Guns'n'Roses

Eeee vrlo moguce, mada zavisi, ako je slika teska onda je namestana, ali inace, ne bi me iznenadilo da se tako obukao, s obzirom da ide u onim ragbi majicama ( Bozeeeeeeeeeeeeeeeee........... ), posle brijanja mu i ide crna kosulja...
Mada, vrlo moguce da nije istina, svaka cast liku koji je to uradio jer bice belaja ako se stvarno osisao!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil:

heeeh... :wink:
:D

Axl je zeznuo stvar onog trenutka kada je samo bacio mikrofon i otisao sa bine u Montrealu a mogao je da spasi situaciju,al posto je kreten onda nije.
A svi vadlja znamo o kom ja "velikom" koncertu pricam!?

i tako ... (8
ljudi .. ne smemo dozvoliti da Gunsi 'umru' ((;

22.gif

~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

Eeee Gunsi mojiiiii....
Nasla sam neki intervju gde Slash prica kako je poceo sa svim, gitarom itd, covek je mrtav `ladan posle jednog albuma Aerosmitha ostavio skolu i uzeo gitaru... Sta sve vera moze...

New Rose:
Nemam ideju o cemu pricas, ja samo znam za onu u St.Louisu i Portugalu i ono za Bon Jovia, ma imam gomilu njegovih ispada ali taj nemam!!! Sta je tu bilo?

Koncert sa Metallicom kad je bilo malo vecih problema sa pirotehnikom,pa je James nastradao i ostao bez kose! :( Onda su Gunsi trebali da nastave koncert i da spasu situaciju ali je Axlu nesto zesce bilo sa glasom (ili je samo on tako to tvrdio)a onda je samo otisao...

Ljudi breeee pa gde su ovo Gunsi otisli??? Na petu stranu??? c c c... E pa ne moze!!!
Jel neko video slike sa poslednjeg ( barem mislim da je poslednji ) nastupa Velvet Revolvera? Nisam mogla da verujem da bi Slash spao tako nisko...
Scott se obukao kao Axl, Slash je stavio kofu na glavu ( kao Buckethead ) a Duff je obukao nekakvu roze haljinu kao neka punkerka koju stalno povezuju sa Axlom ali nikad ne mogu da se setim kako se zove...

Luthien:
New Rose:
Nemam ideju o cemu pricas, ja samo znam za onu u St.Louisu i Portugalu i ono za Bon Jovia, ma imam gomilu njegovih ispada ali taj nemam!!! Sta je tu bilo?

Koncert sa Metallicom kad je bilo malo vecih problema sa pirotehnikom,pa je James nastradao i ostao bez kose! :( Onda su Gunsi trebali da nastave koncert i da spasu situaciju ali je Axlu nesto zesce bilo sa glasom (ili je samo on tako to tvrdio)a onda je samo otisao...

Ne znam sto ga tu svi napadaju, moguce je da mu je prso glas, mada i ja sumnjam u to, ali koliko ja znam posle tog koncerta ( tj. posto ga nije bilo ) publika se razbesnela * to je bilo u Kanadi cini mi se * i njih 57 000 je tuzilo Axla!!! EJ 57 hiljada ljudi ga je tuzilo, posto su naravno napravili ogromnu materijalnu stetu polomivsi binu i sve instrumente, aj majko 57 hiljada!

New Rose je jedna od najboljih pesama koju su neprevazidjeni The Damned napravili. Prosro mi dodje
kao svetogrdje kad neko to uzme za nick i onda hvali G'n'R? Ajme majko...

New Rose:
Luthien:
New Rose:

Ne znam sto ga tu svi napadaju, moguce je da mu je prso glas, mada i ja sumnjam u to, ali koliko ja znam posle tog koncerta ( tj. posto ga nije bilo ) publika se razbesnela * to je bilo u Kanadi cini mi se * i njih 57 000 je tuzilo Axla!!! EJ 57 hiljada ljudi ga je tuzilo, posto su naravno napravili ogromnu materijalnu stetu polomivsi binu i sve instrumente, aj majko 57 hiljada!

New Rose:
Eeee Gunsi mojiiiii....
Nasla sam neki intervju gde Slash prica kako je poceo sa svim, gitarom itd, covek je mrtav `ladan posle jednog albuma Aerosmitha ostavio skolu i uzeo gitaru... Sta sve vera moze...
aaaaaaaaaaaa ja to znaaaaaaaaaam (((8 mislim tako sam ~citala nekuda svuda i sl. (8

22.gif

~ ~ ~ ~ ~
"She broke my hearth...
so I ripped hers out"

~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

mortishaaa:
New Rose:
Eeee Gunsi mojiiiii....
aaaaaaaaaaaa ja to znaaaaaaaaaam (((8 mislim tako sam ~citala nekuda svuda i sl. (8

22.gif

~ ~ ~ ~ ~
"She broke my hearth...
so I ripped hers out"

~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

Slash:
- "When I first started getting into rock n' roll on my own (outside of my family's influences) what inspired me to play guitar was something that happened to me when I was thirteen. I chased the most beautiful girl--who was twice my age--for about three months. And when I finally got into her 1 apartment, she played me ROCKS for the first time. I listened to it about four or five times, completely forgot about the girl, and split the apartment. That's what Aerosmith means to me."

Ne mogu da verujem da se i dalje ovoliko provlaci prica o Gunsima.
A ono za New Rose je potpuno tacno.The Damned,fantastican band ima tu pesmu.

Kada vec spominjete koncert Metallica (odvratno mi je i da napisem ime banda),taj cuveni koncert je bio u Montrealu,kada je na uvodu u "Fade To Black" eksplodirala pirotehnika tacno ispod Hetfielda i sprzila mu ruke.Nazalost Hetfield se oporavio,a neredi su nastali na ulicama Montreala kada je publika izasla napolje,i taj koncert nije nastavljen.
Toliko o severno americkoj kulturi.

Ne mogu da verujem da se i dalje ovoliko provlaci prica o Gunsima.
A ono za New Rose je potpuno tacno.The Damned,fantastican band ima tu pesmu.

Kada vec spominjete koncert Metallica (odvratno mi je i da napisem ime banda),taj cuveni koncert je bio u Montrealu,kada je na uvodu u "Fade To Black" eksplodirala pirotehnika tacno ispod Hetfielda i sprzila mu ruke.Nazalost Hetfield se oporavio,a neredi su nastali na ulicama Montreala kada je publika izasla napolje,i taj koncert nije nastavljen.
Toliko o severno americkoj kulturi.

New Rose:
Ljudi breeee pa gde su ovo Gunsi otisli??? Na petu stranu??? c c c... E pa ne moze!!!
Jel neko video slike sa poslednjeg ( barem mislim da je poslednji ) nastupa Velvet Revolvera? Nisam mogla da verujem da bi Slash spao tako nisko...
Scott se obukao kao Axl, Slash je stavio kofu na glavu ( kao Buckethead ) a Duff je obukao nekakvu roze haljinu kao neka punkerka koju stalno povezuju sa Axlom ali nikad ne mogu da se setim kako se zove...
Hm cini mi se da je to bilo za halloween...ja videh slike...
Duff je bwe bio sexy ballerina :lol: :lol:

@Oath-Otkad se tebi svidja the Damned?Pa to je punk,ODVRATNI punk,znas :roll: :roll:

Moon Child:
New Rose:
Hm cini mi se da je to bilo za halloween...ja videh slike...
Duff je bwe bio sexy ballerina :lol: :lol:

@Oath-Otkad se tebi svidja the Damned?Pa to je punk,ODVRATNI punk,znas :roll: :roll:

Ne znam procitala sam u nekom casopisu, ali ne mogu da se setim... Aaaa breeeeee, ako imas snimak Adam Sandlera kako imitira Axla, na kraju imitacije kaze to ime, ali ja ne mogu nikako da odgonetnem to... nemam pojma...
Eeee Duff jeeee sexyy :D

PS> ja se najiskrenije izvinjavam zbog svog nadimka na forumu, potrudicu se da promenim u sto skorije vreme, kakva sam glupaca, stavim naziv pesme jedne grupe i onda hvalim drugu koja je, jos, da je stvar grdja, obradila tu pesmu!!! C c c... :roll: :wink:
Sta cete, glupo dete ne zna za kvalitet nego za trecerazdredne gluposti koje se promovisu na tvu 8)
:D

Back