~.GURU.~

Како да зарадим гомилу пара брзо и без ризика? Одговор на пп, молим, нећу да ми неко после украде фору... :p :lol:

Zalim sto nije na pp ali ovo je javna tema, tako da cu morati ovde da ti odgovorim.
Posatoji vise nacina da zaradis gomilu para brzo i bez rizika.
1. Odigrati igru na srecu. Preporucujem LOTO. Jedina mana je sto moras da ulozis 40 dinara a investicija nije sigurna da ce se isplatiti.
2. Drugi nacin je da zbaris neku babu(ili dedu:tajna:) koja ima stranu penziju. Posao nijeni malo prijatan, pogotovo kada se naplali. Mana je sto proces nije bas uvek brz, nekada moras cekati i do 7 dana.
3. Sklopi sa nekim posao koji ce trajati samo jedan dan a zauzvrat trazi brdo para neke valute koja nije vise u upotrebi, dobices sigurno naprimer DEM. Ili stare dinare. Mana je sto nisam siguran da ces imati osecaj da ti se ostvarila zamisao, kao da nesto fali.
4. Pogledaj film u kom Antonio Banderas nosi oruzije u kutiji za gitaru i pobije pola Mexica.
Ima dobra fora sa kladjenjem sa dva coveka u baru. Prilicno jednostavno, probaj da nesto smislis na isti fazon. Nema mane, samo ako mozes da smislis.
5. Trazi od Boga te pare, mozda te u*****. Mana je sto moras da imas cist zivot do ovog trenutka i dosije kod Boga da si cinio dobra dela.
6. Trazi od Djavola da ti da pare dobijas skoro sigurno. Mana je sto kamata jako brzo raste.

Iskreno tvoj SPOROKUCAJUCI ~.GURU.~
_______

kada cu da izadjem iz ovog smor stanja?:confused:
Smor stanje je obicno uzrokovano nedostatkom obaveza i nezadovoljstvom samim sobom.
Jos jedan razlog moze biti, da se stvari ne odvijaju onako kako zelis ali ti ne znas da li uopste zelis da ih promenis.
Nabolje je da se prihvats nekog posla, pa makar i nazor. Preporucujem onaj od koga ces imati vidne koristi.
Kada osetis da si napredovala i da uvidjas da su tvoje mane sve redje dobices dozu sigurnosti a to ce znaciti da ces se jos vise truditi.
Jos bolje od samog znanja je osecaj da nesto znamo!

Inace iz smor stanja se cesto izlazi, ali ako su pravi problemi tu neizbezno je da cemo se u njega i vratiti, vrlo brzo.
Moja preporuka ti je da odes do grada i popijes jedno pivo vise!
A onda da pocnes sa poslom!
Pozzz!!!

Poslednja izmena:
Smor stanje je obicno uzrokovano nedostatkom obaveza i nezadovoljstvom samim sobom.
Jos jedan razlog moze biti, da se stvari ne odvijaju onako kako zelis ali ti ne znas da li uopste zelis da ih promenis.
Nabolje je da se prihvats nekog posla, pa makar i nazor. Preporucujem onaj od koga ces imati vidne koristi.
Kada osetis da si napredovala i da uvidjas da su tvoje mane sve redje dobices dozu sigurnosti a to ce znaciti da ces se jos vise truditi.
Jos bolje od samog znanja je osecaj da nesto znamo!

Inace iz smor stanja se cesto izlazi, ali ako su pravi problemi tu neizbezno je da cemo se u njega i vratiti, vrlo brzo.
Moja preporuka ti je da odes do grada i popijes jedno pivo vise!
A onda da pocnes sa poslom!
Pozzz!!!

:eek::eek::eek:
u pravu si....
ne pijem pivo:mrgreen:

Zalim sto nije na pp ali ovo je javna tema, tako da cu morati ovde da ti odgovorim.
Posatoji vise nacina da zaradis gomilu para brzo i bez rizika.
1. Odigrati igru na srecu. Preporucujem LOTO. Jedina mana je sto moras da ulozis 40 dinara a investicija nije sigurna da ce se isplatiti.
2. Drugi nacin je da zbaris neku babu(ili dedu:tajna:) koja ima stranu penziju. Posao nijeni malo prijatan, pogotovo kada se naplali. Mana je sto proces nije bas uvek brz, nekada moras cekati i do 7 dana.
3. Sklopi sa nekim posao koji ce trajati samo jedan dan a zauzvrat trazi brdo para neke valute koja nije vise u upotrebi, dobices sigurno naprimer DEM. Ili stare dinare. Mana je sto nisam siguran da ces imati osecaj da ti se ostvarila zamisao, kao da nesto fali.
4. Pogledaj film u kom Antonio Banderas nosi oruzije u kutiji za gitaru i pobije pola Mexica.
Ima dobra fora sa kladjenjem sa dva coveka u baru. Prilicno jednostavno, probaj da nesto smislis na isti fazon. Nema mane, samo ako mozes da smislis.
5. Trazi od Boga te pare, mozda te u*****. Mana je sto moras da imas cist zivot do ovog trenutka i dosije kod Boga da si cinio dobra dela.
6. Trazi od Djavola da ti da pare dobijas skoro sigurno. Mana je sto kamata jako brzo raste.

Iskreno tvoj SPOROKUCAJUCI ~.GURU.~
_______

Стварно јеси гуру, свака ти част... :super: Ова метода број 3 је најбоља, убедљиво... Толико је добра да ниси ни морао писати ово остало... Не знам само зашто си стекао уттисак да ћу имати осећај као да ми нешто фали? :lol: Па ја нисам рекао да хоћу да трошим те паре... Није ни битна валута, волим звук трљања папирног новца... Тако да ћу захваљујући мудром савету моћи да шушкам по гајби...Сваки дан са другом новчаницом. :D :mrgreen:

Jako kulturno zaebavanje mase moram priznati:think:mislim za jednog gurua

Ja samo pokusavam da pomognem ljudima da rese svoje problema, na osnovu znanja i
iskustva koje ja posedujem.
Sami birate sta ce te da pitate. Odgovori ce biti naucno ili intuitivno potkovani.
Ja bih najsrecniji bio kada bi korisnici postavljali pitanja koja im zadaju istinske probleme.
Iako sam tu da odgovorim na svako pitanje.
Pomaganje drugima me cini srecnim. Ne bih to nazvao kao sto si ti nazvao(zaebavanje), posto niko nece dobiti odgovor koji ce ga navesti da postupa neadekvatno svojim godinama
ili nivou svesti.

ipak ima vremena,odlozila je pismeni za sutra tj za petak

Vec sam naveo da nisam vidovit, ali valjda i sama znas da na pismenom iz srpskog
za temu dolazi ili tema iz lektire: sto ti nece predstavljati problem u slucaju da si procitala knjige
Ili
slobodna tema: Sto znaci da si u tom slucaju "na konju" da se tako izrazim!
Posto je pocetak godine moze biti: "Kako sam proveo leto :D" ili " Sta jesen moze uciniti coveku?".

Poslednja izmena:
ja sam musko
jao da sad se secam
spomenula je bunu protiv dahija,da ce mozda dati neki stih,i za slobodnu temu...ako da slobodnu na konju sam,samo da budem inspirisan i sve ce biti u redu :D
tnx
smatraj se srecnim jer si pomogao :D

Back