HAARP

haarp utice na klimu...

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
joq iz specijalnog aviona koji nadlece tu teritoriju... sace da se smeju nauchni mozgovi qrste :)

pa kad mogu da se zaebavaju sa klimom na aljasci da prave oblaqe od nekoliko desetina kilometar sta mislte da je problem tektonski poremecaj?

inace moj stav je da je ovo neprirodno ali ne od amera vec usled promena na suncu koje ce to izazivati sve vise i vise kao i tajfune uragane monsune i jos milion drugih pizdarija kao aktivaciju vulkana koji su spavali hiljadama godina...

Ko izaziva ove promene na suncu? Cime?

Teslu optuzuju i za Tungusku eksploziju.

Sto je to bio mocan zemljotres a nije bilo uginulih.

Ogroman zemljotres koji je sravnio drvece? Pa nece moci :)

Vecina naucnika se slozila, cak je i uz pomoc eksperimenata uspela da ponovi moguci dogadjaj, a to je da je valjda kometa ili asteroid usao u zemljinu atmosferu i eksplodirao a ne udario u zemlju....

:)))))) ooook!!

Ovo je bilo plod moje bujne maste! Poenta je bila- da li postoji nacin da se izazovu vestacki zemljotresi...Ne znam da li je nasto tako moguce... Zasto Haiti? Zato sto je nedavno na CNN-u Kristijana Amanpur ugostila Medlin Olbrajt i sa njom razgovarala na temu rizicnih podrucja u svetu, a posebnu paznju je usmerila na Jemen i Haiti, kao najugrozenija.

i umesto da im pomognu,oni su resili da ih jednosavno...uniste? vrlo logicno :ok:

Ma sta da im pomazu?!?! Tamo zive nesposobni ljudi, nepismeni i jedini nacin da im se stvarno pomogne i jeste neka ovakva katastrofa....
90% njih tek sada moze normalno da jede, kada krade ili dobija pomoc... Ako mislite da je moglo ipak da im se pomogne.... da im se grade skole i bolnice i te fore... pa i kuce mozes da dresiras 50 godina pa jos uvek nece da sedi za stolom i sluzi se kasikom i viljuskom dok jede....
Tako da... ovo je bilo najbolji moguci nacin da se pomogne Haitiju....

dakle,sve sto Srbiji treba je jedan mali,lepi zemljotres z:D kul...

Ti uporedjujes Srbe sa Haicanima?
Srbi visoko skolstvo imaju 200 godina... Haicani jos uvek nemaju kompletno osnovno obrazovanje....
Srbi ako gladuju, beze u svet da rade i zarade ili se ovde snalaze sa nekom crkavicom, a na Haitiju (i u mnogim zemljama sa vecinskim crnackim stanovnistvom), legnu na sred ulice i cekaju ili da ih neko nahrani ili jednostavno tu na putu i umru...
U svakom slucaju ljudi su nesposobni i lenji...

ajde ne lupetaj,sta god se desi amerika izazvala,pa bog te nisu oni stvorili svjet i stavili vibratore pod tektonske ploce pa kad im se cefne da ih upale.
Ali su mnogi zapamtili da su skoro sva područja koja su Ameri blisko posjetili, neposredno prije, ili kasnije zadesili i razorni zemljotresi. (Mi smo imali čast da bude malo blažeg intenziteta z:)).

Ali su mnogi zapamtili da su skoro sva područja koja su Ameri blisko posjetili, neposredno prije, ili kasnije zadesili i razorni zemljotresi. (Mi smo imali čast da bude malo blažeg intenziteta z:)).
Pa što nije bilo zemljotresa kada su Američki bombarderi posetili i bombardovali Srbiju,ili su kao zaboravili da imaju mašinu za zemljotres?

Ne mogu da otvorim tu stranicu.... Uglavnom nije problem sto si pomenuo cudne promene na suncu, nego da su te promene neprirodne, sto ukazuje na to da ti mislis da ih neko namerno izaziva.... Nisam upoznat sa takvim teorijama i verujem da nije kao da sam nesto posebno propustio... Hajde ti meni kratko i jasno reci ko to izaziva neprirodne promene na suncu.... Pusti sajtove...

Ne mogu da otvorim tu stranicu.... Uglavnom nije problem sto si pomenuo cudne promene na suncu, nego da su te promene neprirodne, sto ukazuje na to da ti mislis da ih neko namerno izaziva.... Nisam upoznat sa takvim teorijama i verujem da nije kao da sam nesto posebno propustio... Hajde ti meni kratko i jasno reci ko to izaziva neprirodne promene na suncu.... Pusti sajtove...

hahahaha... ybt ...koja demagogija ne moze da otvori.... :lol::lol::lol:

aj pokusaj npr da otvoris ovu...

http://www.nap.edu/catalog.php?record_id=12507#toc

to ti je ceo nasin izvestaj u pdf formatu o promenama koje ce po njima sa velikom verovatnocom dovesti do ovoga o cemu govorimo i do cuvenog prorocanstva maja... kad iscitas dodji da pricamo, jako je zanimljivo... :roll:

Pffff na poslu ne smem da otvaram gomilu sajtova.... Uglavnom, kako god okrenes.... siguran sam da ne treba mnogo da kucas da bi rekao ko izaziva neprirodne pojave na suncu... Ajde nije to nista strasno... Mozes da kazes... nasi smo...

jel.. nije bilo, ma sta mi reche .. a kod valjeva odnosno kod mionice da budem precizan... ? :lol:
Halo,pa taj zemljotres bilo 13. aprila 2009,a mi govorimo za vreme bombardovanja.
Šta misliš da u prošlosti Srbija nikada nije imala zemljotresa?
Uostalom to i nije bio neki zemljotres.Ni blizu ne može da se uporedi sa onim u Haitiju.

Back