jecawaste
Domaćin
- Poruka
- 4.847
I ti si kompetentan da to kazesto je dobro....da ne truju nasu decu

Ja nabavljam u roku od mesec dana,ako budem imala malo srece

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ti si kompetentan da to kazesto je dobro....da ne truju nasu decu

I ti si kompetentan da to kazes
Ja nabavljam u roku od mesec dana,ako budem imala malo srece

a kod nas tje da dodje kad moja chukunbaba waskrsne
 a kod nas tje da dodje kad moja chukunbaba waskrsne 
i ja mislim da cu je nabaviti.....valjda..

u zemunu?u koliko sati?gde je to tacno u zemunu?jes siguran

pevac suvise pokusava da imitira Axla stilom da je zaboravio da je glas ono sto treba da bude najvaznije...

dobar je Sale pevac,skroz .

ne slazem se... Sale bolje skida Axla nego sto danas Axl peva svoje sopstvene pesme...

ne slazem se... Sale bolje skida Axla nego sto danas Axl peva svoje sopstvene pesme...
Mislim da niko ne moze da peva svoju pesmu bolje nego pevac cija je ta pesma. Sale je i dalje za mene veoma losa kopija Axla

Naravno da moze, ako taj cija je pesma propadne i pukne sa glasom, onako kako je Axl pukao...
Je l' ti slucajno pevas Gunse bolje od Saleta?? Jer jedino ako je tako imas prava da tvrdis da je on los...
A i sto se skidanja Axlovog fazona tice, ne vidim po cemu ga Sale TOLIKO kopira... Ok, liche, ali...
 ), ali imam prava da kazem da je losiji od Axla i naravno da je losiji, uvek ce biti. A realno ni ne lice nesto posebno, svako ko se obuce onako licice na Axla, u faci je totalno drugaciji, ima slicnu kosu, slican stil, marama, naocare, naravno da ce liciti, ali u faci je totalno drugaciji
), ali imam prava da kazem da je losiji od Axla i naravno da je losiji, uvek ce biti. A realno ni ne lice nesto posebno, svako ko se obuce onako licice na Axla, u faci je totalno drugaciji, ima slicnu kosu, slican stil, marama, naocare, naravno da ce liciti, ali u faci je totalno drugaciji  

Pa verovatno nisi slusala Axla skoro i videla da mu se glas dosta poboljsao.... Ne kazem da pevam bolje od Saleta (mada mozda i pevam), ali imam prava da kazem da je losiji od Axla i naravno da je losiji, uvek ce biti. A realno ni ne lice nesto posebno, svako ko se obuce onako licice na Axla, u faci je totalno drugaciji, ima slicnu kosu, slican stil, marama, naocare, naravno da ce liciti, ali u faci je totalno drugaciji

Mislim ova rasprava nema smisla, Axl je Axl i sramota je da ga poredimo sa pevacem obicnog tribute benda, koliko god ti gotivila ili ne Axla
bogme, ovde si skroz u pravu....
mislim poredite Axl-a i Saleta... :shock: di tu ima logike majku mu??
'alo jandrla ne diraj mi saleta xD :*