Gutanje sperme?

• Začetnik teme Začetnik teme NoNameGirl
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
love-smiley-082.gif

Kad pomenu putovanje setih se jednog ... moj ex radio u inostranstvu (Evropa) neko vreme (a mi, ostali, se porodichno spremali na preselenje) i trebalo je i ja da odem tamo da izvidim stvar, ali nije sad to bila neka zurba, deca su zavrshavala ovde shkolsku godinu .. elem, on je dosao na par dana kolima (bitan momenat) da se vidimo i pitao me da li idem sa njim ... reko`, ma jok, drugi put cu ... i proshlo par dana, spremio se on za povratak, tu je josh nekih pola sata i meni odjednom dune da bih i ja mogla sa njim, odjednom mi se priputovalo .. i tako, caskom sam se spakovala, ishla i ja tamo na par dana, ali sam morala da istrpim usput prebacivanje u vezi sa svojom neozbiljnoshcu. A ja sam savrsheno ozbiljna, jedino shto sam malo nepredvidiva.

No, da se vratim na Kojota ... shta kazesh, neobichni ti hirovi .. osecam da je neka perverzija ..daj nagovesti malko .. :)

kojote:
Ma džaba, mogu da ti pričam do sutra, nije to to... Ali jeste sve ekstremno, počev od ekstremnih sportova koje obožavam, pljuvanje u vis ... putovanja po egzotičnim mestima, tramvajem do " Poslednje šanse "... krstarenja, to je ono : staviš drveni krstić, pa šetaš po Kališu ... vožnje kolima zaprežnim, ako je deficit kod kočijaša ... i motorom sa testere - motorke, kada ne gleda poslovođa ..., egzotičnih jela i pića, cela konzerva sardine i pivo, mlako ...ekstravagantnog stila odevanja... više puta privođen na policiju, pa prosleđivan do " Laze ... ", Neću više o svom ekstavagantnom stilu života, razjariću sirotinju-raju. Pokušaj da zamisliš, kakav sam tek u krevetu... Jadan je Kojot, veruj mi :)
:lol: !!!

kojote:
Ma džaba, mogu da ti pričam do sutra, nije to to... Ali jeste sve ekstremno, počev od ekstremnih sportova koje obožavam, putovanja po egzotičnim mestima, krstarenja, vožnje kolima i motorom, egzotičnih jela i pića, ekstravagantnog stila odevanja... Neću više o svom ekstavagantnom stilu života, razjariću sirotinju-raju. Pokušaj da zamisliš, kakav sam tek u krevetu... Jedan je Kojot, veruj mi :)
Ja ti verujem :-D Mada imam poverenja i u Krvoloka :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back