Guns'n'Roses

hmm... vidim ovde svi skoro pishete koje pesme volite.. i to su uglavom.. SCOM, WTTJ, NR, DC i tako to.. hitovi sto svi znaju, a sta je sa pesama tipa Locomotive,Coma, Pretty Tied Up, Yesterdays, Back Off Bitch, Breakdown itd..??
te pesme nisam video da je iko spomenuo da voli itd.. u prethodnih puno strana :)

dakle? xD

Coma je po meni jedna od najbolih pesma gunsa... Savrsena...Axlov glas je predobar na toj pesmi. Steta sto je nisu cesto uzivo izvodili... ali npr u chichagu 92 je odlicno izvedena...

Ma kad pogledas prethodne strane videces samo postove koji nemaju veze sa vezom, al ajde :)

hmm... vidim ovde svi skoro pishete koje pesme volite.. i to su uglavom.. SCOM, WTTJ, NR, DC i tako to.. hitovi sto svi znaju, a sta je sa pesama tipa Locomotive,Coma, Pretty Tied Up, Yesterdays, Back Off Bitch, Breakdown itd..??
te pesme nisam video da je iko spomenuo da voli itd.. u prethodnih puno strana :)

dakle? xD

e,pa nisi dobro primetio....imash moj post(bar 2puta dnevno)na "shta sad slushash vol.2"da slusham "komu"a i eno ga visi text na "recenica koja se trenutno cuje iz vasheg zvucnika"!!!!!!!!citaj:mrgreen:

Coma je po meni jedna od najbolih pesma gunsa... Savrsena...Axlov glas je predobar na toj pesmi. Steta sto je nisu cesto uzivo izvodili... ali npr u chichagu 92 je odlicno izvedena...

Ma kad pogledas prethodne strane videces samo postove koji nemaju veze sa vezom, al ajde :)

prejebena stvar je coma.... a od tih pesama...da kazhem "slabije" poznatih obozhavam Get In The Ring... preterana mi stvar

@chichago 92... cert je preebrutalan pogotovo Double Talkin' Jive...

primetio sam da nema veze s vezom ovih koliko strana unazad :) pa reko aj neshto bar da promenim xD pa da napishem shtogod...

prejebena stvar je coma.... a od tih pesama...da kazhem "slabije" poznatih obozhavam Get In The Ring... preterana mi stvar

@chichago 92... cert je preebrutalan pogotovo Double Talkin' Jive...

primetio sam da nema veze s vezom ovih koliko strana unazad :) pa reko aj neshto bar da promenim xD pa da napishem shtogod...

Meni od tih mane poznatih je npr Down On The Farm do jaja ili Shotgun Blues.

aha, slazem se za Chichago jedino mi je krivo sto je Don't cry pevao sa Shannon Hoon-om, nerivrao me je taj lik uvek, ne svidja mi se njegov glas :)

dakle? xD
Naravno, odmah posle navedenih, omiljene su mi: Coma, Back Off Bitch, Civil War, Get In The Ring, You're Crazy, Anything Goes, Out Ta Get Me, Locomotive...
SCOM, WTTJ, NR, DC i tako to.. sam stavila na prvo mesto jer su mi to stvarno omiljene pesme, a ne zato što su to hitovi! :mrgreen:

juuupii konachno da widim da ima normalnih ljudi koji kad im spomenem recimo get in the ring netje me gledaju ko da sam pala sa marsa u fazonu a shta ti je sad pa to kako me to nerwira !!!!

pa... skoro svi tako gledaju... kad pitash, zato sam ja sad ovde pitao da vidim... koliko ima sto ti kazhesh 'normalnih' :lol:

ps. mogla bi da se obnove pitanja sa tamo 40-50te str. ove teme... jer se promenula masa skoro skroz ovde na temi :)

@gnr girl... pfff i mene mrzi sad da gledam i chitam gde je to tachno.. znam da smo se tamo smarali pa da je bilo raznih pitanja xD

@jailbreak.... nije fer jeeebote.. ovde u ns budu 2x godishnje, a kod vas u bg mal' mal' pa sviraju -_-

Matt Sorum Thinks A GN'R Reunion "Will Happen Eventually"

Joes Bosso of MusicRadar reports that Matt Sorum thinks Guns N' Roses will get back together. "I'm sure it'll happen eventually," he says.

The one-time GN'R drummer and current member of the singer-less Velvet Revolver isn't so sure about his involvement in a reunion, however. "They could be having meetings about it right now. They could be in a bomb shelter, with Axl and Slash and Duff. And Izzy! Maybe Steven Adler - I don't know. I'd probably be the very, very, very last guy to get the call."

Still, Sorum insists he isn't sitting around waiting for the phone to ring. He's got his mind on Velvet Revolver and their search for a new frontman. During the recent summer NAMM show, MusicRadar sat down with Sorum in the crowded bar of his hotel to talk about the states of VR and GN'R, the rumor of his involvement with Oasis, and how he handles the vicissitudes of lead singers. The engaging and candid skin basher was happy to opine away. And when it comes to Scott Weiland, he doesn't hold back.

Evo neke novosti ako nekog zanima :))

Back