Узми рачун и победи 2024

Evo iz prve ruke, mom burazeru je izvucena neka treca novcana nagrada namestena svojevremeno u nekim kolko tolko postenijim vremenima
Pre par godina na onim stapicima od sladoleda izvucen bmw,ako je taj dobitnik u zivotu pojeo sladoled ubi me ,mojne se zanosite da ce neko nenapredan dobiti ista
A što da ne proba(ko god)
Ne mora da se plati ništa.
Kupuje ionako. Samo treba se setiti da uzneš račun.
Ja volim te nagradne igre kad se šalju kodovi od koje čega :D.
Šerpe,tiganj tepsija,džezva(Metalac) ,tanjire,čaše od Koka kole, koju krkaju komšije umesto vode čak sam i njima uzimala svašta. Imam čaše šveps, hajneken,zaječarsko pivo, majicu i torbu hajneken.
Dosta toga sam razdavala.
Meni super i što dobijem :)

A što da ne proba(ko god)
Ne mora da se plati ništa.
Kupuje ionako. Samo treba se setiti da uzneš račun.
Ja volim te nagradne igre kad se šalju kodovi od koje čega :D.
Šerpe,tiganj tepsija,džezva(Metalac) ,tanjire,čaše od Koka kole, koju krkaju komšije umesto vode čak sam i njima uzimala svašta. Imam čaše šveps, hajneken,zaječarsko pivo, majicu i torbu hajneken.
Dosta toga sam razdavala.
Meni super i što dobijem :)
Pa valjda je i kocka vid zavisnosti,mozda ovo ne kosta nista a mozda ako neko dobije pocne da ulaze pa zagrize mamac,mislim lako je namestiti ,tako su priznali da su loto namestali dal bugari ne drzi me za rec,aj jednom nego zilion puta se provali pljacka a isto toliko je ljudi manipulisano kad nastavlja da igra kako sviraju

samo serendate. pogledaj ko su dobitnici iz proslog kola. vecinom sirotinja koja je bila na socijali. nego je nas narod proklet i svugde vidi neku podvalu
Svako u drugima vidi sebe.

Lopov se najviše plaši da će biti pokraden.

Onaj ko bi, da može, uvek namesito nagradnu igru, takođe misli da je svaka nagradna igra obavezno nameštena. Ovde tačno vidiš ko je ko.

Нико од нас овде не крије себе,
а то што препознајемо исте или супротне типове у околини,
то је нормално, то се прво примети.

Тако да модеру, не кочи и не плаши нас,
то се ни теби не исплати !

Нико од нас овде не крије себе,
а то што препознајемо исте или супротне типове у околини,
то је нормално, то се прво примети.

Тако да модеру, не кочи и не плаши нас,
то се ни теби не исплати !
Ne znam koga kočim time što kažem da se onaj ko i sam ne preže od prevare najpre i najviše plašiti da će neko da ga prevari.

Ne znam koga kočim time što kažem da se onaj ko i sam ne preže od prevare najpre i najviše plašiti da će neko da ga prevari.

Па има млађих људи, плашљивијих,
који кад им кажеш открио си се, они се препадну па заћуте ...

Осим тога ово је форум о заверама, римембр ?

Lopov se najviše plaši da će biti pokraden.

Onaj ko bi, da može, uvek namesito nagradnu igru, takođe misli da je svaka nagradna igra obavezno nameštena. Ovde tačno vidiš ko je ko.
naravno, ko god se rodio i odrastao na ovim prostorima zna da je muljanje i namestaljka svakodnevnica na svakom nivou u Srbiji, pa imam razumevanja.
ali ovaj put nisu u pravu. slucajno sam video emisiju sa dobitnicima, ugl bili kirijasi i sirotinja

naravno, ko god se rodio i odrastao na ovim prostorima zna da je muljanje i namestaljka svakodnevnica na svakom nivou u Srbiji, pa imam razumevanja.
ali ovaj put nisu u pravu. slucajno sam video emisiju sa dobitnicima, ugl bili kirijasi i sirotinja

Треба то проверити кроз неко време, годину дана рецимо.
У софистициране преварне радње спада и додела награда потплаћеној сиротињи ( за 500 евра би све учинили)
која је у обавези да врати награду кад прође неко време.

То су управо радили Саша Поповић и екипа у наградној игри са Мерцедесима А класе.

Zašto neki računi ne učestvuju u nagradnoj igri? Ovogodišnji naravno.
I to ne svaki put? Od čega zavisi da npr neki od računa iz (skroz dobre)pekare učestvuju a neki ne.
Znam da su oni lideri kad je u pitanju naplata bez kucanja i izdavanja računa ali i kad daju ne važi svaki. Često daju i račune koje imaju pored kase. Računaju valjda da ljudi ne gledaju, ali kupiš pitu dobiješ račun za kiflu...

Zašto neki računi ne učestvuju u nagradnoj igri? Ovogodišnji naravno.
I to ne svaki put? Od čega zavisi da npr neki od računa iz (skroz dobre)pekare učestvuju a neki ne.
Znam da su oni lideri kad je u pitanju naplata bez kucanja i izdavanja računa ali i kad daju ne važi svaki. Često daju i račune koje imaju pored kase. Računaju valjda da ljudi ne gledaju, ali kupiš pitu dobiješ račun za kiflu...
Zavisi od toga da li je ucesnik clan sns-a.

Back