Psihologue
Buduća legenda
- Poruka
- 37.380
Mogu reći da je GUTANJE sperme devojkama postalo
kao dobar dan..
kao dobar dan..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dragantaur:a ko je spominjao gutanje...normalni sexualni cin izmedju muskarca i zene..
Pa gde si ti jbote 100 godina?Psihologue:Mogu reći da je GUTANJE sperme devojkama postalo
kao dobar dan..
Mogu reći da je GUTANJE sperme devojkama postalo
kao dobar dan..
Verovatno si se prolepšala i izglancala zube...Vesela_zena_beogradska:Ma devojke osim sperme shtoshta gutaju, a onda kad postanu zene nece vishe nishta da gutaju. (lichni primer)![]()
Lexa:Pa gde si ti jbote 100 godina?![]()
Verovatno si se prolepšala i izglancala zube...
Naime, muškarac poput Kojota je veoma, veoma hirovit... a obično se u takvog ženka poput tebe zaljubi do ušiju, pa rado guta njegovu spermu i sve njegove hirove pride (najširi smisao te reči se podrazumeva).
prilicno si iskrena..kapiram da te muskarci obozavaju..pogotovu partnerVesela_zena_beogradska:Wrong .. ja se zaljubim u onoga ko meni ispunjava hirove i prosto me kupi svojom trpeljivoshcu + kita, naravno![]()
prihvatas i prihvataju te..svi imamo razlicite karaktere..delujes kao ok osobaVesela_zena_beogradska:Pa, oni koji su mi bili partneri jesu me obozavali, neko duze, neko krace, mada su mi moju narav uvek nabijali na nos, kao u shali ..
kojote:Ma džaba, mogu da ti pričam do sutra, nije to to... Ali jeste sve ekstremno, počev od ekstremnih sportova koje obožavam, pljuvanje u vis ... putovanja po egzotičnim mestima, tramvajem do " Poslednje šanse "... krstarenja, to je ono : staviš drveni krstić, pa šetaš po Kališu ... vožnje kolima zaprežnim, ako je deficit kod kočijaša ... i motorom sa testere - motorke, kada ne gleda poslovođa ..., egzotičnih jela i pića, cela konzerva sardine i pivo, mlako ...ekstravagantnog stila odevanja... više puta privođen na policiju, pa prosleđivan do " Laze ... ", Neću više o svom ekstavagantnom stilu života, razjariću sirotinju-raju. Pokušaj da zamisliš, kakav sam tek u krevetu... Jadan je Kojot, veruj mi![]()
Nije to smešno : poznajem čoveka, smešno bi tek bilo da je malo razrađivao samog sebe za ono : " Koja u krevetu ... " !!!
chika_doktor:i meni isto je vesela ok...
ps.moj broj telefona je +38151241555![]()
pps. ocekujem neku snosku![]()
NovaIsta:chiko, a jel smem i ja de te zovem?![]()
Ja ti verujem :-D Mada imam poverenja i u Krvolokakojote:Ma džaba, mogu da ti pričam do sutra, nije to to... Ali jeste sve ekstremno, počev od ekstremnih sportova koje obožavam, putovanja po egzotičnim mestima, krstarenja, vožnje kolima i motorom, egzotičnih jela i pića, ekstravagantnog stila odevanja... Neću više o svom ekstavagantnom stilu života, razjariću sirotinju-raju. Pokušaj da zamisliš, kakav sam tek u krevetu... Jedan je Kojot, veruj mi![]()
chika_doktor:naravno...samo je za tebe drugi broj telefona![]()