HAARP

haarp utice na klimu...

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Da, hteo sam reci jedan od sistema HAARP. OK, usvaja se primedba.

Htio si reči jedan od europskih sistema sličnog HAARP-u rusi navodno za pad svoje rakete sumnjaju na EISCAT koji može pomoću plasmenih valova sa svojih radara i satelita srušiti balističku raketu ali rusi to ne mogu ili ne žele dokazati jer ne žele da si pokvare odnose sa Europom koja im donosi milijarde profita od plina i nafte :snesko5:

E ljudi,danas na poslu isto je rekao jedan kolega,a mi mu se smejali...

A ti sutra pitaj kolege, kao, razmisljao si nocas na temu, kako je moguce da zemljotres te snage pogodi Haiti, a da se gotovo ni ne oseti u Dominikanskoj republici. Onda im lepo tvoris atlas i cekas njihovu reakciju...

1923.godine osetio se jak potres na Menhetnu, New York;
trajao je nekoliko sekundi nakon toga FBI odvodi Teslu na iformativni razgovor?!
Bilo u dokumentarcu o Tesli na History chanel.

http://www.excludedmiddle.com/earthquake.htm

I nemoj da se ponasas kao leming, da samo verujes mainstream medijima.Ako bi tu info cuo, npr, na nekom od nezvanicnih medija, poceo bi da je ismejavas.Use your brain!

Imali smo jedan ili cak dva jaca zemljotresa za vreme bombardovanja. Tako da...
Jedan brodolomac koji bio u unutrašnjost Zemlje meni rekao da je zemljotres bio jer i ispod kore Zemlje žive Srbi,pa kada je bio bombardovanje nisu mogli da spavaju.Pa su morali da udaraju u koru Zemlje i vičući "dosta sa tom bukom gore".To su bila ta dva zemljotresa.

Kakvih sve morona ovde ima....i posle se cudimo sto grand parade i rijaliti shou programi imaju toliku gledanost...

Ja se ničemu ne čudim od kako saznadoh da je suvlasnik tog nakaznog programa sam gradonačelnik Beograda Dragan Đilas...i šta posle da me iznenadi?:eek: Moroni po ulicama...jok mene jer moroni su im učitelji i idoli.:dash:

Što se tiče teme , u potpusnosti verujem u navedeni scenario...k'o da bi krvožednim amerima bio prvi put da zatru neku naciju i državu zarad svojih prljavih namera i alavosti:roll:

nadam se da je ovo suvise morbidan scenario da bi bio istinit
p.s.hirosima i nagasaki ,...ipak su se desili.
Pa u tome je caka.Što je veća misterija,to je istinitiji.Nikola Tesla otišao u budućnost sa vremeplovom koji izumeo,pokupio sve izume pa i mašinu za pravljenje zemljotresa,i vratio se.
Pošto su mašine iz budućnosti,tek su ih sada skontali kako da ga uključuju.A Haićani u budućnosti u tajnosti razvili vremeplov,pa su krenuli u lov za Nikolom Teslov u prošlosti,pošto smatraju da je on kriv za zemljotres.

Pa jos je Tesla pricao o vestackim zemljotresima, a na Discovery-u su pokusali da upotrebe patent o kome je pricao i uspeli su da izazovu potres mosta celicne konstrukcije...

E sad, ovo je vec preozbiljna optuzba i paranoicna dosta po meni... Trebalo bi sve lepo da se ispita...

Povezuju HAARP sa ovim, a ko je citao zna da se HAARP vezuje za kontrolu klime. Za pokretanje zemljotresa Tesla je imao drugi patent. Imate negde na youtube-u epizodu Mythbustersa. z;)

Back