Da nastavim pricu o povezanosti ENERGETSKIH OBJEKATA SA HAARPOM...
Dakle jasno je kao dan da se energetski objekti, bilo Termoelektrane, ili Hidroelektrane ili Nuklearne elektrane KORISTE NA NEKI HIBRIDNI NACIN ZA MANIPULACIJU KLIMOM !!!
Pa tako kao sto rekoh nije slucajno sto su tzv "Biblijske poplave" 2014. kod nas...(a ustvari od strane ZLIH LJUDI PROIZVEDENE...) se desile u zoni:
1) TE Nikola Tesla u OBRENOVCU (gde je i bilo najvece poslednicno dejstvo)
2) TE KOLUBARA... gde su pak povrsinske jame na kraju ce se pokazati spasile donekle Obrenovac od jos vece katastrofe, a mozda i sam Novi Beograd...
3) HE ZVORNIK = Kataklizma u Malom Zvorniku i KRUPNJU... odroni i sl...
4) HE Djerdap 1,2... = Kataklizma u Tekiji i jos nekim mestima u zoni HE Djerdap u proteklih par godina...
5) TE Obilic A na Kosovu !!! Kao sto vec rekoh...par nedelja posle majskih poplava 2014., tj 2-3 nedelje posle... imali smo ovu vest:
EKSPLOZIJA U TERMOELEKTRANI OBILIĆ: Izvučeno telo nastradalog radnika, potraga za ostalima u toku!
http://www.kurir.rs/crna-hronika/14...moelektrani-obilic-ima-poginulih-i-povredenih
Ta eksplozija je usledila verovatno zbog manipulacije tom Teremolektranom za svrhe HAARP-om izazvanih poplava u Obrenovcu...
Dakle njeni kapaciteti tj sistemi su se pregrejali verovatno...usled hibridne zloupotrebe...
Potom u BiH... najgore je prosao Doboj, u blizini kojeg se nalazi
6) TE Stanari...
Delimicno je za "podizanje nivoa" Save tj za formiranje ovog HAARP ciklona koji je tada nazvan TAMARA... verovatno koristena i Nuklearna Elektrana Krško u Sloveniji...ali ipak to nije bilo tolikog obima...fokus je bio na podizanju Kolubare, Drine, Morave i sl dakle ciljali su se upravo OBRENOVAC i BEOGRAD...ali nisu stigli toliko da podignu Savu...kako bi jos vise ugrozili Obrenovac i sam Beograd...
Kazem ciljali su se verovatno HAARPom, ali je pogodjen samo Obrenovac...a Beograd je sam Bog spasio preusmerivsi silne vode u Kolubarske bazene...
Bila je to prava HAARP-OVSKA KLIMATSKA KOLUBARSKA BITKA !!!
I nije slucajno napadnut Obrenovac i hibridno koristeni potencijali najvaznijeg energetskog objekta u zemlji = TE NIKOLA TESLA !!!
Posto HAARP upravo zloupotrebljava Teslina otkrica i istrazivanja...
....