HAARP

haarp utice na klimu...

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pa ne pamtis ni ledeno doba u zadnjih 10 godina ali ih je bilo nekoliko...

Nek bude da je tako...ledeno doba bas i nije za uporedjivanje,ali ajde...ko sto si sam rekao,u danasnje vreme kad imas ovoliko dostupnih izvora informacija, i nista ne moze da promakne,bas je kratak vremenski rok za ovako razorne zemljotrese i katastrofe.....usotalom i nemam neko definisano misljenje oko ovoga tako da nemogu tvrditi ni da si u pravu ni da nisi

Interesuje me gde si procitala to prorocanstvo i ja sam citao jedno i u trenutku kad sam ga procitao reko sam sebi boze koje gluposti ti citas covece. Kako je vreme prolazilo i dogadjale se neke stvari ja sam tad razumeo da i nisu bas gluposti . Sta da ti kazem kad sve ove zemljotrese poplave klizista kod nas i svetu sve je to lepo pisalo do slovce medjutim kad sad pogledam sta i kako pise bas se ne radujem nasoj buducnosti. Daj boze da se ne dogadja to sto pise aliiiiiiiii . Jedno sto me ne raduje to je buducnost zemlje Srbije. Neznam dal si imala mogucnost da procitas i o tome nesto ali sve strasnije od strasnijeg . Mislim da oni koji su skeptici po tom pitanju trebalo bi da barem pokusaju da procitaju te gluposti da pokusaju da uporede sa stvarnoscu pa da vide jedino me plase reci
poplave , zemljotresi , klizista sve ce to obeleziti ulazak u novu eru. RAT nesto kao vrhunac koji nece poceti al ce se zavrsiti na balkanu . Kaze tamo balkan ce biti pun krvi mnoge ce majke ostati bez svojih sinova rat ce se zavrsiti kako pise na rodosu grckom ostrvu . Kaze koja vojska bude tamo bice izbrisana sa lica zemlje. Upotrebice se nuklearno oruzje . Tu ce biti kraj kako kazu SUDARA CIVILIZACIJA sta god da to znaci . Ima jos mnogo toga ali nadam se da se nece ispuniti .

Ja se bas nadam da ce se ispuniti i da svi odemo u PM 2012. godine samo zato da se svet procisti od ludaka koji i u tegli dzema vide znakove propasti i teorije konspiracije.... :)

Eh hebiga, razmisljah neko vreme... Nebitno je to, zivis svoj zivot. Ne znas nista kada moze da te strefi. Smak sveta je ekvivalent bilo kojoj drugoj fatalnoj stvari. Nesto ti na kraju oduzme zivot...

Tako da ljudi, bez panike... ;) :cool: Ljubi vas vas Demi... hahaha

Jeste bilo i ranije,ali smo imali izvore informacija iste i pre 10-15 godina....a ne pamtim da je eto od 2000. naovamo bilo toliko razornih zemljotresa...jest bila ona katastrofa sa cunamijem u jugoistocnoj Aziji 2003. ili 2004. ne mogu da se setim tacno...ali sada odjednom ovoliko ..... mozda je samo i paranoja,ko zna,da niko nije spominjao tu 2012. ne bi me ni nateralo na razmisljanje...ovako,iskreno ne znam ni ja sta da mislim....

Da li ti to mislis da treba da se desava non-stop, pa ces da budes razocaran ako se nista ne desi u sledecih 4-5 godina?

Da li ti to mislis da treba da se desava non-stop, pa ces da budes razocaran ako se nista ne desi u sledecih 4-5 godina?

Necu da budem razocaran,naprotiv....ne treba da se desava non-stop,medjutim,vidis da se desava sve cesce...rekoh vec,mozda je samo koincidencija,mozda i nije,ko ce ga znati :roll:

Slazem se sa vecinom ovde, i sam sam bio skeptik, verujem u sve i svasta, ali jednostavno nisam mogao da svarim to da ce 2012 doci smak sveta, i sada nesto razmisljam, doso ovaj zemljotres, pomerila se zemljina osa i odjednom, osecam strah, zavrsavaju se 3 kalendara kolko sam obavesten 2012-e, poznata bugarska prorocica Baba Vanga je svoju "viziju" iznela ovako:
2010 ubijaju se 3 predsednika medju kojima je jedan Obama, to izaziva
2011 treci svetski rat koji ce dovesti do tolike radijacije u vazduhu da ce
2012 doci do kraja sveta i da nece biti vise ni jednog zivog bica...

Mnogo se buke podiglo oko famoznog broja 2012, ne moze se jednostavno sve to iskulirati, svi smno ucili po skoli da ce se jednog dana ukoliko covek ne bude pazio sam sebe dovesti do unistenja, medjutim to niko ne shvata z aozbiljno, nazalost jedini koji se bore za to su MANEKENKE, i da kazem ovaj novi u EU...

Dal ima vremena da se spasavamo ili je sve vec stvar sudbine, moramo sacekati da bi smo videli odgovor....

Slazem se sa vecinom ovde, i sam sam bio skeptik, verujem u sve i svasta, ali jednostavno nisam mogao da svarim to da ce 2012 doci smak sveta, i sada nesto razmisljam, doso ovaj zemljotres, pomerila se zemljina osa i odjednom, osecam strah, zavrsavaju se 3 kalendara kolko sam obavesten 2012-e, poznata bugarska prorocica Baba Vanga je svoju "viziju" iznela ovako:

Nema mesta strahu jer on nicemu ne sluzi vec samo sprecava racionalno razmisljanje.

2010 ubijaju se 3 predsednika medju kojima je jedan Obama, to izaziva
2011 treci svetski rat koji ce dovesti do tolike radijacije u vazduhu da ce
2012 doci do kraja sveta i da nece biti vise ni jednog zivog bica...

Mnogo se buke podiglo oko famoznog broja 2012, ne moze se jednostavno sve to iskulirati, svi smno ucili po skoli da ce se jednog dana ukoliko covek ne bude pazio sam sebe dovesti do unistenja, medjutim to niko ne shvata z aozbiljno, nazalost jedini koji se bore za to su MANEKENKE, i da kazem ovaj novi u EU...

Dal ima vremena da se spasavamo ili je sve vec stvar sudbine, moramo sacekati da bi smo videli odgovor....

a koja su ti to "3 kalendara"? i gde to rece baba vanga? zar ona nije rekla da cemo u basti gajiti bubrege i td...? i kako se to manekenke bore za opstanak covecanstva "zaozbiljno"?

:manikir:

Back