Gutanje sperme?

• Začetnik teme Začetnik teme NoNameGirl
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ok... gossca ne sme da odgovori, da ne bude razapeta... :-D

Normalna zena moze progutati spermu samo onog muskarca do kojeg joj je stalo...
Ne moze se progutati sperma muskarca koji nas svesno ili nesvesno odbija... ili s kojim smo kratko...

Neke zene nikada to ne mogu.

Ja nisam u toj grupi... hehehe... ako ga zelim i stalo mi je, pa volim onda i njegovu spermu... onda me to uzbudjuje... :wink:

Moras osecati jaku privlacnost prema tom muskarcu, mora te uzbuditi do te tacke da sama to pozelis...

... ako on to ne ume ili ti to ne dopustas, ne znaci da nema ljubavi ili starsti izmedju vas... to samo znaci da izmedju vas nije uspostavljeno potpuno prihvatanje osobe kao osobe...

gossca:
Ok... gossca ne sme da odgovori, da ne bude razapeta... :-D

Normalna zena moze progutati spermu samo onog muskarca do kojeg joj je stalo...
Ne moze se progutati sperma muskarca koji nas svesno ili nesvesno odbija... ili s kojim smo kratko...

Neke zene nikada to ne mogu.

Ja nisam u toj grupi... hehehe... ako ga zelim i stalo mi je, pa volim onda i njegovu spermu... onda me to uzbudjuje... :wink:

Ja ne mogu da gutam ... niti dozvoljavam svršavanje u moja usta .... gadi mi se. Koliko god da volim muškarca sa kojim sam, ne mogu to da uradim. Probala sam nekoliko puta i svaki put sam imala neopisiv nagon za povraćanjem.

Ok... 'ajde sad da promenimo ugao gledanja na stvari...

Decko s kojim ste vam kaze: "Volim te, ali mi se gadis, povraca mi se od tvoje p.ice i tvojih sokova..."

Heehehe... ne zvuci dobro...

Cak iako to ne zelite da uradite, treba da budete malo opreznije u pridevima i glagolima... to jest u izrazavanju svog neslaganja...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back