Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Treba mi pomoc unpred hvala ako neko zna resenje.Uglavnom po mom misljenju crko mi je Explorer, jer kad pokusam da udjem u bilo koji folder komp mi se skroz zablokora CPU pokazuje 100% ali nemoze da otvori ni jedan folder tako da moram da resetujem kompjuter, pomocu Total Comander-a sve funkcionose dobro,i svi programi rade sasvim dobro. A kada se pokrene Internet Explorer Browswer ista situacija CPU pokazuje 100% i jedva se iskljucuje sa task menaderom zato sad moram da koristim MNS.Probao sam i oporavak sistema i proveru gresaka na hardu nije pomoglo, neznam sta bi trebalo da uradim, mozda da deinstaliran WindowsXP-Profesional pa ponovo instaliram, ako neko zna lakse resenje super
Treba mi pomoc unpred hvala ako neko zna resenje.Uglavnom po mom misljenju crko mi je Explorer, jer kad pokusam da udjem u bilo koji folder komp mi se skroz zablokora CPU pokazuje 100% ali nemoze da otvori ni jedan folder tako da moram da resetujem kompjuter, pomocu Total Comander-a sve funkcionose dobro,i svi programi rade sasvim dobro. A kada se pokrene Internet Explorer Browswer ista situacija CPU pokazuje 100% i jedva se iskljucuje sa task menaderom zato sad moram da koristim MNS.Probao sam i oporavak sistema i proveru gresaka na hardu nije pomoglo, neznam sta bi trebalo da uradim, mozda da deinstaliran WindowsXP-Profesional pa ponovo instaliram, ako neko zna lakse resenje super
Ako lezi problem u IE onda probaj da ga ponovno instaliras, znaci idi na Start/Run i ukucaj ovaj kod rundll32.exe setupapi,InstallHinfSection DefaultInstall 132 %windir%\inf\ie.inf Pozdrav
Ako bas ne mozes da se naviknes na Totcom... onda ti je 2XExplorer zakon.
Isti je kao i ovaj explorer, samo imas tri umesto dva prozora sto je odlicno za prebacivanje...
Imas i tonu precica sa strane. U stvari kombinacija Explorera i Komandera, ali vise vuce na explorer tako da ces se sigurno navici.
Ako hoces mogu ti ga poslati Mail-om....
A sto se tice IE-a njega batali i predji na bilo sta drugo sto ne lici na IE....
Skoro svi Browseri su ti bolji od IE-a....