Gutanje sperme?

• Začetnik teme Začetnik teme NoNameGirl
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moja sosa to meni radi. Ima već tri godine kako s vremena na vreme mi to uradi. I dalje je mršava, a od toga nije postala noseća :)

Isto kada ona štrcne dok svršava (squirt) i ja njoj progutam. Taj njen ejakulat ima onaj baš pravi iskonski miris Marine.

a el mozes po ukusu da izvuces hemijiski sastav,ako je nakiselo gorkasto ili slatkasto i kombinacije ta tri , pa mozes da zakljucis koji tip bakterije prednjaci NJAAhahaahah NJAAhahahaha

a el mozes po ukusu da izvuces hemijiski sastav,ako je nakiselo gorkasto ili slatkasto i kombinacije ta tri , pa mozes da zakljucis koji tip bakterije prednjaci NJAAhahaahah NJAAhahahaha

Nisam hteo da kvantifikujem moj osećaj. Samo znam da ima malo blaži miris od recimo kremastog sekreta, koji je oštar, nekad kiselkast, a uglavnom slan. Deluje kao da je neka voda. Nije mokraća, ako na to ciljaš. A za bakterije ne znam. Probaj brate sa svojom curom, pa ćeš videti :super:

ju brate slatki pa to majonez :P

Nije, ovo je providno. Stvarno, skoro kao voda. Nekad svrši prilikom oralnog, a nekad prilikom redovnog seksa. Osetim kako se isprska po meni, pa pogledam, a ono samo voda, malo pomirišem, probam, oseti se na marinu - onako blag miris i ukus.

Inače vezano za spermu - ona je i antidepresiv, zateže kožu, ali samo ako bi to išlo u veeeelikim količinama. Još samo da ovu moju sosu ubedim da ja imam tu količinu i nema mi kraja :super:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back