HAARP

haarp utice na klimu...

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
evo jedne misteriozne duge, ili šta li je već ovo:

BMunvtPCQAAlatI.jpg

uzgred, slika je snimljena u etiopiji i maestralna je.

Dobro je da ovo niko nije fotografisao kod nas, ali jeste u okruženju, tačnije u Slavoniji. Ako Tajna svetska vlada namerno izazove novo ledeno doba, uz pomoć HAARP-a, sve znad Slovenije biće pod debelim naslagama leda, dakle veći deo severne hemisfere, pola USA i cela Kanada, kao i veći deo Evrope, a mi u Vojvodini i ljudi na Balkanu, Apeninskom i Pirinejskom poluostrvu će biti u stalnoj, mada teško podnošljivoj zimi. Zadnje što će ljudi na krajnjem severu videti biće obrnute duge...

Više o tome ovde:

http://matrixworldhr.wordpress.com/2013/06/07/obrnute-duge-i-naglo-zaledivanje-gornjih-dijelova-atmosfere-najava-ledenog-doba

Šta mislite o ovome?

Nigde nema potvrde te priče od bilo kakvog stručnjaka ili naučnika sem članova Matrix World-a koji ni blizu nisu stručni da daju bilo kakve zaključke. Sam naziv "Matrix World" dovoljno govori. Inače taj fenommen je prirodan i nema veze sa HARRP-om. Zadnjih dana je zemlja bila zapljusnuta sa jakim solarnim vetrovima pa su tu i klimatske promene pa ne možemo na sve promene okriviti HAARP. Biće još mnogo fenomena koje nikakve veze nemaju sa HAARP-om. Na Jupiteru se isto dešava vlo neobična i neobjašnjiva pojava, pa šta sada treba da kažemo kako su tamo Amerikanci otišli pa isprobavaju HAARP, ili da gađaju Jupiter sa zemlje sa HARRP-om ili da izmislimo nešto treće?

Šta mislite o ovome?

Vodena para se na niskim pemperaturama kondezuje i smrzava u sitne kristale koji se javljaju uvijek na većim visinama đe je temperatura po -70 i više stepeni. Svjetlos se na tim kristalima rasipa jendako kao na kapima kiše kod standardne duge i tako nastaje ta optička pojava inače prozvana halo. Ona je svakodnevna pojava zimi i na manjim visinama a ljeti samo na većim visinama đe se javljau obalci cirusi. sve je to odavbno primjećeno

da ode i fotografise HAARP sistem da ga konacno vidimo

trazi se i bilo ko koga ne mrzi a zivi blizu moze i on da fotografise da vidimo

toliko se tandrlja o HAARP sistemu a niko za svo ovo vreme nije dostavio ni jednu pisljivu fotografiju sa lica mesta

Nema toga... 1001 put se na politici klepetalo o tome. Sistem nikada nije ni bio postavljen u Srbiji. Javio se Amer koji je jedini i radio oko te jedne jedine antene... Antene od 2,6 metara postavljene na krovu zgrade Instituta za fiziku u Zemunu. I demantovao je da je ikada ista postojalo u Barajevu. Licno sam pregledao sve snimke po google earthu - i nigde nista slicno tamo nema. Njive, porodicne kuce i to je sve.
Slika koja se potura je sa Aljaske, sa mnostvom antena, koje moraju da zauzmu bar 100 sa 100 metara - nesto tako je tesko da se sakrije - iz cega je i logican zakljucak: haarp u Srbiji do sada nije postojao. Mozda u buducnosti bude, ali proslost nam je kristalno cista.

Za ovih par godina bi bar neko bar negde bar nekada postavio sliku sa pitanjem "a sta je uopste ovo?". Slike nema -> haarpa nema.

Nema toga... 1001 put se na politici klepetalo o tome. Sistem nikada nije ni bio postavljen u Srbiji. Javio se Amer koji je jedini i radio oko te jedne jedine antene... Antene od 2,6 metara postavljene na krovu zgrade Instituta za fiziku u Zemunu. I demantovao je da je ikada ista postojalo u Barajevu. Licno sam pregledao sve snimke po google earthu - i nigde nista slicno tamo nema. Njive, porodicne kuce i to je sve.
Slika koja se potura je sa Aljaske, sa mnostvom antena, koje moraju da zauzmu bar 100 sa 100 metara - nesto tako je tesko da se sakrije - iz cega je i logican zakljucak: haarp u Srbiji do sada nije postojao. Mozda u buducnosti bude, ali proslost nam je kristalno cista.

Za ovih par godina bi bar neko bar negde bar nekada postavio sliku sa pitanjem "a sta je uopste ovo?". Slike nema -> haarpa nema.

pa eno otvorise temu na politici opet, zatvori je ili prebaci na misterije spoji sa postojecim

Ево ја сам из Барајева и усликао сам неку чудну антену. Ипак постоји..

Jeste,to je to...
Platine,ti radiš za žute čim odbijaš da prihvatiš činjenično stanje i alatku sa kojim nam NATO plaćenici i Američki šovinisti ispiru mozak...
Ako se malo bolje zagledate u sliku primetićete da je luk na držaču antene,napravljen pod specijalnim uglom i radijusom nemogućim za kopiranje i lociranje,što doprinosi veliku prednost ovom modelu kao i lagano širenje tih radioaktivnih talasa kojim se uništava naša inteligencija...
Ebote,kad pomislim da sam sve ove godine ismejavao one klerofašiste Tihog,Mačka,poznavaoca tvari,onog E, ne znam na koliko stepeni,lepog Boru i ostale,a oni su sve vreme bili u pravu...

Jeste,to je to...
Platine,ti radiš za žute čim odbijaš da prihvatiš činjenično stanje i alatku sa kojim nam NATO plaćenici i Američki šovinisti ispiru mozak...
Ako se malo bolje zagledate u sliku primetićete da je luk na držaču antene,napravljen pod specijalnim uglom i radijusom nemogućim za kopiranje i lociranje,što doprinosi veliku prednost ovom modelu kao i lagano širenje tih radioaktivnih talasa kojim se uništava naša inteligencija...
Ebote,kad pomislim da sam sve ove godine ismejavao one klerofašiste Tihog,Mačka,poznavaoca tvari,onog E, ne znam na koliko stepeni,lepog Boru i ostale,a oni su sve vreme bili u pravu...

Такође да додам, антена је у тренутку у ком је сликана била окренута према југозападу тј. према Јадрану. То се може приметити по сенци која пада на овај прозор од купатила на кући. Сви смо сведоци да у последње време облаци, невреме као оно јуче долазе са југозапада. Осим обичног невремена долази и до појаве ''црвених и жутих облака'' из Сахаре доносећи нам не само град величине јабуке него и песак, па се логиком може закључити да Амери хоће да наше подручје претворе у пустињу.

Наравно антена може да се врти у свим смеровима, али тренутно њен положај је такав и остаће до октобра ове године.

Такође да додам, антена је у тренутку у ком је сликана била окренута према југозападу тј. према Јадрану. То се може приметити по сенци која пада на овај прозор од купатила на кући. Сви смо сведоци да у последње време облаци, невреме као оно јуче долазе са југозапада. Осим обичног невремена долази и до појаве ''црвених и жутих облака'' из Сахаре доносећи нам не само град величине јабуке него и песак, па се логиком може закључити да Амери хоће да наше подручје претворе у пустињу.

Наравно антена може да се врти у свим смеровима, али тренутно њен положај је такав и остаће до октобра ове године.

Ebote,pa to je sasvim tačno...pesak iz Sahare,grad,vrućine...Tačno će nas pretvoriti u pustinju,navući nam naftu i onda exploatisati,kao što exploatišu i nekada najrazvijeniji i najbogatiji kraj u Srbiji,a bogami i u Evropi - Kosovo...
I sve to zbog one antene...
Da nije tako dobro čuvana od američkih špijunskih satelita i francuskih avasta,i da imamo nekog novog Gavrila sa principom,valjalo bi srušiti tu antenu,taj izvor zla...

Poslednja izmena:
Ebote,pa to je sasvim tačno...pesak iz Sahare,grad,vrućine...Tačno će nas pretvoriti u pustinju,navući nam naftu i onda exploatisati,kao što exploatišu i nekada najrazvijeniji i najbogatiji kraj u Srbiji,a bogami i u Evropi - Kosovo...
I sve to zbog one antene...
Da nije tako dobro čuvana od američkih špijunskih satelita i francuskih avasta,i da imamo nekog novog Gavrila sa principom,valjalo bi srušiti tu antenu,taj izvor zla...

Тешко пријатељу мој. Антена се налази на крову, а окружена је неприступачним подручјем зараслим у шљивике. А и у овој кући су вероватно амерички агенти прерушени у српске баке и домаћице. Испод крова је вероватно неки ПВО систем па тако не бисмо могли ни из ваздуха деловати.

Тешко пријатељу мој. Антена се налази на крову, а окружена је неприступачним подручјем зараслим у шљивике. А и у овој кући су вероватно амерички агенти прерушени у српске баке и домаћице. Испод крова је вероватно неки ПВО систем па тако не бисмо могли ни из ваздуха деловати.

Dal bi motorka stilovka sa mačem od po metra mogla barem prići nosaču u tišini i delovati sa zemlje inkognito i saseći antenu u korenu?
S obzirom na debljinu nosača,računam da bi se cela operacija mogla završiti u roku od cirka oko 75 sec.
Mislim da bi se prerušeni američki agenti teško mogli snaći za to vreme,a ne verujem ni da francuski avasti mogu prići Barajevu za 75 sec iz Pariza...
Naravno,prvo bi trebalo obaviti detaljne tehničke pripreme za takvu akciju,kao što su oštrenje lanca uskom turpijicom,provera ulja za lanac,kao i sipanje original mešavine sa dvotaktolom..
motorka....jpg
.

Poslednja izmena:
ne brisemo postove nego sam sve teme o haarpu sklonila u ovu jednu kako bi bilo lakse da ispratimo celu pricu. ovde ima dosta postova od pre par godina koji se bave postavljanjem haarp antena u srbiji :cool:

Možda ne ti Mico, al meni nestade dosta postova.

Kako god . Koga tema interesuje obavestiče se već, a kome je do zajebancije nek se zajebava, šta bi mu ja.

Možda ne ti Mico, al meni nestade dosta postova.

Kako god . Koga tema interesuje obavestiče se već, a kome je do zajebancije nek se zajebava, šta bi mu ja.

verovatno je kolega platin sa politike izbrisao postove i prebacio temu ovde. meni i dalje nije jasno zasto se o tome ne diskutuje i na politici, jer ono sto nam rade amerikanci nije nikakva bajka i nije nimalo naivno. ali hajde..

nego da nastavimo dalje... junski sneg u rusiji i ukrajini!

Ukraine and Russia hit by extreme cold snap and heavy snow
Cold weather has killed 37 people in Ukraine so far this month as temperatures reached minus 23 Celsius in parts of the former Soviet republic. Night temperatures are expected to drop to -28C in northern, central and eastern Ukraine this week. The cold snap followed heavy snowfall which left some areas covered with as much as 53 cm (21 inches) of snow. Cars were blocked for 18 kilometres (11 miles) overnight on Saturday on the main road between the capital Kiev and Lviv, officials said.
Picture: REUTERS/Marian Striltsiv
ukraine-snow_2430881k.jpg

pa nek mi neko kaze da je to sasvim prirodna pojava.

Jeste,to je to...
Трауме су остале.
Реално.
:cepanje:
:tambalamba:

i ovu anketu da menjate,blatite ime naseg divnog plemenitog tesle.

koji ckura oruzje ?!?!?!?
ono sto cini oruzje oruzjem je primena u svrhu a ne postojanje
i kasika moze da hrani bebu kasicom a moze i da prekolje.jel to oruzje ?

Back