Gwen Stefani

ma kakav stil i oblačenje...to je nju pod stare dane uhvatio pubertet, pa oće da privuće pažnju sparivanjem raznih neuklopivih krpa.....Muzika joj je obična, ništa posebno. A one pesme poput Sweet Escape i Rich Girl su užas...a 4 in the morning smara ubitačno....kao i ona zaebancija sa Alisom u Zemlji čuda.....sve samo zamlaćivanje....

ma e ...trebalo bi da promeni boju koze,pol...pa da bude neobichno.i po mogucnosti da postane pedofil u medjuvremenu
 
ma kakav stil i oblačenje...to je nju pod stare dane uhvatio pubertet, pa oće da privuće pažnju sparivanjem raznih neuklopivih krpa..

Ona je pre 2-3 godine počela da dizajnira.
Ne znam da li si gledala slike, ali vidi se da je kreativna, i kada su je ljudi iz sveta mode prihvatili i ocenili njene kreacije kao kvalitetne to je onda nešto više od puberteta i spajanja neuklapivih krpa..
Mada to je tvoje mišljenje...
Svi redom poznati pevači su pokušavali da kreiraju odeću, ali nikome to nije pošlo za rukom sem Gven.
 
I meni se svidja Gwen...4 in the morning je dobra pesma.Pored te ima jos dosta kvalitetnih,i kad je bila u NoDoubt,i sada,solo.Najvise mi se dopadaju Don`t speak,Cool,It`s my life...:)
I cini mi se da je skromna,da se ne ponasa previse kao zvezda...Slatka je...Ima lep glas,mada kada sam gledala snimak sa nastupa uzivo,nisam bas bila odusevljena...:-?
Cula sam i EarlyWinter,nije losa pesma,mada se meni sada samo 4in the morning mota po glavi:lol:
 
za raspale metalke od stotinu kila koje su usle u svet metala samo da bi izlechile komplexe ..imam specijalne pesme u telefonu pa kad mi je dosadno u busu i vidim ih odmah ih pustim da bi me one pogledlae onim darkerskim pogledom pune mrznje.
 
ma kakav stil i oblačenje...to je nju pod stare dane uhvatio pubertet, pa oće da privuće pažnju sparivanjem raznih neuklopivih krpa.....Muzika joj je obična, ništa posebno. A one pesme poput Sweet Escape i Rich Girl su užas...a 4 in the morning smara ubitačno....kao i ona z*********a sa Alisom u Zemlji čuda.....sve samo zamlaćivanje....




Za razliku od Majkl Dzeksona,a...? :)

joj boze,kako vas glupix ima....
 
Gwen je počela kao "nevaljala devojčica" koju je briga kako izgleda i kako se oblači. Međutim, lova ju je uzela po svoje i rešila je da se trudi da izgleda Fency. Odjednom je počela da se farba u belo, tapirane frizure, nikako se nije uklapala u svoju grupu običnih momaka. Napokon je započela solo karijeru. Malo je naučila da se bolje oblači, malo bolje frizure i dalje naravno Fency. Vidim puštaju njene spotove na Fashion TV. Hvale je kako ume da se obuče, pa nosi garderobu poznati kreatora, sada i sama kreira... :-? blajk. Sada je samo važno kako se obukla u tom i tom spotu, kako je vitka, kako dobro izgleda... Njene pesme su potpuno bezlične i dosadne.
 
kakvi ste smarači vi što mi na svaki post odgovorite nekim poredjenjem s majklom....:roll: ne mogu ni jednom da vodim konverzaciju bez pominjanja majkla....užasni ste!!

Hehe,gde si Kejti?;)
Inace ne volim Gwen Stefani, mislim od kad je postala solo pevacica ne podnosim je...dok je No Doubt vec imao neke veze s muzikom...Jel slusao neko starije pesme ND- Sometimes, Greener Pastures, Open the gate...i tako to...
 

Back
Top