- Poruka
- 6.984
razumem te..naglasio sam goreStruja:Julijan iscrpan kao i uvek. lepo je objasnio, a bas sam htela da pomenem neke karakteristike.
dragane ovde ne govorimo o polno prenosivoj bolesti, nego o kontaktnoj alergiji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
razumem te..naglasio sam goreStruja:Julijan iscrpan kao i uvek. lepo je objasnio, a bas sam htela da pomenem neke karakteristike.
dragane ovde ne govorimo o polno prenosivoj bolesti, nego o kontaktnoj alergiji.
E, tard ae pali! Idi i drkaj ga na Federera, i gutaj gore napisano!Dragantaur:barem jurim zenske guze,za razliku od mekog koji se nudi muskarcima
to znam...imunitet cuvam,jer ne spavam sa svakom devojkom..Struja:zasto ne bi mogao?
posto telesne izlucevine mogu biti izazivaci alergije, postoje sigurno i takvi slucajevi.
mada, predpostavljam da ste tako iskusni stekli imunitet.
...oko 13% zzena je, manje (osip, peckanje i sl.) ili vishe (gushenje), alergichno na spermu svog partnera...Struja:zasto ne bi mogao?
posto telesne izlucevine mogu biti izazivaci alergije, postoje sigurno i takvi slucajevi.
mada, predpostavljam da ste tako iskusni stekli imunitet.
qq meni!klara_m:Eh, da
davnih vremena su imali običaj da prokunu nekog/neku
"Dabogda ti se ******/pič.ka ogadio/la"
i to nas sad stiže u vidu alergija
Maslachak:...oko 13% zzena je, manje (osip, peckanje i sl.) ili vishe (gushenje), alergichno na spermu svog partnera...
klara_m:Gle sad ovo
a mi u glas AMBROZIJA, AMBROZIJA
a to je zato što se stalno izdrkavaju po prirodi
MarkoL:Ne znaci nista...Jednostavno volim slobodne devojke bez predrasuda.Zasto bi mi nesto znecilo...Ne razumem
klara_m:Dolazim križnim putem do zaključka da su muškarci pre svega alergični na svoje sopstveno seme, zato ga i izbacuju, a da ne bi sami patili hoće i nas da upropaste
A ti Wolf, šta si se narogušio na mene
pa ja sam ljubitelj prirode i čuvam je
a kako ces ti da zatrudis kada se bojis sperme...klara_m:Dolazim križnim putem do zaključka da su muškarci pre svega alergični na svoje sopstveno seme, zato ga i izbacuju, a da ne bi sami patili hoće i nas da upropaste
A ti Wolf, šta si se narogušio na mene
pa ja sam ljubitelj prirode i čuvam je
Pa ja ustvari duboko verujem da je izuzetno mali broj nas alergičan na *****. Posebno na svoje. Jedimo, zato, govnaDragantaur:onda je vesela prvi slucaj za koji sam cuo da je alergicna na spermu..
:smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile:Lexa:Pa ja ustvari duboko verujem da je izuzetno mali broj nas alergičan na *****. Posebno na svoje. Jedimo, zato, govnaJupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :razz: :razz: :razz:
Original postavio Dragantaur
onda je vesela prvi slucaj za koji sam cuo da je alergicna na spermu..
Pa ja ustvari duboko verujem da je izuzetno mali broj nas alergičan na *****. Posebno na svoje. Jedimo, zato, govna Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Dragantaur:a kako ces ti da zatrudis kada se bojis sperme...
a ko je spominjao gutanje...normalni sexualni cin izmedju muskarca i zene..klara_m:A gutanjem sperme ću da zatrudnim
sunac li vam žaren
produžetak vrste i te priče
koje bre vrste,
ljudske vrste naravno
a kakve ja imam veze sa eskimskom ljudskom vrstom npr
I samo da znate, dinosaurusi i njim slični su se satrli od neke polne bolesti, lupetaju da je udario neki metorit, eeee, a bili su avangarda svog vremena i vladavine