnogo si samouveren za nekog ko trtlja gluposti.

Vidim da nemas argumente, i da ce ovo prerasti u jos jednu besmislenu internet svadju, tako da cu odmah stati ovde, i necu odgovarati ne tvoje postove (osim ako ih ne artikulises).

Poslednja izmena:
Pa prije negdje si pisao da se gasi a sad da pojačava aktivnost pa što prepadaš ljude mislim gluposti :dontunderstand:
Sunčeva aktivnost periodično slabi pa se opet pojača i tako ukrug .Snažnih eksplozija na sunčevoj površini sigurno je bilo i ranije to što je čovječanstvo danas više nego ikad osjetljivo na te sunčeve oluje to je nešto drugo .
Vjerovatno su i te eksplozije rezultat buđenja sunca jer je mislim stagniralo dobrih desetak godinica

Nisam NIKAD pisao da se Sunce gasi.

Sunce ima svoj ciklus aktivnosti svakih 11 godina.

Ali, sada se dogadja nesto sto nije uobicajeno.

Pre jedno 5 godina se dogodilo nesto sto nikada nije zabelezeno od kako covek prati pojave na Suncu: nije bilo ni jedne jedine sunceve pege!

Upravo si opisao sebe druze. Mnogo si samouveren za nekog ko trtlja gluposti.

Vidim da nemas argumente, i da ce ovo prerasti u jos jednu besmislenu internet svadju, tako da cu odmah stati ovde, i necu odgovarati ne tvoje postove (osim ako ih ne artikulises).

Ma zboli mene tuki hoces li ti pubertetlijo otvarati moje postove ili neces.

za takve ja nista ni ne pisem.

Sal, ja sam jedno vreme mislio da si ti malo ozbiljniji forumas, mada su me neki koji te bolje poznaju uveravali u suprotno.

Sad vidim da su imali pravo.

Da mozda de mislis da ja cuvam pun komp sajtova i tema gde sam sta procitao, pa cim mi neki klinac nesto trazi da cu odmah da trcim i da mu trazim?

malo morgen.

Nek trazi sam.

Ja na forumu i nisam ozbiljan, ovde dolazim isključivo da se zezam i laprdam. A da imam dušmane, znam i poručujem im da me poljube u guzcu rutavu.

Elem, za ovako bombastičnu vest moraš imati i odgovornosti. Mislim, nikad ne znaš ko kako razume i percepira napisano. Šta ako se neko ubije zarad toga, ili upropasti svoj život tvojim lupetanjima?

Vidi... znam da je procenat enormno mali, ali, ipak, nikad ne znaš ko to čita i kako shvata.
I tu dolazimo do izvora i linkova.

Za ovaku vest jednostavno moraš imati izvor. A ti ga nemaš. Ljudi te kapiraju da si obićni pajac željan malo forumske slave.

A za ono "ozbiljan forumaš i tvoje mišljenje" ... :hahaha:
Imam ja RL, kojeg shvatam ozbiljno, a ovaj cirkus ovde... mi je isključivo za zabavu.

Meni je drago da si ti "ozbiljan"... samo nastavi... :klap:

To niko ne zna, ali nesto se da zakljuciti....

Jesi li ti gledao kada pada led kako temperatura naglo padne za desetak i vise stepeni?

Cim se led otopi - temperatura SKOCI za desetak i vise stepeni...

Dok je bilo mnogo leda na polovima - temberatura je bila niska (kao kada pada led).

A led na polovima (severnom) je pred potpunim otapanjem...Na juznom se isto topi naglo..

Pozari na celoj planeti gutaju MILIONE hektara sume koja je JEDINA ZASTITA...

STA OCEKIVATI KADA SE LED NA POLOVIMA OTKRAVI, A SUME BUDU DESETKOVANE?

A to ce se dogoditi U NAREDANIH 10 godina!

Hm, sve je to tachno.... samo shto sve to nema ama bash nikakve veze sa Suncem....
:lol:

Back