HAARP

haarp utice na klimu...

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
SLICNO CE I BOSANCIMA DA URADE....ZAO MI JEDNOG SA FORUMA I VES MASINE...

Moja malena Crna Gora Ovaj dio gdje zivim sav je na vodi ...Tik iza kuce mi tece Moraca ...Zuri juri ka Skadarskom Jezeru...Imam i livade koje kosimo blizu jezera...
Cesto poberem lokvanje sve onako lijepe rascvetale...Ljepota od koje zastaje dah...
Prezivjela sam jedan zemljotres i to je stravicno iskustvo ...Ponasanje prirode je zastrasujuce ...Covjek bude uplasen ...licno se plasim prirodne pojave ...Od Amera me nista ne bi iznenadilo...
Da sam ja iz Bosne a nijesam bi li ti mene bilo zao pusti ves masine ...?

Vidim da mnogi ne znaju ni sta je Tesla mogao, ni sta mogu ovi danas... Ni na sta su sve spremni. Mozda je tako i bolje - ignorance is bliss. :mazi: [ :vudu: :twisted: ]

I treba da se plasimo, imamo i zasto i od koga.

Vidim da mnogi ne znaju ni sta je Tesla mogao, ni sta mogu ovi danas... Ni na sta su sve spremni. Mozda je tako i bolje - ignorance is bliss. :mazi: [ :vudu: :twisted: ]

I treba da se plasimo, imamo i zasto i od koga.

Tesla je polomio svoj izum kad je sagledao da moze izazvati katastrofu od ljuljanja tla ...
ZEMLJOTRES....Kako je sve ucio od prirode...Sigurno je dosao i do takvog odktica...
Human covjek veliki naucnik brzo je skapirao sve sto bi bio dalji tok ....
Svije uzume cuvao je u svojoj glavi da bi od zloupotrebe sacuvao planetu...
Znao je gdje zivi i sto mu je raditi...
Zalosno je sto ljudi sva napredna otkrica preusmjere u vojne svthe i ratovanje u bezkonacnosti ...Sto lako moze dovesti do totalnog unistanja...

SLICNO CE I BOSANCIMA DA URADE....ZAO MI JEDNOG SA FORUMA I VES MASINE...

Opet ti o bosancima ?? :rtfm:

Ajde da vidimo...imamo moju temu o zaposednutim ves mashinama, a imamo i zemljotres za koji se sumnja da je izazvan vestackim. A i temu da je zemlja ravna.

Kombinatorikom mozemo iskombinovati da nisu krivi ni ameri ni rusi... nego ves mashine iz pakla.

Jednog momenta, sve zajedno su ukljucile centrifuge i potres na ravnoj zemljinoj ploci je bio neminovan....

(ovim postom mi nije bila namera da nipodastavam zrtve tog prirodnog zla, nego da ovako sumornoj temi dam malo vedrine)

HAARP je postao veoma mocno oruzje...
HAARP je propaganda nepostojeće moći Amerike,pošto je Rusija i Kina sve jača ekonomska i vojna sila.Ameri imaju hiper pogon,Ameri napravili teleport,Ameri napravili leteći tanjir,Ameri prave veštačke zemljotrese po svetu,a jedina je zemlja čija vojska najviše gine u svetu a nije u ratu.Toliko o njihovoj moći nemoći.
Rusija kada otkrila i konstruisala ne-nuklearnu vakum bombu koja je po efektivnosti u rangu sa atomskim bombama,odmah je to prezentirano u svet kao relanost postojanja njihovih otkrića.Kada bi Rusija i Kina krenula na Ameriku,ja mislim da bi se ispostavilo da Američko superoružje i Američki supermoć postoji samo u njihovim crtanim filmovima.
MOSB812_wa.jpg

http://www.1tv.ru/owa/win/ort6_vide...ter1_href=287212&counter2_href=id=268366;t=56

Ove stalne vremenske nepogode vec upozoravaju na tu 2012 za koju ja mislim da ce jednio biti malo vise ovakvih potresa, cunamija itd nista nece biti ono kao na filmovima totalna katastrofa, a uzrok je naravno globalno zagrevanje!!!

HAARP je propaganda nepostojeće moći Amerike,pošto je Rusija i Kina sve jača ekonomska i vojna sila.Ameri imaju hiper pogon,Ameri napravili teleport,Ameri napravili leteći tanjir,Ameri prave veštačke zemljotrese po svetu,a jedina je zemlja čija vojska najviše gine u svetu a nije u ratu.Toliko o njihovoj moći nemoći.
Rusija kada otkrila i konstruisala ne-nuklearnu vakum bombu koja je po efektivnosti u rangu sa atomskim bombama,odmah je to prezentirano u svet kao relanost postojanja njihovih otkrića.Kada bi Rusija i Kina krenula na Ameriku,ja mislim da bi se ispostavilo da Američko superoružje i Američki supermoć postoji samo u njihovim crtanim filmovima.
MOSB812_wa.jpg

http://www.1tv.ru/owa/win/ort6_vide...ter1_href=287212&counter2_href=id=268366;t=56

Ovo mi se bas dja! ;) :super: Svi na Amere!!! :mrgreen:

Sine, pa jel ti mislis da je njih briga za svoje vojnike? =)

Nije vazno cija vojska najvise gine, to svejedno nikako ne pokazuje neciju nemoc kao sto si ti naivan odmah zakljucio. Njih samo zabole penis za svoje vojnike, oni su potrosna roba.

Sine, pa jel ti mislis da je njih briga za svoje vojnike? =)

Nije vazno cija vojska najvise gine, to svejedno nikako ne pokazuje neciju nemoc kao sto si ti naivan odmah zakljucio. Njih samo zabole penis za svoje vojnike, oni su potrosna roba.
Ja sigurno nisam naivan da verujem u supermoć Amerike,kao što ima naivnih koji padaju na Američku propagandu.

Serije ovih katastrofalnih zemljotresa su me navele na razmisljanje o onom bizarnom prorocanstvu o 2012...znam da je tema vec 100 puta prezvakana,ali,dal nekako zbog tolike pompe oko famoznog datuma ili ne,cini mi se da ranije nije bilo ovoliko jakih zemljotresa sa relativno velikim brojem ljudskih zrtava u kratkom vremenskom perioduod par meseci ...nadam se da gresim,voleo bih da cujem vase misljenje...hvala

Serije ovih katastrofalnih zemljotresa su me navele na razmisljanje o onom bizarnom prorocanstvu o 2012...znam da je tema vec 100 puta prezvakana,ali,dal nekako zbog tolike pompe oko famoznog datuma ili ne,cini mi se da ranije nije bilo ovoliko jakih zemljotresa sa relativno velikim brojem ljudskih zrtava u kratkom vremenskom perioduod par meseci ...nadam se da gresim,voleo bih da cujem vase misljenje...hvala

Bilo je i ranije, samo mi ovde smo jedva imali neki izvor informacija (osim nekoliko komada dnevnika), pa nismo mogli da cujemo nista o tome... Sada kada iamo toliko tv kanala, interneta, radija itd... odjednom slusamo o svemu sto se i pre desavalo, samo sto je za nas novo, pa kao da se, eto, prvi put desava slicno...

a odakle to da cemo da najebemo 2012?

Bilo je i ranije, samo mi ovde smo jedva imali neki izvor informacija (osim nekoliko komada dnevnika), pa nismo mogli da cujemo nista o tome... Sada kada iamo toliko tv kanala, interneta, radija itd... odjednom slusamo o svemu sto se i pre desavalo, samo sto je za nas novo, pa kao da se, eto, prvi put desava slicno...

Jeste bilo i ranije,ali smo imali izvore informacija iste i pre 10-15 godina....a ne pamtim da je eto od 2000. naovamo bilo toliko razornih zemljotresa...jest bila ona katastrofa sa cunamijem u jugoistocnoj Aziji 2003. ili 2004. ne mogu da se setim tacno...ali sada odjednom ovoliko ..... mozda je samo i paranoja,ko zna,da niko nije spominjao tu 2012. ne bi me ni nateralo na razmisljanje...ovako,iskreno ne znam ni ja sta da mislim....

Jeste bilo i ranije,ali smo imali izvore informacija iste i pre 10-15 godina....a ne pamtim da je eto od 2000. naovamo bilo toliko razornih zemljotresa...jest bila ona katastrofa sa cunamijem u jugoistocnoj Aziji 2003. ili 2004. ne mogu da se setim tacno...ali sada odjednom ovoliko ..... mozda je samo i paranoja,ko zna,da niko nije spominjao tu 2012. ne bi me ni nateralo na razmisljanje...ovako,iskreno ne znam ni ja sta da mislim....

Pa ne pamtis ni ledeno doba u zadnjih 10 godina ali ih je bilo nekoliko...

Back