- Poruka
- 3.942
I ''minareta''...A primetio sam da su stavili i nešto kao male krune na vrhu , hebote, šta rade iluminati, ne može se više podneti..
Ti to pokusavas da budes duhovit?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ''minareta''...A primetio sam da su stavili i nešto kao male krune na vrhu , hebote, šta rade iluminati, ne može se više podneti..

HAARP je postao toliko mocan da ga se plase i oni koji su ga izmislili.....oni su ga vec pustili na nekim lokacijama i on je infintliran i ne mogu mu nista sada imaju kakvu takvu kontrolu nad njim ali sve mi mirise da ce biti kao sto su se zezali sa sidom...pa se prosiri i otrglo se kontrole...pa most na Adi je u HAARP sistemu...no to je druga prica ono sto je ekstra je sto svakodnevno mozemo videti bar u poslednje vreme kako deluje a ako nastavi ovako a nastavice sigurno ima dva scenarija....ledeno doba ili podignut stepen do 5 sto bi bilo katastrofa u oba slucajeva ali krivi su ljudi tako da sami sebe vodimo u propast to je toliko tragikomicno.....u svakom slucaju to ce se desiti ljudska vrsta mora da nestane jednog dana setite se ko je sve bio na nasoj planeti npr.HAARP je cudo nevidjeno ali tesko zlo!
aj da vas zamolim da se vratite na temu.msm ljudi, nema leta...
![]()
E bude li mi taj HAARP shebao i septembar a idem na more...ZAPALICU GA![]()
Neka ga premeste u Srbiju. Ovde bi im oma otpisali dug ili ga nabacili na grbaču narodu.Искључили хаарп, нису имали да плате струју...