S
sanja
Gost
pa ako tu zbog paprike shvatis kao "crvenu, ako izbacis papriku postane "bela zaprska".
relax... kuvaj s' ljubavlju, i nema greske!
relax... kuvaj s' ljubavlju, i nema greske!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

:...E, kad se sve to raspalo, onda jednostavno procediš. Povadiš mesce, a koskice baciš.Jeste...;-)...Pravim to, ali za slavu, pošto je to predjelo za više osoba. Mogu ti reći da ima dosta posla oko toga i da je prilično skupo. Jevtinije je u kafani na porciju.Svaka cast,ja bih se udavio u tome ali nazalost ne znam da spremam,mada sam po kafanama jeo glavu u skembe i mogu ti reci da je bruka kako je dobro!
Ništa lakše!jel moze pihtije bez uvceta i repa? ne jedem te organe
Ništa lakše!
Imaš li neku kucum macu ili nešto slično u blizini?
Lepo skuvaš pihtije "po propisu", meso složiš u činiju, a uvce, repićr i sl. prepustiš nekom od njih!
I svima lepo!![]()

...Kako si se pametno setila !...jel moze pihtije bez uvceta i repa? ne jedem te organe
.. Pazi, ti možeš skuvati pihtije bez govedjeg repa. Bez uvceta, pogotovu. Ali, teško će se stegnuti pihtije bez repića. Ne treba ti ceo govedji rep. Nije baš jevtin, a ima sigurno 2-3kg. Kupiš pola, i to donji deo, lakši...
...Za pihtije je bitan želatin, a ne meso od repa.
... To jedno "m" je greška, umesto zareza.......Smeh ti je rekla da uvce, repić...i ostale organe koje ne jedeš, daš nekoj kuci - maci, a pihtije pojedeš sam.
ops: ja sam mislio da je to neki prasak kao zelatin za pihtiju bar tako sam ja zamislio
......Baš si sladak....Pa dobro, valjda neki komšija, rođak ili kum ima psa?!joj bas me sramotaops: ja sam mislio da je to neki prasak kao zelatin za pihtiju bar tako sam ja zamislio
u svakom slucaju hvala na savetima i Smehu i BI2, inace nemam psa na zalost nemam uslove za to, macke ne podnosim imam samo papagaja i mnogo ga volim a on jede neke semenkice
Pa dobro, valjda neki komšija, rođak ili kum ima psa?!
A ima i lutalica... one bi se najviše radovale
Dakle, kad praviš pihtije?![]()

ops: , ali pošto moja mama to radi vrhunski, pitala sam je kako...
)
. I, normalo, uvo velicine lavora...
Cao Smehu, cao BI2? pravio sam pihtije i samo ja sam jeo, drugi nisu teliresio sam da sledeci put sacekam da ima neko ko to malo bolje zna od mene
![]()

............
Cao Smehu, cao BI2? pravio sam pihtije i samo ja sam jeo, drugi nisu teliresio sam da sledeci put sacekam da ima neko ko to malo bolje zna od mene
![]()