Guns'n'Roses

Evo posto se tema zapustila nesto pametno da napisem...

Nova pesma gunsa - Shackler's Revenge ce biti u igrici Rock Band 2 koja izlazi u septembru.. to ce biti drugi put nesto oficijalno od "novih" gunsa (prvo je Oh my God). Tako da se moze i album ocekivati ove godine :)

17. jula je izasao Izzyjev novi album Concrete... jel neko slusao, sta mislite o albumu?

I izlazi nova knjiga Gunsa u avgustu zove se The Saga of Guns N' Roses pisao je Stephen Davis.. cisto ako nekog zanima :P

Poslednja izmena:
Evo posto se tema zapustila nesto pametno da napisem...
Nova pesma gunsa - Shackler's Revenge ce biti u igrici Rock Band 2 koja izlazi u septembru.. to ce biti drugi put nesto oficijalno od gunsa (prvo je Oh my God). Tako da se moze i album ocekivati ove godine :)

17. jula je izasao Izzyjev novi album Concrete... jel neko slusao, sta mislite o albumu?

Ja nEsam slusala.

fala je Bogu.......taman sam pomislila da cete trazit' da tipkam 'nol'ki text......uh!

a to sve stvarno vec znamo.....jedino za baha je potvrdjeno da definitivno gostuje,i josh neke zajebancije

Pa eto to da mu Bah pomaze na albumu zna se vec godina, kao i Brajan Mej, Tomi Li, Elton Dzon i jos mnogo njih xD Jaooo, jedva cekam da album izadje... posto reunion nikako ne moze da se desi, ovo mi je druga zelja :)

kao mozda izadje krajem godine.........al da budem iskrena nemam neku posebnu zalju da ga cujem,poslushacu sigurno,al to vishe nije to.....

Pa ako cemo tako i Use Your Illusion se razlikovao dosta od AFD-a i Spaghetti Incident od oba... Sve u svemu meni se bas svidaju pesme koje ce mozda biti na albumu... Npr. The Blues, zvuci bas kao da je i Slash radio tu pesmu... nekako mi zvuci u fazonu stare ekipe, odlicna balada, po meni jedna od najboljih balada ikada :)

ma moze da zvuci kolko oce,al ja znam da nije stara postava,da mi nema slasha i duffa.........i eto........nije isto.......mada moz da se desi da spadne oke,al o5.........ebg

razumesh shta ocu da kazem?!ne volim kad neko nastavi sa radom benda pod istim imenom bez vaznih canova...........ko da je Nirvana nastavila bez Kurta otprilike:dash:

ma moze da zvuci kolko oce,al ja znam da nije stara postava,da mi nema slasha i duffa.........i eto........nije isto.......mada moz da se desi da spadne oke,al o5.........ebg

razumesh shta ocu da kazem?!ne volim kad neko nastavi sa radom benda pod istim imenom bez vaznih canova...........ko da je Nirvana nastavila bez Kurta otprilike:dash:

Hoces reci da je Axl nastavio kao Axl Rose i tako prestao da postoji Guns N' Roses to bi bilo cool i ti bi onda postovala rad Axl-a?

Ja mislim da je pevac i covek koji je najvise uticao na uspeh benda dovoljno dobar da nastavi pod istim imenom. A i to je njegov bend posto ima sva prava na njega... tako da moze da radi sta hoce :)
Da su oni nastavili bez Axla to bi bilo debilno i unistavanje benda... jer gitarista, basista, bubnjar uvek mogu da se nadju, pevac i muzicar kao sto je Axl..tesko

Preslusaj sve nove pesme, par puta... veruj mi svidece ti se :)

Slažem se... Džabe mu i Elton Džon i Tomi Li i ostali... To nije GN'R.

ih bre stefane ne mislim bukvalno tako.....ali tako je........

i Tracy je otish'o na pocetku,a drugi deo imena benda je po njemu..........al nem' veze-dosh'o slash........preko veze

smejala bi se svaki put da vidim da pishe samo oral sex..........msm axl rose......
a mozda mi se svidi,ne kazem,ali te nove ganse ne mogu voleti kao one prave.....

ih bre stefane ne mislim bukvalno tako.....ali tako je........

i Tracy je otish'o na pocetku,a drugi deo imena benda je po njemu..........al nem' veze-dosh'o slash........preko veze

smejala bi se svaki put da vidim da pishe samo oral sex..........msm axl rose......
a mozda mi se svidi,ne kazem,ali te nove ganse ne mogu voleti kao one prave.....

Zasto uopste racunas Tracii Gunsa kao clana... covek nije ni jednu pesmu uradio sa gunsima.

I po tom tvom ti onda nebi trebala da volis ni Use your Illusion ni Spaghetti jer nije bilo Adlera na tim albumima, znaci nije ona originalna ekipa... Pa eto ljudi su im tada pruzili sansu i slusali ih iako nije bilo Izzyja i Adlera... zasto ne poslusati onda i ovu ekpipu? Vecini su omiljene pesme November Rain, Don't Cry, tu ne svira Adler (svirao je samo na civil war-u sa illusiona) i plus je tu jos novi clan bio Dizzy... to onda nisu bili isto PRAVI gunsi... Ili su pravi gunsi Axl i Slash, a ostali mogu da se menjaju?

Back