ondatropikal
Početnik
- Poruka
- 3
hahahah kakvi ste kraljevi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moja sosa to meni radi. Ima već tri godine kako s vremena na vreme mi to uradi. I dalje je mršava, a od toga nije postala noseća
Isto kada ona štrcne dok svršava (squirt) i ja njoj progutam. Taj njen ejakulat ima onaj baš pravi iskonski miris Marine.
a el mozes po ukusu da izvuces hemijiski sastav,ako je nakiselo gorkasto ili slatkasto i kombinacije ta tri , pa mozes da zakljucis koji tip bakterije prednjaci NJAAhahaahah NJAAhahahaha
ju brate slatki pa to majonez![]()
zato si ti tako cio i veseo a hahaha njaaaahahahah njaaaaaahahhah
mozes da joj kazes da pusti bradicu pa kad lickas da ceses njonju i onda radis simultano dva posla i ubijes sva kera jednim branikom![]()
Ne znam šta novo da napišem, pa da me nasmeje tvoj komentar na to.
E da, setio sam se: možda da joj kažem da pusti već jednom neke brčiće, da ne mislim stalno kako imam seks sa maloletnicom![]()
pa jeste, kad pusti brkove, bice ko djecak <3))
Aj kako da pusti brčiće i bude dečak kada nema nispe?![]()
mojne sad da se vadis![]()
Mada, nekad kad popizzdim na nju, poželim da je muško, pa da se potučemo.
au au otkrivamo dve tvoje nove nastrane crte. gay sklonost i sklonost ka nasilju
Imam skoro 19 godina i letos sam to prvi put uradila svom decku i zakljucila da volim. Medjutim neke drugarice mi kazu da je to stetno, a neke da im se gadi.
Kakvo je vase iskustvo i koga uopste o tome da pitam?
Jedite krompir i gutaće skoro svaka. Meso izbegavajte.
Samo 10% gotove sperme cine spermatozoidi. Ostatak cine mnoge materije, od kojih su neke cak i jako zdrave.
Sperma izmedu ostalog sadrži vitamin C, kalcijum, proteine,enzime, cink i belancevine. Stvar je ukusa, ali gutanje
sperme ne predstavlja nikakav problem...cak je i jako zdravo!
nista nemoj pitas zdravo je 100% proteini i sama vodaImam skoro 19 godina i letos sam to prvi put uradila svom decku i zakljucila da volim. Medjutim neke drugarice mi kazu da je to stetno, a neke da im se gadi.
Kakvo je vase iskustvo i koga uopste o tome da pitam?