Guns'n'Roses

Moon Child:
e jel ima neko HOLLYWOOD ROSE?
ja imam reckless life i shadow of your love sa demo verzije...

Aaaaaaaaa ja nemam!!!!! Nemam ni LA Gunse i to nigde ne mogu da nadjem, niko zivi na Kazaa nema, a kamoli da nadjem u zemlji Srbiji ( i to ne kazem pesimisticki, vec sta ces toga zaista vise nema na ovom svetu! ) imam reckless life, ali shadow of your love nemam, jel mozes da mi posaljes na mail ili tako nesto pleeeeeeeeease???

Jel znate da, kad je trebalo da Adler dodje u BG sa svojim bendom, je Jizzy Pearl trebalo takodje da dodje, bio je nesto u LA Gunsima!!! Vaaaaaau :wink:

dobio sam od nekog lika iz portugala tri gnr koncerta:
-rock in rio 2001(najbolji koncert koji sam ikada gledao,Axl place na kraju,300000 ljudi)
-Indiana 1991(odlican koncert,Axl ima povredu na nozi)
-Argentina 1993(fenomenalan koncert,80000 ljudi peva sa Axlom ceo koncert)

New Rose:
helena_LP-freak:
a je li tacno da spremaju kao neki duet? i sa kim?

Ko sprema duet? Gunsi? Daj Boze da nesto izadje pod njihovim imenom vise breeeeeeeeeeee!!!
Nisam cula za taj duet, ne.
Ja sam chula od jednog ortaka koji je dakle totalno zaloodjen njima... on je mene zezao zbog dueta LP-a sa Jay Z-em, a onda se uozbiljio i rekao kako je cuo da Gunsi spremaju duet koji uskoro treba da izadje i kako je bolje da prestane da me zeza u vezi LP-a jer ko zna sa kim ce Gunsi da sviraju... :wink: Bilo kako bilo, NADAM se da nece uciniti NEVIDJENU GLUPOST poput LP-a i snimiti neki glupavi duet sa nekim rapperom. To bi bilo uzas.

31.
» Velvet Revolver at Little Rock, AR
:cry: tu je Slash bio za moj rodjendan :cry: :pPp
ove nedelje cele nigde ne svira (8
jaoooooo znate sta sam videla u Mamutu? ((: tj. neko je video pre mene, p mi pokazao :pPp znate kako imaju one strane casopise ... e pa u dva ima Slash tj o VR (((: /me skakuce ... s tim sto je jedan 800inesto, a drugi 600inesto ): da, sakupicu ja jednom :cry:
~~~~~~~~~
da li vam je poznata ova slika ->
slashwater.jpg

8) 8) 8)

vidite ga ... ljubav moja :oops:
slash1234.jpg

necu vise da zatrpavam ... zbog iscitavanja OoPs

ja se izvinjavam ... ali moram ... ova je bolja ...
slashsolopic.jpg

aj ovako ... posto ova tema nije samo o Slashu ... jeste da ce vam se sporije iscitavati, ali vredi ...->
site01.jpg

meni je ovo mnooooooooogo mocna slikaaaaaa!! ((8
stevenjhyap.jpg

a jel' vam ova poznata? (8[/img]

jeste da nije (:p) iz prve postave, ali je mnogo sjadak OoPs
gilby08.jpg

~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

STA????? KAD SE OSISAO NA CELAVO?????????? NEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!! Sad idem da proverim informaciju!!!!

Aaaaaaaa MAJKU IM ZGODNU BREEEEEEEE!!!!!!!!!!!

ali Duff... ufffff kakve ja njegove slike imam....
MMM :)

Sad ce tribute - uskoro - da ima svirku :)

New Rose:
STA????? KAD SE OSISAO NA CELAVO?????????? NEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!! Sad idem da proverim informaciju!!!!

Aaaaaaaa MAJKU IM ZGODNU BREEEEEEEE!!!!!!!!!!!

ali Duff... ufffff kakve ja njegove slike imam....
MMM :)

Sad ce tribute - uskoro - da ima svirku :)
(8
elem ... ajde stavi neku slikicu OoPs
ej obavezno obavesti za svirku :D
Pozdrav!

~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

:shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry:
p.s. obrve su njegove (;
:*************
tnx

~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

Moon Child:
definitivno je poludeo :lol: :lol:

mislis?ja ne bih bas bila sigurna....kad pogledam starije slike.....normalne su :(
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZASTOOOOOOOOO???????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Back