Ma zamislis samo da jedes vruce pihtije...gospodjica14:Bi ja, al ne smem, povračaču![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma zamislis samo da jedes vruce pihtije...gospodjica14:Bi ja, al ne smem, povračaču![]()
E ovakve volim....Copy_Cat:gutachica.
MarkoL:E ovakve volim....
Ne znaci nista...Jednostavno volim slobodne devojke bez predrasuda.Zasto bi mi nesto znecilo...Ne razumem
Evo tu smo ti de si?Todo_Mundo:DE STE FUFE I JEBBACI????????????????????????????? MAMU VAM!
mickos:To je nesto najlepse za svakog muskarca, a ne može da škodi samo ce ti se ten malo prolepsati ..
Slusaj srce ja da ti kazem..znacisamo ti gutaj to ti je lekovito..ali ja to nikada necu staviti u svoj stomak..samo ti gutaj i gutaj ako ti se svidja nije bitno da li je stetno ili ne samo ti raspali..NoNameGirl:Imam skoro 19 godina i letos sam to prvi put uradila svom decku i zakljucila da volim. Medjutim neke drugarice mi kazu da je to stetno, a neke da im se gadi.
Kakvo je vase iskustvo i koga uopste o tome da pitam?
Mrzim pihtije!!!! Fuuuuj! I hladne, a kamoli vruche, uh bre de me nadje s tim :???:MarkoL:Ma zamislis samo da jedes vruce pihtije...
sta dozivljavas? jos jedan orgazam?mickos:To je nesto najlepse za svakog muskarca, a ne može da škodi samo ce ti se ten malo prolepsati ....prema tome samo gutaj....!Micko
u pravu si sto kazes...idem i malo dalje,pa kada devojci svrsim u usta i ja posle poruckam sta sam joj servirao....pa necu se gaditi na samog sebe i na partnera....onaj ko je sterilan,taj nek zivi sam sa sobomVesela_zena_beogradska:Ne sumnjam da neka devojka nece da guta jer ima predrasude, ali zamisli da ima i onih koje su probale i ne odgovara im ukus, sluzavost, gadljive su, i sl. Tako da ova tvoja veza izmedju slobode i gutanja uopshte ne drzi vodu. Pre bih rekla da postoji jaka veza izmedju gutanja i emocija, tojest, shto nam je neko miliji & drazi to nam je manji nivo gadljivosti za sve u vezi sa njim.
Struja:Znam toliko.
Ali!
nisu cisti. A gde sluz?
Mislim da je Struja razmazena.Dragantaur:struja mnogo izvoljeva...