zograf.lo
Iskusan
- Poruka
- 5.127
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto se tice knjiga, ako budete cekali da se prodaju u Srbiji nikada ih necete ni kupiti... Imate sajtove preko kojih mozete da ih narucite.. ebay, amazon i jos milion....
na diraj mi slasha,keva mu je crnkija,al on je![]()

lele ti si bash otkachila za slashom ko ja za axlom![]()
a volim i axla,ali manje.El znash da se za vreme bombardovanja nas istetovirao I LOVE SERBIAN PEOPLE?!
u al me jebu ova srca.
I Duffa isto.........joj majko mila........razlicu se od miline.Obecali mi za 18rodjendan onog mustanga k'o u Don't cry,samo plavog!uh....josh samo 3god...............e da mi je da me slash provoza pa Bog da me vidi........a u pozadini muzikica.............

Pa da padnesh sa litice
A on na vrhu svira sa les paulom pa ga baca

i u provaliju, ispali te i sto je najgore, baci dzitruu al me jebu ova srca.
I Duffa isto.........joj majko mila........razlicu se od miline.Obecali mi za 18rodjendan onog mustanga k'o u Don't cry,samo plavog!uh....josh samo 3god...............e da mi je da me slash provoza pa Bog da me vidi........a u pozadini muzikica.............

jooooooooj,josh pitash.pa majko mila ja nisam normalna......niko nije savrshen,al on(i josh neki koje sam nabrojala u drugim temama)je vrrrrlo blizua volim i axla,ali manje.El znash da se za vreme bombardovanja nas istetovirao I LOVE SERBIAN PEOPLE?!
![]()
lele ma specijalacnego meni je axl nekako medeniji ne znam obojicu ih wolim ali axlow nositj pff preslatko
a slash ima dobro dupe
kao i axl lol
![]()

,manje volim axl-a,valjda shto je mrshaviji(dodushe i Duff je pa opet)jooooooooj,josh pitash.pa majko mila ja nisam normalna......niko nije savrshen,al on(i josh neki koje sam nabrojala u drugim temama)je vrrrrlo blizua volim i axla,ali manje.El znash da se za vreme bombardovanja nas istetovirao I LOVE SERBIAN PEOPLE?!
![]()
ja sam rekla da ocu muza kom ce pantalone da stoje ko slash-u,manje volim axl-a,valjda shto je mrshaviji(dodushe i Duff je pa opet)
sooo sweet 
Kakve su ovo gluposti?
Inace "sweet child o' mine" je jedna od najboljih rock pesama ikada.Slashova solaza ubija.
u al me jebu ova srca.
jooooooj ne pominji mi,cuo sam da taj mustang ne sme da se vozi u Srbiji zbog sirine automobila, jer je pravljen za americko trziste, mada sam video pre neko vece jednog, doslo mi da placem....plavi je bio......
lele ti si bash otkachila za slashom ko ja za axlom![]()

hah
Ja sam otkačila za obojicom![]()
![]()

pihh meni owak : 
Axl tek na tretjepihh meni owak :
1.Axl
2.AXlowo dupe
3.Axlow nositj
4.slash
dalje ne znam xD
)na drugo mesto,a na prvo on kao licnost i gitarista(ako se Jimmy Page ne vazi)PA 1000000000 praznih mesta pa isto tako Duff,samo kao basista,textopisac,prateci vokal i gitarista,a ne samo kao gitarista!pa Axl,ali prvo glas pa izgled pa licnost tek na kraju.........ili ne.....pravim redom.....i onda Dizzy i tako dalje