Bee
Zainteresovan član
- Poruka
- 312
Da, ali cije pesme? Je li je neko cuo? Iskreno, ne da mi se da kopam po svim mogucim sajtovima, ovo je lakse. Naravno, ako ovde neko zna.. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Otisao kod mene :wink:New Rose:Jel otisao onaj poslednji koncert, gnrkoncertu?![]()
Night Prowler:Otisao kod mene :wink:New Rose:Jel otisao onaj poslednji koncert, gnrkoncertu?![]()
Argentina '93

gnrkoncerti:pa poslao sam ga pre dva meseca,inace nabavio sam brdo gnr koncerata,ludilo bre,evo vam liste,pa ako se nekom sviodja,nek zamoli...
Salim se za ovo poslednje
guns n roses cgb 1987
ritz 1988
rock in rio 1991
noblesville usa 1991
riot show 1991 (ludilo od koncerta,axl skace u publiku,a posle toga haos)
paris 1992(najbolji koncert gunsa za mene)
tokyo 1992
chicago 1992
argentina 1992(axl dva puta prekida koncert,zbog * u publici)
argentina 1993
rock in rio 2001
:wink: 
ali....poznajuci axla izaci ce negde 2007

Jao diiivno!New Rose:Ja samo da se javim i da kazem da sam bila na Velvet Revolveru u drugom redu molicu lepo!!!!!!
Bolji koncert nisam videla!!!! Predgrupa je bila neka madjarska, nebitna skroz, i onda posle vise od pola sata namestanja instrumenata je izasao Duff!!!!!
:shock: :shock: DUFFFFFF DUUUUFFFFFF!!!!!!!!!!!!!
Vristala sam kao ludak!! Doduse, ja sam prvo videla Soruma, a onda podigla pogled i provalila da je Duff na pola metra od mene, i mogla sam bore da mu prebrojim... Elem, long story short: svirali su It`s so Easy, Mr. Brownstone ( NEMOGUCA SUTKA NA PESMU!!! ), Sex Type Thing i jos jednu STPa, i Floyde. Slashov neizbezni box, neverovatan blues je sviraooo aaaaaa taj covek je savrsen on tako dobro svira!!!!! Dave ga je odlicno pratio!!! Fantasticno!!!!!... Publika je bila ocajna osim prvih redova gde je bila opsta tuca, iza je bio tajac, cak nisu ni tapsali. Bilo je najvise 7000 ljudi, ali slobodna procena je oko 5000. Nisu svirali Spectacle i Alien Love Song. Svirali su malo vise od sat i po i odjavili se sa Slither. Sto se tice zenskog dela publike, jedna riba je dobila Slashovu zvaku :shock: !!!!!!!!!
Nisam ja...... Scott me je odusevio genijalan je!!!
( nista kao Axl, ali bio je fantastican! )
Mada, mene je najvise zanimao Duffbez majiceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee AAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! ( sta ces, zensko sam umrecuuuuuu!!!!!!!!!! )
I takoooooooooooooNajlepsi trenuci mog zivota su se zaglavili tog 22. juna u Budapest...
Poz!!!![]()
Znas kako je meni samo bilo zao sto nisam mogla da odem...
Obrazlozi ,argumentuj, svoju konstatacijuKing of the mountain:GNR su najveca sramota u istoriji rocka.Najveca?Oprostite,upotrebio sam pogresnu rec.JEDINA!!!!
budalastina.King of the mountain:GNR su najveca sramota u istoriji rocka.Najveca?Oprostite,upotrebio sam pogresnu rec.JEDINA!!!!
pogresno ! od svih bendova s kraja 80-ih i pocetka 90-ih koje ljudi smatraju nekom vrstom roka, Gunsi su bili JEDINI koji je iole valjao. 4 pesme - 4 pesme. i to su Gunsi. "novebmarska kisa", "svit chajld ou majn", "paradajz siti" i "welcome u dzunglu". sve ostalo iz tog perioda nije vredno slusanja i vremena nekoga ko zna sta ce sa svojim zivotom.King of the mountain:GNR su najveca sramota u istoriji rocka.Najveca?Oprostite,upotrebio sam pogresnu rec.JEDINA!!!!