Guns'n'Roses

Night Prowler:
New Rose:
Jel otisao onaj poslednji koncert, gnrkoncertu? :D
Otisao kod mene :wink:
Argentina '93

Diiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :P
Ne mislim nemoj stvarno, nemoj uopste, samo se salim, ti otimacu koncerata!!!!!!!!!!!!
Mislis da si 8) , e pa nema toga kod mene
Ja sam idiot :shock:
Izvini :D
Necu da placem :(
Ne necu :cry:
E MAJKU MI VIDI STA SE SADA DESILO!!!!
Ja sam stvarno budala :shock:
Nemoj da umres, molim te, ostavi mi koncerte u testamentu :wink:

pa poslao sam ga pre dva meseca,inace nabavio sam brdo gnr koncerata,ludilo bre,evo vam liste,pa ako se nekom sviodja,nek zamoli...

Salim se za ovo poslednje

guns n roses cgb 1987
ritz 1988
rock in rio 1991
noblesville usa 1991
riot show 1991 (ludilo od koncerta,axl skace u publiku,a posle toga haos)
paris 1992(najbolji koncert gunsa za mene)
tokyo 1992
chicago 1992
argentina 1992(axl dva puta prekida koncert,zbog sranja u publici)
argentina 1993
rock in rio 2001

gnrkoncerti:
pa poslao sam ga pre dva meseca,inace nabavio sam brdo gnr koncerata,ludilo bre,evo vam liste,pa ako se nekom sviodja,nek zamoli...

Salim se za ovo poslednje

guns n roses cgb 1987
ritz 1988
rock in rio 1991
noblesville usa 1991
riot show 1991 (ludilo od koncerta,axl skace u publiku,a posle toga haos)
paris 1992(najbolji koncert gunsa za mene)
tokyo 1992
chicago 1992
argentina 1992(axl dva puta prekida koncert,zbog * u publici)
argentina 1993
rock in rio 2001

A sto ne mozemo da lepo zamolimo?
MOoooooooolim teeeeeee da li mozemo nekako da se dokopamo tih koncerata? Mooooooooliiiiiimmmmm teeeeeeeeee!

koliko ja vidim ima 3 varijante da nabavimo te koncerte.
1.i najpovoljnija je da se neka od devojaka vidi sa gospodinom gnrkoncerti i neka ga fino zamoli da joj da par koncerata.a mi svi da kupimo cd po 9,12 din. u "Rodiću" i istoj devojci da pošaljemo iste i da nam ona nareže iste i pošalje natrag nama i tek onda da se svi skupa radujemo u daljem gledanju koncetara.
2:skuplja varijanta je da skupimo nekih 70 000 din svi ovda potpisani fanovi i uplatimo satelitski net nekom kome bi svi ovde verovali i da mu kažemo da nam on poskida sve te koncerte.
3:da neko kupi od gore pomenutog godpodina cd-ove i da prodaje po povoljnijoj ceni ili jednostano da ih svima nama "malobrojnima" nareže kao u pomenutoj 1. varijanti.
Zaključak:
ni 1. ni 2. a ni 3. varijanta ne zvuče loše ali koji bi to degen uradio.Nego najbolje da čekamo da se mr. Rose seti i obiđe SCG i to sa starim gunsima kakve ih pamtimo.Treba imati vere a i godina kada dođe taj trenutak a do tada moramo poraditi na realizaciji kako da ih nabavimo

Da,bili su isti...Jailbreak...i bili su jos bolji nego prosli put.Axl na kocertima ne peva tako dobro svoje pesme.ali, ne peva.Onaj gari ga je brutalno skinuo.Sad su ga pojacali i cuo se mnogo bolje nego prosli put i...jednostavno isto...ko axla da sam slusao...samo svirali su duplo manje(sat vremena) i bilo jako malo mase...valjda se nisu skenjali i doci ce opet...

Jesu-Jailbreak je bio sa Kaoarom. Po mom misljenju, to su dva najbolja tribute benda iz BGa.
Kako vam se dopao Kaoar? Jailbreak je bolje zvucao?
Kako vam se dopadaju njihove stvari?

Doci ce oni opet sigurno :wink:

Kaoar?To su oni drugi?Ja nesto ne volim metal...
Ono prvo je bio megadeth je l'?da se niko ne uvredi al' su mi nekako sve pesme iste...al' bas sve...

GUNS-i su bili brutalni.ja sam stvarno odusevljen i jos uvek u neverici da ovaj ima tako isti glas kao Axl.

Eee da ta prokleta Chinese Democracy, izgleda da je Axl usao u Ginisovu knjigu rekorda kao covek koji je snimio ( iskreno se nadamo da je snimio, i da ce izdati, aman vise! ) najskuplji album na svetu.
Nesto preko 11 miliona dolara je bila cena u 2003. valjda, a od tada, paaa, verujem preko 15 mil.
Lud covek.

da stvarnoooo.... :? :? :?
dosadio i bogu i ljudima...
osim fanovima :!: :!: :!:
pa kako beshe ono?valjda je dao preko 1,5 milion za november rain,i ona vencanica je kostala milion....
sta bre rade trol'ko,nisu uopste normalni,kao sto new rose rece bash lud covek :wink:

Ja samo da se javim i da kazem da sam bila na Velvet Revolveru u drugom redu molicu lepo!!!!!! :D
Bolji koncert nisam videla!!!! Predgrupa je bila neka madjarska, nebitna skroz, i onda posle vise od pola sata namestanja instrumenata je izasao Duff!!!!!
:shock: :shock: DUFFFFFF DUUUUFFFFFF!!!!!!!!!!!!!
Vristala sam kao ludak!! Doduse, ja sam prvo videla Soruma, a onda podigla pogled i provalila da je Duff na pola metra od mene, i mogla sam bore da mu prebrojim... Elem, long story short: svirali su It`s so Easy, Mr. Brownstone ( NEMOGUCA SUTKA NA PESMU!!! ), Sex Type Thing i jos jednu STPa, i Floyde. Slashov neizbezni box, neverovatan blues je sviraooo aaaaaa taj covek je savrsen on tako dobro svira!!!!! Dave ga je odlicno pratio!!! Fantasticno!!!!!... Publika je bila ocajna osim prvih redova gde je bila opsta tuca, iza je bio tajac, cak nisu ni tapsali. Bilo je najvise 7000 ljudi, ali slobodna procena je oko 5000. Nisu svirali Spectacle i Alien Love Song. Svirali su malo vise od sat i po i odjavili se sa Slither. Sto se tice zenskog dela publike, jedna riba je dobila Slashovu zvaku :shock: !!!!!!!!! :cry:
Nisam ja...... Scott me je odusevio genijalan je!!!
( nista kao Axl, ali bio je fantastican! )
Mada, mene je najvise zanimao Duff :D bez majiceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee AAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! ( sta ces, zensko sam umrecuuuuuu!!!!!!!!!! )
I takooooooooooooo :D Najlepsi trenuci mog zivota su se zaglavili tog 22. juna u Budapest...

Poz!!! :D

New Rose:
Ja samo da se javim i da kazem da sam bila na Velvet Revolveru u drugom redu molicu lepo!!!!!! :D
Bolji koncert nisam videla!!!! Predgrupa je bila neka madjarska, nebitna skroz, i onda posle vise od pola sata namestanja instrumenata je izasao Duff!!!!!
:shock: :shock: DUFFFFFF DUUUUFFFFFF!!!!!!!!!!!!!
Vristala sam kao ludak!! Doduse, ja sam prvo videla Soruma, a onda podigla pogled i provalila da je Duff na pola metra od mene, i mogla sam bore da mu prebrojim... Elem, long story short: svirali su It`s so Easy, Mr. Brownstone ( NEMOGUCA SUTKA NA PESMU!!! ), Sex Type Thing i jos jednu STPa, i Floyde. Slashov neizbezni box, neverovatan blues je sviraooo aaaaaa taj covek je savrsen on tako dobro svira!!!!! Dave ga je odlicno pratio!!! Fantasticno!!!!!... Publika je bila ocajna osim prvih redova gde je bila opsta tuca, iza je bio tajac, cak nisu ni tapsali. Bilo je najvise 7000 ljudi, ali slobodna procena je oko 5000. Nisu svirali Spectacle i Alien Love Song. Svirali su malo vise od sat i po i odjavili se sa Slither. Sto se tice zenskog dela publike, jedna riba je dobila Slashovu zvaku :shock: !!!!!!!!! :cry:
Nisam ja...... Scott me je odusevio genijalan je!!!
( nista kao Axl, ali bio je fantastican! )
Mada, mene je najvise zanimao Duff :D bez majiceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee AAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! ( sta ces, zensko sam umrecuuuuuu!!!!!!!!!! )
I takooooooooooooo :D Najlepsi trenuci mog zivota su se zaglavili tog 22. juna u Budapest...

Poz!!! :D
Jao diiivno! :) Znas kako je meni samo bilo zao sto nisam mogla da odem... :cry:
Bas mi je drago sto je bilo super... ;)

King of the mountain:
GNR su najveca sramota u istoriji rocka.Najveca?Oprostite,upotrebio sam pogresnu rec.JEDINA!!!!
Obrazlozi ,argumentuj, svoju konstataciju
na šta ciljaš:
- na obrade
- na ,možda, ''ne umeće''!
- na Axl-a (koji je kreten, moram priznati)
- što su se tek tako raspali
ili šta?

Ja Gunse volim i cenim ono što su ostavili iza sebe, i cenim njihovu originalnost,
predstavljali su uzor skoro svim r'n'r bandovima ('90 - ih) koji su u to vreme počinjali sa radom.
Imali su par ispada, loših koncerata... ali po meni nisu sramota, pa jos i najveća, RnR

King of the mountain:
GNR su najveca sramota u istoriji rocka.Najveca?Oprostite,upotrebio sam pogresnu rec.JEDINA!!!!
pogresno ! od svih bendova s kraja 80-ih i pocetka 90-ih koje ljudi smatraju nekom vrstom roka, Gunsi su bili JEDINI koji je iole valjao. 4 pesme - 4 pesme. i to su Gunsi. "novebmarska kisa", "svit chajld ou majn", "paradajz siti" i "welcome u dzunglu". sve ostalo iz tog perioda nije vredno slusanja i vremena nekoga ko zna sta ce sa svojim zivotom.

Back