Guns'n'Roses

Ne mi vredjash GNR:nono::nono::nono:
slash.jpeg

:super::super::worth::worth:

u al me jebu ova srca.

I Duffa isto.........joj majko mila........razlicu se od miline.Obecali mi za 18rodjendan onog mustanga k'o u Don't cry,samo plavog!uh....josh samo 3god...............e da mi je da me slash provoza pa Bog da me vidi........a u pozadini muzikica.............

u al me jebu ova srca.

I Duffa isto.........joj majko mila........razlicu se od miline.Obecali mi za 18rodjendan onog mustanga k'o u Don't cry,samo plavog!uh....josh samo 3god...............e da mi je da me slash provoza pa Bog da me vidi........a u pozadini muzikica.............
i u provaliju, ispali te i sto je najgore, baci dzitru:lol:

jooooooooj,josh pitash.pa majko mila ja nisam normalna......niko nije savrshen,al on(i josh neki koje sam nabrojala u drugim temama)je vrrrrlo blizu:heart:a volim i axla,ali manje.El znash da se za vreme bombardovanja nas istetovirao I LOVE SERBIAN PEOPLE?!:lol:

lele ma specijalac :D nego meni je axl nekako medeniji ne znam obojicu ih wolim ali axlow nositj pff preslatko :Da slash ima dobro dupe :D kao i axl lol :D

u al me jebu ova srca.

jooooooj ne pominji mi,cuo sam da taj mustang ne sme da se vozi u Srbiji zbog sirine automobila, jer je pravljen za americko trziste, mada sam video pre neko vece jednog, doslo mi da placem....plavi je bio......

Axl tek na tretje :( pihh meni owak : :D
1.Axl
2.AXlowo dupe
3.Axlow nositj :)
4.slash
dalje ne znam xD

hmmmmmmmmm,pa ako cemo tako onda:SLASHOV svaki deo tela(vidan.........i onaj koji se ne vidi:mrgreen:)na drugo mesto,a na prvo on kao licnost i gitarista(ako se Jimmy Page ne vazi)PA 1000000000 praznih mesta pa isto tako Duff,samo kao basista,textopisac,prateci vokal i gitarista,a ne samo kao gitarista!pa Axl,ali prvo glas pa izgled pa licnost tek na kraju.........ili ne.....pravim redom.....i onda Dizzy i tako dalje:whistling:

Back