Gutanje sperme?

• Začetnik teme Začetnik teme NoNameGirl
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zgodan&nezgodan:
Ne zelim da provociram,samo mi je smesno,sto znam dosta devojaka(zena) slicnih vama...I jedino mi je zao sto ne verujem da ste u zivotu dominantne koliko se na forumu TRUDITE da budete...Zapitajte se jel zalosno to sto radite,ubedili ste sebe da ste OVDE samo da bi ubili vreme na poslu,inace da imate sta da radite ne bi dolazili ovde... :roll: xaxa...Pricate o nekom sexu,a ruku dajem da vam je muz prvi i poslednji sa kojim cete osetiti nesto na sta dajete veoma slikovite odgovore na forumu...i sto je jos gore,kad neko drugi da neki odg. koji se vama ne svidja vi se obrusite na njega...time dokazujuci koliko ste ustvari nesrecne...Pametne jeste,verovatno i sarmantne,mozda i lepe,ali ne znate koliko mislite da znate,glupost je ako mislite da vas godine chine iskusnijim...mislim da ipak PROZIVLJENE godine daju vise efekta...pozz

Ali ih godine svakako cine zrelijim. Btw, bez godina nema uslova za iskustvo...

NovaIsta:
AKO IMA PRAKTICNA NASTAVA JA NECU U SKOLU:P
pa bas zato i treba da se ide.
el ste videle onaj klipic kako u japanu ili kini ne znam tacno, uzimaju uzorke sperme?
e ljudi moji svasta na ovom internetu moze da se vidi.
dakle, cike leze u redu na stolovima,sve cisto uredno, institucija, u zelenim mantilicima, a tete u punoj opremi, sa hiruskim rukavicama im drndaju pise.

Struja:
pa bas zato i treba da se ide.
el ste videle onaj klipic kako u japanu ili kini ne znam tacno, uzimaju uzorke sperme?
e ljudi moji svasta na ovom internetu moze da se vidi.
dakle, cike leze u redu na stolovima,sve cisto uredno, institucija, u zelenim mantilicima, a tete u punoj opremi, sa hiruskim rukavicama im drndaju pise.

ja sam imao prilike da se druzim sa azijantima nekih 6 meseci i naravno azijatkinjama kineskinje, japanke.....i njihovo poimanje seksa se totalno razlikuje od naseg. Ne prave mnogo tabua, ne filozofiraju mnogo, zna se sta je ***** sta je ***** i udri. Vazno im je samo da uzivaju. Totalno su ljudi bez maske ili bilo kakve druge fasada. Devojke 100% iskrene. Znaci kad joj se svidjas ili kad hoce da se kresne sa tobom to ce ti otvoreno reci pa ti vidi sta ces. Nema lazi nema prevare. I generalno su iskreni ljudi. Bez dlake na jeziku. Kod njih je nenormalno ako zelis seks da nesto se foliras, zavlacis lepo pridjes i pitas devojku otvoreno.
Da ti popusi ako pitas to im je najmanji problem verujte mi na rec :)

Luciferko:
ja sam imao prilike da se druzim sa azijantima nekih 6 meseci i naravno azijatkinjama kineskinje, japanke.....i njihovo poimanje seksa se totalno razlikuje od naseg. Ne prave mnogo tabua, ne filozofiraju mnogo, zna se sta je ***** sta je ***** i udri. Vazno im je samo da uzivaju. Totalno su ljudi bez maske ili bilo kakve druge fasada. Devojke 100% iskrene. Znaci kad joj se svidjas ili kad hoce da se kresne sa tobom to ce ti otvoreno reci pa ti vidi sta ces. Nema lazi nema prevare. I generalno su iskreni ljudi. Bez dlake na jeziku. Kod njih je nenormalno ako zelis seks da nesto se foliras, zavlacis lepo pridjes i pitas devojku otvoreno.
Da ti popusi ako pitas to im je najmanji problem verujte mi na rec :)

Pa sto nisi "uvezo" par komada,opustenih i iskrenih azijatkinja...;):)

Draga drugarice Tracharice,

ja sad idem.
kao po obicaju yahoo mi je iz vaspitnih razloga dao otkaz i za danasnji dan.
znas mi staze i bogaze.
znas i da si mi draga i da ne idem iz besa nego potrebe.
(citaj pipkanja, sad ide onaj plavi kez)
mnogo te gotivim i divim ti se.
Zauvek tvoja
Struja

Draga drugarice Strujichice,

lep provod na pipkanju.
ja sam bila ubedjena da si mi spustila slusalicu.
vrlo sam dirnuta ovim izlivom neznosti na temi o gutanju sperme.:lol:

(mislim stvarno kako je znala da cu bas ovde da dodjem!)

ljubim
tracherka

Struja:
Draga drugarice Tracharice,

ja sad idem.
kao po obicaju yahoo mi je iz vaspitnih razloga dao otkaz i za danasnji dan.
znas mi staze i bogaze.
znas i da si mi draga i da ne idem iz besa nego potrebe.
(citaj pipkanja, sad ide onaj plavi kez)
mnogo te gotivim i divim ti se.
Zauvek tvoja
Struja

LELEE :shock:

Ovo mi je totalno super fora. Njih 600 razglabaju mesecima u punjenju usta i gutanju i onda se nadje jedan klinac koji se tek registrovao i pita zene dal' gutaju. Tema usahla josh pre metar dana, ali on ne moze da ode da spava dok mu neka cica ne kaze "da, naravno da gutam", pa da joj poshalje pp :)
O boze dragi....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back