Gutanje sperme?

• Začetnik teme Začetnik teme NoNameGirl
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drug mi je pricao da je kresao neku ribu i svrsio joj je u usta....kada se okrenuo da joj da nesto da se obrise,da izbaci,ispljune sve to....ona se nasmejala i rekla:,,Hii,pa ja sam vec progutala..."
Njoj to dodje kao vocni jogurt.
A ja povracah slusajuci pricu.
Kako za koga. :lol:

Ne znaci nista...Jednostavno volim slobodne devojke bez predrasuda.Zasto bi mi nesto znecilo...Ne razumem

Ne sumnjam da neka devojka nece da guta jer ima predrasude, ali zamisli da ima i onih koje su probale i ne odgovara im ukus, sluzavost, gadljive su, i sl. Tako da ova tvoja veza izmedju slobode i gutanja uopshte ne drzi vodu. Pre bih rekla da postoji jaka veza izmedju gutanja i emocija, tojest, shto nam je neko miliji & drazi to nam je manji nivo gadljivosti za sve u vezi sa njim.

NoNameGirl:
Imam skoro 19 godina i letos sam to prvi put uradila svom decku i zakljucila da volim. Medjutim neke drugarice mi kazu da je to stetno, a neke da im se gadi.
Kakvo je vase iskustvo i koga uopste o tome da pitam?
Slusaj srce ja da ti kazem..znacisamo ti gutaj to ti je lekovito..ali ja to nikada necu staviti u svoj stomak..samo ti gutaj i gutaj ako ti se svidja nije bitno da li je stetno ili ne samo ti raspali..:)

Vesela_zena_beogradska:
Ne sumnjam da neka devojka nece da guta jer ima predrasude, ali zamisli da ima i onih koje su probale i ne odgovara im ukus, sluzavost, gadljive su, i sl. Tako da ova tvoja veza izmedju slobode i gutanja uopshte ne drzi vodu. Pre bih rekla da postoji jaka veza izmedju gutanja i emocija, tojest, shto nam je neko miliji & drazi to nam je manji nivo gadljivosti za sve u vezi sa njim.
u pravu si sto kazes...idem i malo dalje,pa kada devojci svrsim u usta i ja posle poruckam sta sam joj servirao....pa necu se gaditi na samog sebe i na partnera....onaj ko je sterilan,taj nek zivi sam sa sobom

Kod odrasle jedinke oko 65%, kod dece oko 75% voda.
da vodeni rastvor soli, masti, ugljenih hidrata i belancevina.
pa malo enzima (kataliticka funkcija) koji ucestvuju u sintetickim procesima belancevina.
citoplazma je cudo.
zivela citoplazma!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back