Gutanje sperme?

• Začetnik teme Začetnik teme NoNameGirl
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
aleksandra160583:
Recimo,da si to uradila iz ljubavi,nadam se da volis svog decka,ali da li si se zapitala da li bi on to isto za tebe uradio,tj. sto ga ne zamolis za jedan ********!!Sto da ne??Kad vole,nek izvole :twisted:

Sta sad covek da ti kaze? Samo ce postane jos jedna smarna diskusija...

Ajde da te iznenadim: ima zenskih osoba koje ce "dozvoliti" partneru da im svrsi u usta jer to (one) vole, a da nema ljubavi.

Surprise No.2: kako se muskarci mole za ********? Mislis da popusis nekom pe_deru, a da ga posle zamolis da ode kod svog decka da mu popusi?

...

Incognito:
Sta cu, neke stvari su jace od mene...

A ako si se udebljala, zna se koji je nacin najbolji za gubitak kalorija :mrgreen:

A znam ja sta si rekla, al' pitam sta si mislila... Znam te pusko dok si pistolj bila :mrgreen:
Pocelo je salo da mi stvara oko struka, prvi put u zivotu... :shock: :?
Koja je najbolja poza za njegovo skidanje...? :mrgreen:

Pa nekako mi logicno, za mrsavljenje tog dela, ona poza: ti odozgo, naslonis se rukama na ramena tvog izabranika, a onda se nabadas samo sto donji deo tela pomeras... Tu ce definitivno da rade trbusni misici ;)

A mozes i za zagrevanje da odradis striptiz sa trbusnim plesom...

Ponavljati terapiju sve dok se taj 'visak' ne izgubi :mrgreen: ... Ili bar dok druga strana moze da izdrzi tempo (za tebe uopste ne sumnjam :lol: )

Maločas u kuću
Udario grom.

Dovukli su lovci
U temicu top.

Iskočio qrčić
Iz gaćica - hop!

Gazdinka međutim
Hrabra ženka bila

Spermice se nije
Uplašila
icon_mrgreen.gif

znas te sta, vi zenske toliko se folirate da vam nema premca.
samo da znate da nijednoj ne verujem,izuzev NoNameGirl koja je toliko bila srecna sto su najela onoga sto i nije bas za jelo,jadnica,pa je pokrenula temu, a onda su sve ostale krenule da se trkaju sa njom.
ja se licno drzim one poslovice:'sve je dobro kad se dobro svrsi', a sta cete vi zenske da radite sa tim,da mazete na grudi,da gutate ili da mozda sacuvate u nekoj epruvetici kao dokaz za placenje alimentacije(dobro, nismo stigli dotle), mene kao i sve muske bas i nije mnogo briga,ako hocemo da budemo iskreni.
sitni su poeni koje cete od nas na taj nacin pokupiti.

Jason_Bourne:
znas te sta, vi zenske toliko se folirate da vam nema premca.
samo da znate da nijednoj ne verujem,izuzev NoNameGirl koja je toliko bila srecna sto su najela onoga sto i nije bas za jelo,jadnica,pa je pokrenula temu, a onda su sve ostale krenule da se trkaju sa njom.
ja se licno drzim one poslovice:'sve je dobro kad se dobro svrsi', a sta cete vi zenske da radite sa tim,da mazete na grudi,da gutate ili da mozda sacuvate u nekoj epruvetici kao dokaz za placenje alimentacije(dobro, nismo stigli dotle), mene kao i sve muske bas i nije mnogo briga,ako hocemo da budemo iskreni.
sitni su poeni koje cete od nas na taj nacin pokupiti.

O cemu ti pricas? Mi ovde pricamo o sex-u...

Bad_Wolf:
psy:
Bad_Wolf:
psy:
Bad_Wolf:
Ajde da te iznenadim: ima zenskih osoba koje ce "dozvoliti" partneru da im svrsi u usta jer to (one) vole, a da nema ljubavi.
...

mislish ima rava

Ne nisam mislio da su takve osobe "rave".

jesu jesu :twisted:

Mozda jesu, ali ja ne mislim tako!

Zamolio bi te da citas pazljivije, barem ono sto ja napisem, a ti citiras. Tek da nas sto vise distanciraju... :twisted:

pa dovoljno je ovo shto sam obelezio,da shvatim iz kog si fazona :twisted: ma bre shto vishe takvih osoba to bolje,sad zvale se one rave ili cave....Kakve veze ima!

psy:
Bad_Wolf:
psy:
Bad_Wolf:
psy:
Bad_Wolf:
...

mislish ima rava

Ne nisam mislio da su takve osobe "rave".

jesu jesu :twisted:

Mozda jesu, ali ja ne mislim tako!

Zamolio bi te da citas pazljivije, barem ono sto ja napisem, a ti citiras. Tek da nas sto vise distanciraju... :twisted:

pa dovoljno je ovo shto sam obelezio,da shvatim iz kog si fazona :twisted: ma bre shto vishe takvih osoba to bolje,sad zvale se one rave ili cave....Kakve veze ima!

Ima veze, ali ti to nisi, izgleda, u stanju da shvatis.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back