- Poruka
- 11.751
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
svaki muskarac kojeg sam volela, odveo me je stepenicu vise
ne toliko po pitanju znanja i intelekta, koliko po pitanju samospoznaje, duhovnog i emotivnog napretka.![]()
Možda sam umesto intelekt trebao da napišem shvatanje.Jer reč shvatanje je šireg pojma od intelekta.Promeniću.
znanje se stice ucenjem, intelekt razvija povecanjem znanja i iskustvom, a odnosi medju ljudima uticu na sasvim druge sfere naseg bica![]()
Ja sam negde čuo da muškarac prenosi ženi neku vrstu znanja koja pomaže u razvijanju samih ženskih sposobnosti.Sad kako se to zaista odvija tj. kako to žene doživljavaju ne znam.Ali sam zapazio da su zrelije žene daleko lucidnije po pitanju mnogih ideja, dok su mlađe u manjoj meri.I da je nivo razumevanja reciprotetan vrsti muškaraca sa kojima su bile.
uteraju dobro?
misimm da kvalitetni ljudi u kvalitetnom odnosu, svakako doprinose medjusobnom razvoju.
e sad, da je proces samo u ejdnom pravcu..prvi put cujem..![]()
bas si se potrudio![]()
Dobar, jedino si omasio starosnu dob pa iz te perspektive sveziji u braku lepse izgledaju
![]()
Koliko svoj sadašnji nivo znanja i shvatanja, kao i emotivnog razvoja dugujete nekom muškarcu kojeg ste volele ili volite, a koliko sebi?
Muški, da li vi utičete na uvećanje navedenog kod svojih devojaka, žena, konkubina?
![]()
Koliko svoj sadašnji nivo znanja i shvatanja, kao i emotivnog razvoja dugujete nekom muškarcu kojeg ste volele ili volite, a koliko sebi?
Muški, da li vi utičete na uvećanje navedenog kod svojih devojaka, žena, konkubina?
![]()
Pa sad za muskarce ne mogu nista reci ali znam da je ponekad guru onaj ko i nema pojma da to jeste.
Retko ko bi poverovao u to ali na svet sam sasvim izmenila pogled zahvaljuci prijateljici koja nije ni slutila kakve odluke donosim i koliko mi znaci ono sto kaze, tacnije sto pise. Pokazalo se sasvim ispravnim.
svaka zena ima neki svoj potencijal za razvoj. koliko ce toga da iskoristi i dostigne pun zamah zavisi od nje same. da li je samosvesna i da li tezi radu na sebi.
nekad je taj put tezak i baca u raznorazne corsokake.takodje na nju uticu ljudi kojima je okruzena.
ali desi se ponekad pojava nekog posebnog muskarca koji bude okidac za neki dublji preobrazaj njene licnosti.toliko dubok da uticaji svih ljudi do tad ne mogu da se mere sa tim.ne mislim na menjanje i pretvaranje te zene u nesto sto nije jer je ludo zaljubljena i takav upliv sva slepa od ljubavi dozvoljava voljenom muskarcu.
ako nam neko znaci zaista utice na nas ali ne protivno nasoj sustini.
ovde mislim na neko uzburkavanje dubokih slojeva licnosti koji dovode do neodloznog preispitivanja sebe.
takav muskarac moze da deluje kao ogledalo u kome vidimo sebe kakvi mozemo da budemo.
prepoznajemo svog animusa u njemu. to su vrlo znacajni odnosi koliko god da traju i kako god da se zavrse.
nekad je uticaj takvih ljudi ogroman i bolje nas poznaju odmah nego svi koje smo do tad poznavali. neka vrsta prepoznavanja.
do uticaja dolazi na svim nivoima. i emocionalnom i mentalnom. to su ona stanja kad osecamo da nekog poznajemo milion godina. da je deo nas.
kad se osecamo sa njim kao zena u pravom smislu te reci. kad ne moramo da testiramo i da proveravamo jacinu i da se nadmecemo nego se spontano prepustamo jer je on muskarac u pravom smislu te reci.
hvalospev mom guruu ali ja necu reci ko je on.![]()
Čitav život učimo...Više nesvesno, manje svesno. I onda je bitan momenat kada odlučimo da svesno učenje stavimo na prvo mesto, malo se probudimo
Verujem da svako nečim naučen izađe iz neke koorelacije, nekada na teži, nekada na lakši način. Saplitanje je put do otrežnjenjaali ne i garancija.
Poenta je da je to učenje preko neke osobe, ljubavnika, muža, dečka -ustvari put do sebe, tako se upoznaš, vidiš sopstvene granice, aršine, možda i pomeraš granice, svašta nešto...Kao i kroz prijateljstva, rodbinske odnose itd...
Inače, moj guru je toza![]()
itekako uticem al ponekad bude hrani psa da te ujedeKoliko svoj sadašnji nivo znanja i shvatanja, kao i emotivnog razvoja dugujete nekom muškarcu kojeg ste volele ili volite, a koliko sebi?
![]()
itekako uticem al ponekad bude hrani psa da te ujede
Ti budi derpe ako ti smeta sto te devojke napusavaju.Danas te vole,sutra te mrze,takav je zenski zivot.Budi realan pa kazi koliko puta se setis da poljubis devojku i koliko puta godisnje joj kazes da je volis?itekako uticem al ponekad bude hrani psa da te ujede