Gutanje sperme?

• Začetnik teme Začetnik teme NoNameGirl
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Grupa američkih znanstvenika obavila je istraživanje iz kojeg je proizišlo da je od 1000 žena njih 130 alergično na spermu partnera. Komponenta koja bi mogla biti u korijenu te alergije varira o odnosu na način prehrane i lijekove koje on uzima. Reakcije poput urtikarije i problemi s disanjem mogu se manifestirati u nekoliko minuta nakon seksualnog odnosa. Uzročnik bolesti se ponovno dovodi u vezu s nedostatkom tolerancije od strane ženskog tijela na sjemenu tekućinu muškarca.

Simptomi su različiti i više-manje ozbiljni: od iritacije do vaginalne nadutosti koji nestaju u nekoliko minuta do opasnih napada urtikarije po cijelom tijelu i respiratornih poteškoća. Već je dugo poznato, tvrde stručnjaci, da postoje mnogi slučajevi nekompatibilnosti između muškog sjemena i genitalne ženske sluznice sposobnih da odmah nakon seksualnog odnosa kod žena izazov alergijsku reakciju lokalne prirode.

....da ne bude da sam izmislila.... :)
...i zavishi od ****** do ****** i od qrca do qrca.... :) - tj. ako sam alergichna tvoju ne znachi i da sam na njegovu.... :lol: :lol:

MarkoL:
Ne znaci nista...Jednostavno volim slobodne devojke bez predrasuda.Zasto bi mi nesto znecilo...Ne razumem

Predrasude i samo gutanje nemaju veze, kako ti mislis: moze da nema predrasuda, proba i kaze da to NE voli i vise nece to da radi.

A to sto ti volis one koje gutaju: sta ako ti neka prizna da te je sve te godine folirala i nije gutala, vec kada se ti okrenes... Sta onda? Prestajes da je volis?

Ja licno volim svrsh u usta, a da li ce ona da guta - to je njena stvar.

Dolazim križnim putem do zaključka da su muškarci pre svega alergični na svoje sopstveno seme, zato ga i izbacuju, a da ne bi sami patili hoće i nas da upropaste

A ti Wolf, šta si se narogušio na mene
pa ja sam ljubitelj prirode i čuvam je

klara_m:
Dolazim križnim putem do zaključka da su muškarci pre svega alergični na svoje sopstveno seme, zato ga i izbacuju, a da ne bi sami patili hoće i nas da upropaste

Ma nisam:oops:

Samo hocu da upropastim sto vise zanimljivih zenskih osoba... :twisted:

klara_m:

a kako ces ti da zatrudis kada se bojis sperme...

Ma šta ima veze. Bitno je da zaključimo da su gowna hranljiva, možda i lekovita :)
Ako nikome ne šteti, onda nekome koristi, a? Setimo se te inteligentnovickaste, multipraktične fraze našeg čuvenog glumca tog i tog.

Dragantaur:
a kako ces ti da zatrudis kada se bojis sperme...

A gutanjem sperme ću da zatrudnim
sunac li vam žaren
produžetak vrste i te priče
koje bre vrste,
ljudske vrste naravno
a kakve ja imam veze sa eskimskom ljudskom vrstom npr
I samo da znate, dinosaurusi i njim slični su se satrli od neke polne bolesti, lupetaju da je udario neki metorit, eeee, a bili su avangarda svog vremena i vladavine

klara_m:
A gutanjem sperme ću da zatrudnim
sunac li vam žaren
produžetak vrste i te priče
koje bre vrste,
ljudske vrste naravno
a kakve ja imam veze sa eskimskom ljudskom vrstom npr
I samo da znate, dinosaurusi i njim slični su se satrli od neke polne bolesti, lupetaju da je udario neki metorit, eeee, a bili su avangarda svog vremena i vladavine
a ko je spominjao gutanje...normalni sexualni cin izmedju muskarca i zene..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back